אני מצרף תמונה שעשיתי

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
תוספת קטנה למאמר

עפרונות - רכים וקשים ; קשים 2H או 2B. 2H קשה יותר רכים HB או 4B או 6B ויש כמובן קשים יותר אני תמיד מתחיל לרשום עם 2H הוא עיפרון קשה, רושם חלש אני מחזק קווים ומקומות בשאר העפרונות. ככל שהמספר של העיפרון עולה אז הוא רכ יותר ורושם חזק יותר. אלו בד"כ מספיקים לי, אם כי יש לי סוגים נוספים שאני לא מרבה להשתמש בהם אם בכלל. אפשר להתחיל רישום גם בעיפרון HB ואח"כ לחזק אותו בעפרונות רכים יותר...אז תנסו את העפרונות ותראו מה נוח ומתאים לכם יותר.

oren*

New member
עמוק ויפהיפה - אהבתי מאוד.

גווני האדמה החמים עם השחור של הלא נודע, ושלושת הכוכבים בשמיים. טיפות הדם המאוד ריאליסטיות, החיילים, המאמץ על הפנים שלהם - כל הכבוד. לפרוייקטים הבאים תגיש עבודות - ברור
(זה לא נתון לדיון בכלל
).

SC

New member
ברור המפקד !!!!

תודה רבה, אני כ"כ לא ממוקצע בתוכנות של המחשב אבל אשתפר. אני חושב לקנות עט אלקטרונית ואולי זה יעזור לי להכנס יותר לפרטים. הכוכבים האלו אמורים להיות הנשמות ושמחת החיים של החיילים האלה, אבל לא המשכתי את הציור כמו שרציתי.

חלת דבש

New member
שולי אהבתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

שולי המתוק!! ../images/Emo23.gif

המאמר מ-ש-ו-ב-ח!! וכמו שראית הוא נמצא כבר במאגר הרשמי של הפורום - ברכותיי!

SC

New member
תודה אפרת, אבל סליחה על הבורות

איך אני מגיע בדיוק למאגר המאמרים של הפורום. יכול להיות שלא שמתי לב לאיזו קישורית איפה שהוא פה ? משמח אותי שהוא באמת יועיל למישהו, יש לי כמה דברים להוסיף לו ובקרוב גם כמה סקיצות שיתארו כמה דברים שקשה להסביר בכתב. ודרך אגב, כל הדיבורים שלכם על העט האלקטרונית והמערכת הסקסית הזו שדיברת עליה.....אז זה גורם לי ל.....לרצות את זה גם, פשוט מצא חן בעיניי.

שולי - הדרך למאמרי הפורום

נמצאת בחלק העליון של העמוד בשורה למלעה יש קישור "מאמרי הפורום" ומשם מגיעים למאגר - נסה ותבלה!

למעלה