אני מצרף תמונה שעשיתי

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
אני מצרף תמונה שעשיתי

ביומיים האחרונים, משהו שאמור היה להיות לגלריה של החטופים. התוצאה המגומרת שונה כמעט לגמרי מהסקיצה הראשונית. מה דעתכם ?

יכול להיות שהקובץ גדול מדי...

תנסה להקטין אותו (אם כבר התקנת פוטושופ
)

SC

New member
כן יכול להיות

אני כעת בבית, כשאגיע לעבודה אני אבדוק מה קרה שם ! הגעתי הביתה בשמחה פתחתי את המחשב והתאכזבתי לגלות שהתמונה לא עלתה. רציתי לשתף אתכם בתמונה שעשיתי בעזרת המחשב ולקבל קצת טיפים ממביני דבר. מאוחר יותר !

SC

New member
והתמונה......

אני מקווה שזה יעלה, משקלה 143KB האם זה אמור לא לעלות בשל סיבה זו ?

איזה ציור מעניין....

עדיין קשה לי להבין מה קורה שם- אכפת לך להסביר? במיוחד על האיש שאו שהגוף שלו מוסתר או שהוא חצוי או ששראית הגוף שמשמאלו היא שלו.. בכל מקרה הוא עשוי טוב מאד למרות שהייתי עובדת עוד קצת על החלק עליון של הציור..

SC

New member
הסבר

רציתי לעשות ציור לגלריה של החטופים ומאחר ולא הייתה לי כל תוכנה נורמאלית לכך ערכתי סקיצות יפהפיות בעיפרון, דיו מים ושמן אבל מסיבה מסויימת לא הספקתי להגיש את העבודה שרציתי בזמן אז השתעשתי עם הרעיון המקורי בתוכנה חדשה שהורדתי וזאת התוצאה. שלושת הדמויות הם החטופים, שנמצאים בתוך מערה. הדופן הימנית של המערה היא ארץ ישראל הפצועה והכואבת. החטופים כמהים להגיע הביתה ולכן הם כולם קרבים לדופן הימנית. הדמות התחתונה, שוכבת על הקיר כאשר היא ללא רוח חיים (בליבי אני רוצה להאמין ששלום ובריאות לכל החטופים). כן אני יודע יש לי עוד הרבה עבודה עליו ובכלל אני עדיין לא ממש יודע להשתמש בתוכנות האלו. אבל זהו זה הסיפור. הסקיצות המקוריות הרבה יותר יפות ורואים בהן הרבה יותר בבירור קשר לחטופים.

WOW זה מדהים! ומתחבר לדאלי!

תתפלא, אבל בעיני זה פשוט מתחבר לדאלי, ואיזו אוירת מסורין!! אולי בכל זאת תראה גם את הסקיצות המקוריות? נראה לי שווה לאללה! סחטין עליך יא מוכשר...
אפרת

SC

New member
אפרת, כמה מחמיא, תודה רבה לך !

והנה סוף סוף אני מוסר לידייך מאמר בנושא רישום. המאמר כולו נכתב ללא עזרה ממקור חיצוני אלא מתוך ניסיון אישי שרכשתי במשך 8 שנות לימוד ובשאר השנים. הדרך לפני ארוכה, כל יום אני למד ומתמקצע. כולי תקווה שהמאמר יואיל לכל מי שירצה להשתמש בו. הייתי שמח לצרף אליו סקיצות מסויימות שיתארו טוב יותר את מה שרשמתי שם, כדי להפוך את המאמר לטוב יותר. מצורף קובץ וורד.

אבוי!!! ../images/Emo7.gif לא יכולה לפתוח אותו!

בבקשה בבקשה תשלח לי אותו באי מייל....כבר לא יכולה לחכות! תודה ומתה עליך!

