אני מצביע ליכוד...

תגיד, אתה לא קורא מה אני כותב לך?

האם ניסינו מתישהו להפסיק לחלוטין את הבניה בהתנחלויות? האם ניסינו מתישהו לצאת מהשטחים ולהקים לנו גבול מסודר?

מה הבעיה?

אם בבחירות הקודמות שרון הבטיח לנו שיביא שלום ובטחון וכלכלה חזקה, ובפועל קורה בדיוק ההפך, אז אין ספק שהוא נכשל.

את זה אוכל להגיד רק אחרי...

רק אחרי שננסה את המדיניות של מרצ, אוכל להסכים עם זה... בנתיים, עוד לא ניסינו אותה. (ולפני שאתה קופץ ומזכיר לי את תקופת רבין, פרס וברק, זכור שהם אינם מרצ, והמדיניות שלהם איננה זהה לזו של מרצ.)

Zack DA

New member
אבל אתה מוכן להסכים

...שיתכן מאוד שהשגת המטרות הללו אינה אפשרית ?

שיהיה פה ביטחון, שלום, כלכלה חזקה

מקומות עבודה, פחות שנאה, פחות גזענות, בלי כפיה דתית, בלי נטל מילואים כל כך גדול... בקיצור, כל מה שאין לנו פה, ולא מעט בזכות ממשלת שרון והליכוד.

איזה רעין גאוני יש לך

מצנע יהיה ראש הממשלה של הערבים, ויוסי שריד יהיה שר החוץ שלהם. ידעתי שיש לך קצת שכל אבל רק קצת

E l i z a b e t

New member
לא נמאס לכם?!

אתם מכלילם סתם, מפלגה שלמה! בלי הוכחות, עם כל מני הדלפות, כל מינ חקירות, כבר לא חוקרים כל כך במשטרה כמו שהתקשורת והשמאל חוקרים! תחקרו את מצנע והעבודה, בטוח שתופתעו לגלות שם המון שחיתות ואי סדר! הליכוד הוא לא מאפיה, בכלל לא, אז תפסיקו! ערב טוב, אליזבט

צודקת

כל ההוכחות במשטרה שבגללם ממליצים להעמיד לדין למשל את חברת הכנסת בלומנטל הן שקריות! המשטרה משקרת. ואם היא עוצרת שמאלן אז היא בטח צודקת, כי לא יכול להיות שהליכוד מושחת...רק העבודה. LOL!!! הליכוד הוא לא מאפיה, כי הם לא אופים שם לחם...הם אוהבים לשחד אותך בנקניקיות ובכסף...לא עדיף

the beast 15

New member
וואי ממש אהבתי...

ההועה שלך ממש הצחיקה אותי כמה שזה צודק זה גם קצת מפחיד שהליכוד היא מפלגה המובילה

כי זה מראה

כמה המצב עצוב שמפלגה שכולה מושחתת היא המפלגה הגדולה בישראל, עוד יותר עצוב שאתם תומכים בה.

Zack DA

New member
התקשורת מנפחת את העובדה שיש

בליכוד כמו בכל מפלגה כמה תפוחים רקובים.

כשזה מגיע ליו"ר המפלגה זה לא

*כמה* תפוחים רקובים. אלא מפלגה רקובה, כולם ראו זאת בפריימריז שלכם.

Zack DA

New member
גם עלילת הפריימריס נופחה באופן

חסר פרופורציות. חוץ מזה אריק שרון הוא נקי. למה אתה חושב שהלוואה שנלקחה לפני שנים "עולה" בדיוק שלושה שבועות לפני הבחירות ?

נופחה?

כשנכנסים לרשימה אנשים מפוקפקים שקשורים בפשע, והתומכים של הרשימה זה מוסא אלפרון וחבריו, אז אין פה שום ניפוח. להפך. הצבע מרצ. שם אין שחיתויות כאלו.

למעלה