אני מצטרפת לפורום

chen010189

New member
בקשר לפרופילים של פיט וג'ו..

שאתם נכנסים למייספייס אחרי הסלאש תוסיפו petewentz או joetrohman הפרופיל של ג'ו פרטי רק למי שברשימת חברים שלו אבל של פיט ציבורי..מיסטר טוויסטר חח ויש לו שם מלא תמונות אישיות וגם תמונה שהוא היה ילד קטן אז נחמד :)

S h A y K i

New member
חחח סבבה תודה D:

בסוף עדי שלחה לי את המייספייס של פיט אתמול אבל יצאתי ממנו ושכחתי לעשות לו פרינדס ריקווסט ואז לא מצאתי ת'כתובת של העמוד שלו יותר ><

S h A y K i

New member
טוב אני לא מצליחה ><

את יכולה פשוט לשים פה קישורים לכולם וזהו? :)

chen010189

New member
חח כן..למי שרוצה את הפרופילים יש פה קישורים

חשבתי שאסור לשים פה קישורים, יש פורומים שלא נותנים..בגלל זה כתבתי בהתחלה ככה ג'ו(פרטי) הייתי חייבת לשאול אותו על ישראל והוא אמר שהוא היה מת לבוא לפה(לא ממש הבנתי אם הוא התכוון לסתם ביקור או להופיע, אני שאלתי על שניהם) אבל שבזמן הקרוב זה לא מתאפשר לו פיט ואני הבאתי לעדי חח למרות שעל פיט כל מיני אנשים כתבו שזה מזוייף אפילו שיש שם כמה תמונות אישיות שלא ראיתי באינטרנט..=\ טוב נו חצי מהפרופילים באתר הזה מזוייפים למרות שאני די משוכנעת שזה הפרופיל שלו..

talkl10

New member
הם מתחזים -_-

אין להם מייספייס אישי חוץ מהמייספייס הרשמי של הלהקה :\ יצאה מתישהו איזה אזהרה מהם על האתרים האלה

talkl10

New member
ברוכה הבאה :)

תהני [: ו. . מימין לשמאל: אנדי, פיט, ג'ו ופטריק

l i o r 1 8 2

New member
ברוכה הבאה!!!

ליאור, בת 16 מגדרה השתלבות והתמכרות נעימה לך (ואוו עוד מעט לי יש צו ראשון)

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
! אם תרצי לדעת עוד פרטים עליהם את מוזמנת להיכנס לפה

chen010189

New member
חרשתי קצת על האתר שלהם הערב../images/Emo6.gif

ייקח לי זמן להיות להחכים בנו'..הנה פישלתי עם האלבום
..הייתי משוכנעת שהוא כבר פה בינתיים השכלתי קצת במי הם.. מחר אני אבדוק גם ביוגרפיה ודיסקוגרפיה :) בזבזתי גם זמן על הפרופיל של פיט במייספייס, היה נחמד לגלות שיש לו

אוווו, שלום לך ../images/Emo11.gif

אני בספק אם את זוכרת אותי כי נטשת כבר את פורום 1299 .. [למרות שראיתי הודעה שלך שמה לאחרונה אאל"ט
] בכלאופן^^ - אם את זוכרת או לא , אני ריחן בת 14 מהמרכז ;P השתלבות מהירה ובהצחלה בהמשך הצבא
..

ברוכים הבאים...

חן?? שלום אני לי ואני גם יחסית חדשה פה נכנסתי בערך לפני שבוע והתשתלבתי מהר כי הילדים והילדות פה מקסימים ומקסימות (באמת).... אני מאחלת לך השתלבות מהירה ואם את יכולה תבואי למפגש שיש ב 30.9 יום ראשון (הזה)....(אם ישחררו אותך ליום).... אם תרצי ליצור איתי קשר אני ישמח.... אייסי: 327357633....

ברוכים הבאים...

חן?? שלום אני לי ואני גם יחסית חדשה פה נכנסתי בערך לפני שבוע והתשתלבתי מהר כי הילדים והילדות פה מקסימים ומקסימות (באמת).... אני מאחלת לך השתלבות מהירה ואם את יכולה תבואי למפגש שיש ב 30.9 יום ראשון (הזה)....(אם ישחררו אותך ליום).... אם תרצי ליצור איתי קשר אני ישמח.... אייסי: 327357633....

למעלה