SC

New member
אפרת תבדקי בבקשה את הדוא"ל שלך

שלחתי לך את המאמר לשם אבל לא כקובץ, אלא העתקתי מהמסמך והדבקתי בתוכנת דואר. תגידי לי אם קיבלת אותו או לא וכמובן, כמובן גם מה את חושבת. האם למאמר כזה התכוונת ? דרך אגב, המאמר נפתח מהפורום, אצלי לפחות !

אני הצלחתי והוא באמת טוב

האם יש שם טעות וזה צריך להיות מטשטש? כי אני לא יודעת מה זה רטשטש..

SC

New member
היי, לא אין לי טעות במילה

רטשטש, אבל שמתי לב כעת שרשמתי את המילה הזו ולא נקבתי בשמו הנכון של המכשיר. אני לא מכיר את השם שלו, אבל בן באור רשם את השם שלו כמה הודעות קודם לכן. מכשיר זה עשוי קרטון והוא נראה כמו עט מחודד משני הכיוונים ובעזרתו מרככים קווים. תודה !

FreeFeeling

New member
היי שולי כהן ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo29.gif

אני מאוד שמח שלבסוף ספרתה לנו את השם שלך
אני מצטרף לכול מילה של אפרת !!! אחלה ציור ! (חבל שאני לא יכול לכתוב את זה בסגנון כול כך יפה כמו אפרת שלנו) .כמה דיבורים על היצירה שלך. כול מה שאני כותב אילו דברים שראות עיניי ולא בשביל שינוי היצירה אלה לדיון ופידבק. הכי אהבתי את הבחור הכרוב לצד ימין. (במיוחד הידיים יצאו טוב !) .הביגוד. החייל שעומד ,מכנסיו כרועים ממש יפה ! היה יכול להיות טוב אם היה אוד כמה כאלה
וגם קצת לכלוך לא יזיק. קצת חסר לי תחושת הבד (עזור הרגליים של הבחור העומד צוירו ממש יפה !) טיפות הדם ,ממש יפה ! הראיון שביצירה הוא מעולה ! (לכך לי זמן לראות אותו) יש אוד כמה דברים קלים שחשבתי לכתוב ושיכולים להפוך את הציור לדרמתי יותר אבל אני גם ככה קצת מותך יותר מידי בקורת. !?

SC

New member
בן באור היקר !!!!!!!!

אז רק שתדע לך, שאתה לא מותח בכלל יותר מדי ביקרות, להיפך אני כ"כ נהנה לקרוא את ההודעות שלך, אתה מפרגן מאוד כאן לכולם והעבודות שלך נהדרות ואתה מוכשר. התרגשתי מאוד שכתבת לאפרת או למישהי אחרת קודם כי "כל אחד עולה עליי במשהן" חייה וכבד אחרים...או משהו כזה. זה היה כ"כ מרגש, אבל אל תמעיט בערכך, כי יש דברים בהם אתה עולה על אחרים, אז תזכור את זה.

FreeFeeling

New member
תגובות והצעות לגבי המאמר ../images/Emo42.gif

תחילה יש לציין שהוא אחלה של שיעור ויופי של הסבר ! (אני בתך שהוא יתרום לאנשים שפה) הנקודות היחידות שאולי כדי לחשוב אליהם: 1. למעשה אתה כבר אמרתה זאת (צריך לשים דוגמאות) זה מאוד חשוב. 2. "עפרונות, רכים וקשים" אולי כדי לכתוב בדיוק איזה ציוד לכנות ? (B2 , B3 ,B4 ,B6) ? אני לא הבנתי איזה עפרונות אתה משתמש ? (אני יכול לחשוב על אופציות אבל הכי טוב לכתוב את זה ברור בשבל שכולם יבינו ויוכלו לבצעה על הצד הטוב ביותר) מה קורה איתי ? אני יותר מידי בקורתי !!! (סליחה) שלך בן

SC

New member
ושוב בן באור היקר !

אתה לא יותר מידי ביקורתי, להיפך אתה ממש צודק שכחתי לציין באילו עפרונות אני משתמש, אעשה זאת מחר.

למעלה