אני מצטרפת לפורום

chen010189

New member
אני מצטרפת לפורום

היי אנשים, קוראים לי חן ואני בת 18 וחצי מחיפה. אני קצת מצטערת שזה לא קרה יותר מוקדם, כנראה שזאת תהיה ההודעה היחידה שלי לחודש הקרוב, אני עומדת לסגור שבועיים בבסיס שבהם אני אסיים את הטירונות שלי ואמרו לנו שהסיכוי שישחררו אותנו לחמשו"ש שלפני תחילת הקורס קטן (או שזה עוד סעיף ברשימת ה"בואו נעבוד על הטירונים שלא מבינים כלום בצבא"?). אבל היי.. תזכרו אותי :) כי ברגע שאני אחזור הבייתה אני אחזור גם לפה. אל תצחקו עליי, בהתחלה לא רציתי לכתוב את זה אבל שמעתי על פול אאוט בוי רק השנה\= או ששמעתי את השם הזה עוד לפני כן ושכחתי כי פשוט לא שמעתי את השירים.. שני הסינגלים האחרונים ששוחררו לרדיו גרמו לי להתמכר ולרצות לשמוע עוד! ייקח לי קצת זמן לעבור על הדיסקוגרפיה באתר ועל הביוגרפיה והשמות ולהכיר, אבל אני קולטת ונכנסת לעניינים מהר. מה שכן, לא התעלמתי מהעובדה שיש ממבר אחד יהודי, אז הסיכוי גדול שתהיה הופעה בישראל? בכל מקרה, עוד לא הגעתי וכבר התחלתי להרגיל פה אנשים למגילות שלי אז אני אעצור פה.. חח אני אשמח אם תציגו את עצמכם :)

היייייייי../images/Emo108.gif

את הכי גדולה בפורם ...=] האא בעצם לא יש את ניק אני שני בת 14 מהמרכז השתלבות מהירה ואנחנו נכניס אותך לעיניינים מהר

ברוכה הבאה D:

אני איילה D: והיהודי הוא ג'ו הגיטריסט... אבל לצערנו בזמן הקרוב הם לא מתוכננים לבוא לפה
ד'א אם באלך להכיר אותם אז ככה: הבאסיסט המהמם הוא פיט וונטז
הסולן והגיטריסט פטריק סטאמפ המתופף עם השיער הארוך אנדי והגיטריסט היהודי ג'ו D:

chen010189

New member
תודה

אבל את יכולה לשים תמונה של הלהקה ולהגיד לי את השמות לפי סדר כיוון מסוים? עד שאני אלמד עליהם לאט לאט אבל לפי מה שכתבת על פיט וונטז נראה לי שאני יודעת טוב מאוד למי הכוונה בפנים חח.. איך אפשר שלא לנחש זה זה שמככב בקליפ של טנק'ס פור דה ממורייז? אוף אני מרגישה בורה ולא נעים לי\=

S h A y K i

New member
חןןן!! D:

מה קורה אחותי? חחח למה עזבת ת'פורום של הכלא? :( וממתי את שומעת פו"ב?! העעע איזה מגניב שהצטרפת שיואוווווווו קיצר ברוכהבאההה והשתלבות נעימה D:

chen010189

New member
הופה יש לי פה מכרה! שיייייקי :)

לא הרבה זמן.. ולכלא לא היו מי יודע מה חידושים..אז כבר קצת התרחקתי, לא היה לי ממש מה לכתוב שם חח אבל עכשיו הבנתי שיש להם אלבום חדש בדרך אז נראה כבר

chen010189

New member
אני קונה את האלבום האחרון אחרי הטירונות

בתקווה שאני אצא לחמשו"ש :( ואז אני אשמע את כל השירים החדשים למינהם חח.. איזה שיר? תני שם

S h A y K i

New member
ס'מעבולה את הוא בכלל לא יצא לחנויות עדיין XD

ואני כבר נבהלתי חשבתי שהוא ייצא ושהתבלבתי בתאריכים ושטויות כאלה... ולשיר החדש קוראים ג'רוזלם וכולם חורשים עליו XD שמעתאותו?

S h A y K i

New member
איזה אלבום יצא בפברואר 2007?

אם את מדברת על חופשי להשתחרר הוא יצא במרץ 2007 בכלל.
ואני מדברת על השיר החדש-ג'רוזלם-הוא באלבום החדש שעוד לא יצא לחנויות. הוא ייצא רק עוד כמה זמן. וביי דה וואי אין לך עדיין את חופשי להשתחרר?

chen010189

New member
לא..

אני התחלתי לאהוב אותם לאט לאט רק בחודשים האחרונים.. ובסדר אני יודעת דברים רק מהאתר.. רק היום התחלתי לקרוא עליהם אני לא אמורה לנחש כלום..\=

chen010189

New member
וואי יצאתי הכי מטומטמת שיש היום!!!! פאקקק

פאק אפילו לא הסתכלתי על השם של האלבום של פול אאוט בוי ולא קלטתי שאת מדברת על שיר שקוראים לו ירושלים ועכשיו אני מבינה את דיברת על כלא 6 ואני על פול אאוט בוי חחחחחחחחחחחחחח אז כןןן...יש לי את חופשי להשתחרר
גאד חייבים למחוק דחוף את כל הדיון המטומטם הזה אוף אוף אני שונאת לצאת מטומטמת ש-ו-נ-א-ת!

S h A y K i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נורא קורה
וגמאני יצאתי מטומטמת כי הייתי צריכה להבין שאת מדברת על פו"ב ולא על הכלא חעחע

chen010189

New member
חח לא לא

פשוט עירבבנו את שתי הלהקות בשיחה אחת וגלשנו באמצע אז זה מה שיצא אבל תודי שהיה מצחיק חחח רק בקומדיות תמצאי שיחות כאלה
תגידי יודעים פה שלג'ו ופיט יש מייספייס? ואולי גם לאחרים לא בדקתי
חח אני ישר נכנסת למייספייס לחפש תמיד
כי אני יודעת שחצי עולם שם חחח

S h A y K i

New member
חחח כה האמת שזה יצא די מצחיק XD

ואני לא ידעתי שיש להם מייספייס
כאילו ידעתי שיש לפיט בעצם [די בארור
] אבל לג'ו לא ידעתי תשימי ת'כתובות שאנשים יוכלו להיכנס גם

למעלה