אני מצביע ליכוד...

Zack DA

New member
כן, יש הבדלים

אך הם שוליים ביחס לרעיונות המוות של השמאל בראשות מצנע.

אתעלם מההערה הזדונית,

אבל אם ההבדלים אכן שוליים כפי שאתה אומר, אז לשרון לא היתה צריכה להיות בעיה לממש את מדיניותו, אפילו שיש לו רק 19 מנדטים בליכוד. ומכיוון שמבחן התוצאה מראה על כשלון מוחלט, אין לו אף אחד להאשים חוץ מאת עצמו ואת המדיניות שלו.

Zack DA

New member
השאלה היא כיצד אתה מגדיר את

מבחן התוצאה. מה לפי דעתך שרון היה יכול לעשות שלא עשה ?

לבצע את מדיניות השמאל:

גדר הפרדה, פירוק ההתנחלויות המבודדות, הפסקת הבניה הישראלית בשטחים הכבושים, ניהול משק סוציאליסטי יותר במקום מכירת כל נכסי המדינה בזול לעשירים, משא ומתן עם ערפת או עם כל מישהו אחר שניתו לדבר איתו, להפסיק להיכנע לכפיה הדתית, הקטנת הממשלה, שינוי שיטת הבחירות בליכוד. פשוט קרא את דו"ח מבקר המדינה או את מצע מרצ

Zack DA

New member
כאן אתה טועה, לדעתי

אולי לדעתך שרון נכשל אבל ביחס להבטחתו לבוחר הוא לא נכשל. וזה מה שמשנה. אם העם היה רוצה משא ומתן עם ערפאת הוא לא יבחר ו\או לא היה צריך לבחור את שרון.

משיחותי עם מתלבטים הבנתי כך:

1. הם תומכים במדיניות מצנע. 2. הם רוצים ששרון יבחר ויבצע את המדיניות הנ"ל. למה אתה אומר שהוא לא נכשל ביחס להבטחתו לבוחר? לו הוא היה מבטיח לנו "דם, יזע ודמעות", אז הייתי אומר שהוא אכן לא נכשל, אבל מה שהוא הבטיח לנו זה שלום ובטחון וכלכלה חזקה, והביא את ההפך.

E l i z a b e t

New member
משיחותי עם מתלבטים

זה אחרת! הם בשום פנים ואופן לא רוצים את מצנע ועל מר"צ הם בכלל לא חושבים יש להם רק בעיה עם החקירות בליוכד השחיתות בליכוד בחקירה וכך כל שאר הדברים הנלווים לכך העם יודע שבשביל האינטרסים שלו אין מפלגה טובה מהליוכד! כך שהוא יתעשת בדרך לקלפי, וישים מח"ל!!!

רמת הבטחון בפירוש לא עלתה

וממשלת אחדות היא מבחינתי סיבה למה לא להצביע עבור אותו מועמד שמציע אותה. כפי שאמרת בעצמך, מדובר בממשלת שיתוק.

Zack DA

New member
רמת הבטחון עלתה

לפני שנתיים היינו בסיטואציה של עשרה פיגועים ביום, להזכירך. וממשלת האחדות אולי לא לטעמנו, אבל היא בגדר קיום הבטחה לבוחר של שרון - וזו הייתה הפואנטה שלי.

אתה טרוריסט

אני לא מוצא את זה מצחיק אתה רוצה לראות את הסוף של מדינת ישראל? תצביע מצנע. אתה רוצה שרון. תצביע ליכוד

זה הומור שחור ציני

מה לעשות, המציאות עצובה. רוצה שהמצב כפי שהוא כיום ישאר, או אף יורע? אם כן, דאג שמדיניות הממשלה תהיה כפי שהיא כיום - הצבע למאפיית הליכוד ושרון. רוצה שהמצב ישתפר? דאג שמצנע יהיה ראש ממשלה, ומאחוריו מפלגת שמאל חזקה - מרצ.

Zack DA

New member
לא ידעתי שהליכוד הקים מאפיה (במובן

מאפה ועוגות). המצב לא טוב כי המציאות קשה, ואם מפלגת מרצ אומרת שיש לה פתרונות קסם היא פשוט משקרת. אבל הציבור לא מטומטם והוא כבר מבין שהמציאות אינה פשוטה.

אתה יודע למה התכוונתי.

ובעברית פשוטה: הפשע המאורגן השתלט על מפלגת הליכוד. למרצ אין פתרונות קסם - יש לה הצעות מעשיות מאוד לפתרון המצב. האם אני צריך לחזור עליהן? אני רק תוהה אחרי כמה שנות שלטון ימין תבין שמדיניותו נכשלה. (ואת זה אני שואל בעיקר אותך כמייצג של מפלגת הימין המרכזית, שלא תוכל לטעון שאתה תומך איחוד לאומי או חירות או כך, ולהגיד שלא ניסינו את המדיניות שלכם, כי את מדיניות הליכוד בהחלט ניסינו והיא נכשלה פעם אחר פעם).

Mnementh

New member
לא מאמין שהיטלר היה גאה ביהודי

גאה במדינתו הריבונית.

למעלה