אני מציגה בזאת

אני מציגה בזאת

לאחר סלקציה מרובה במאגר בלתי נדלה של תמונות את הטופ 13 (מבחינתי) צילום: רן שני איפור: עדי

innocence

New member
תמונה מצויינת.

אמנם הצוואר מעט לא נינוח (הייתי מעדיפה אותו פחות כפוף) אבל היא נפלאה גם כך:)

תמונה מהממת!

אהבתי מאוד

Kalderaro

New member
סט יפה !!

הסט הזה הוא שידרוג בכמה רמות ממה שהצגת עד עכשיו הצלם עשה עבודה מצויינת והלוקיישן מעניין. ראוי לציון השיפור שלך במבטים , אף ע"פ שעדיין לא אהבתי את איך שאת מביטה במצלמה בתמונה 2 , 4.

עמי1986

New member
אממ...

אני מחזק את מה שליאור אמר אהבתי את התמונה האחרונה אבלללל ואני לא בא אלייך בתלונות....את ממש רזה בתמונה הראשונה זה ניראה ממש בבירור..מעט שילדי אפילו....אני יודע שזה המבנה גוף שלך ואולי באמת אין לך מה לעשות עם זה.... אבל לפחות בתמונה כזאת הייתי ממליץ לשנות טיפה פוזיציה כדי שזה יראה יותר טוב... בכל מקרה סט באמת יפה ומחמיא... וליאור לא הבנתי למה לא אהבת את המבט בתמונה 2... דווקא התמונה הזאת ה2 במועדפות שלי...

prezik

New member
../images/Emo205.gif וול אני הייתי ממליצה להשמין טיפה

רק יעשה טוב!

אם הייתי יכולה לקנות שומן בכסף

זה היה פתרון אולטימיטבי להשמין בדרך ה"טבעית" - מתיש מידי עבורי עד כמה שזה נשמע אבסורד

Kalderaro

New member
עמי לא רציתי לרדת "לקטנות"

בגדול התמונות טובות מבחינת הצילום אבל לא הצלם פרסם כאן את התמונות ולכן הערותי / הארותיי הם למצולמת. אתה צודק שאחת הבעיות היא הרזון שלה - אבל הבעיה שאני רואה היא בעיקר במבטים ושמתי לב גם בשירשורים קודמים שלה כאן וגם בפורום אחר שהמבטים שלה נראים רב הזמן שכאילו היא סובלת. הסט הזה הזה יותר מושקע ולכן זה מיטשטש .. אני מעדיף את התמונה הראשונה שבה היא מחייכת למצלמה והשיער עוטף אותה מ2 צידיי פניה ו"משמין" אותם מעט.

עמי1986

New member
אז זהו בדיוק!!

זה מה שהפריע לי בתמונה הראשונה 2 הניגודים האלה מצד אחד הראש שלה שניראה מלא...מצד שני העצם הזאת שבולטת בזרוע הימנית שלה... אבל כל אחד והראיה שלו... זה לא שהתמונה הזאת חלילה גרועה או משהו כזה..

למעלה