chen010189
New member
אני מצטרפת לפורום
היי אנשים, קוראים לי חן ואני בת 18 וחצי מחיפה. אני קצת מצטערת שזה לא קרה יותר מוקדם, כנראה שזאת תהיה ההודעה היחידה שלי לחודש הקרוב, אני עומדת לסגור שבועיים בבסיס שבהם אני אסיים את הטירונות שלי ואמרו לנו שהסיכוי שישחררו אותנו לחמשו"ש שלפני תחילת הקורס קטן (או שזה עוד סעיף ברשימת ה"בואו נעבוד על הטירונים שלא מבינים כלום בצבא"?). אבל היי.. תזכרו אותי
כי ברגע שאני אחזור הבייתה אני אחזור גם לפה. אל תצחקו עליי, בהתחלה לא רציתי לכתוב את זה אבל שמעתי על פול אאוט בוי רק השנה\= או ששמעתי את השם הזה עוד לפני כן ושכחתי כי פשוט לא שמעתי את השירים.. שני הסינגלים האחרונים ששוחררו לרדיו גרמו לי להתמכר ולרצות לשמוע עוד! ייקח לי קצת זמן לעבור על הדיסקוגרפיה באתר ועל הביוגרפיה והשמות ולהכיר, אבל אני קולטת ונכנסת לעניינים מהר. מה שכן, לא התעלמתי מהעובדה שיש ממבר אחד יהודי, אז הסיכוי גדול שתהיה הופעה בישראל? בכל מקרה, עוד לא הגעתי וכבר התחלתי להרגיל פה אנשים למגילות שלי אז אני אעצור פה.. חח אני אשמח אם תציגו את עצמכם 
היי אנשים, קוראים לי חן ואני בת 18 וחצי מחיפה. אני קצת מצטערת שזה לא קרה יותר מוקדם, כנראה שזאת תהיה ההודעה היחידה שלי לחודש הקרוב, אני עומדת לסגור שבועיים בבסיס שבהם אני אסיים את הטירונות שלי ואמרו לנו שהסיכוי שישחררו אותנו לחמשו"ש שלפני תחילת הקורס קטן (או שזה עוד סעיף ברשימת ה"בואו נעבוד על הטירונים שלא מבינים כלום בצבא"?). אבל היי.. תזכרו אותי