אני מצביע ליכוד...

אני מצביע ליכוד...

אני מצביע ליכוד!! אני מצביע שרון!! ואני אסביר לכם למה: שינויים שחלו מאז עלה שרון לשלטון לפני שנתיים: 1 מצבי האישי השתפר מאז 2 מצב משפחתי טוב יותר 3 מצב התעסוקה של בני ביתי טוב יותר 4 לשכנים שלי טוב יותר 5 כל המכרים שלי מוצאים עבודה בלי בעיה 6 ההבטחה של שרון להביא לנו ביטחון קויימה 7 ההבטחה של שרון להביא שלום קויימה 8 לפחות אנחנו קרבים יותר לשלום מלפני שנתיים 9 התיירים באים נהמוניהם 10 העסק שלנו כל יום טוב יותר מאז שלטונו של שרון 11 כל מי שאני מכיר מרוצה מהמצב 12 שכנינו הפלסטינאים אוהבים אותנו יותר 13 כל עמי העולם תומכים בנו 14 המצב הכלכלי הולך ומשתפר 15 המצב הביטחוני הולך ומשתפר 16 המצב החברתי נעשה טוב יותר 17 הפערים החברתיים הולכים וקטנים 18 כל פעם יש יותר תעסוקה 19 הממשלה ברשות שרון דואגת למובטלים 20 הממשלה ברשות שרון דואגת לעניים 21 הממשלה ברשות שרון דואגת לנכים 22 עכשיו משלמים פחות עבור הוצאות בריאות 23 הזקנים מקבלים יותר מביטוח הלאומי 24 כל יום מתווספים מקומות עבודה נוספים 25 בסיכום,מצבנו האישי ומצב האומה טוב יותר!

Zack DA

New member
אתם ממש מצחיקים... NOT !!

לחשוב שאם מר"צ בשלטון היינו בחיים היום...

נו באמת... ותשובה רצינית אפשר לקבל?

שרון נבחר ב 2001 על סמך ההבטחות שהבטיח. הוא לא קיים אף אחת מהן ומכיוון שלא נראה שהמדיניות שלו הולכת להשתנות, הוא גם לא יעשה זאת בקדנציה נוספת. אז למה לבחור אותו ואת מפלגתו שוב?

Zack DA

New member
תראה, לפי דעתי אתה מגזים

אף ראש ממשלה לא קיים את כל ההבטחות שהבטיח כבר בקדנציה הראשונה (ועוד כזו שנמשכה שנתיים בלבד). חוץ מזה רה"מ קיים חלק מההבטחות שהבטיח: הוא ייצב את המצב הביטחוני והכלכלה, ואת הבטחתו העיקרית הוא קיים: הקים ממשלת אחדות.

ממשלת אחדות איננה מטרה

היא רק אמצעי להבאת שלום / ביטחון / כלכלה חזקה וכו´. על מה אתה מדבר כשאתה אומר שהמצב הבטחוני והכלכלה יוצבו? אתה חי באותה מדינה שבה אני חי? המצב הבטחוני על הפנים - 700 הרוגים כבר יש לנו? כמה מובטלים יש? כמה הולכים לאבד את מקום עבודתם בקרוב? שלא לדבר על כל השחיתויות שהתגלו בליכוד.

Zack DA

New member
לאט לאט

אני חושב שהביטחון השתפר מאוד בתקופה האחרונה. זו עובדה, הלא כן ?

ממש לא.

יש לך מדי פעם הפוגות של כמה שבועות שבהם מספר הפיגועים יורד, ובנוסף, מדי פעם לצה"ל ולשב"כ יש מזל ומצליחים לתפוס את המחבלים לפני שביצעו את זממם. (רק היום תפסו מטען של 40 ק"ג).

Zack DA

New member
שים לב שלפני שנה היינו

ברוטינה של עשרה פיגועים ביום. אין ספק שהמצב השתפר.

איזה שחיתות?

היתה חקירה, יש כתבי אישום? לא כל עוד לא הוכח אחרת הם חפים מפשע.

ובכן

כשאנשי הפשע המאורגן מתפקדים לליכוד, ומצליחים באורח פלא להכניס את בני משפחתם לרשימת הליכוד במקום שנראה לצערי ריאלי, וכאשר סגנית שר שותקת בחקירה (ואם אינני טועה היא עדין ברשימת הליכוד לכנסת), אז זה מריח רע. השופטים, אכן חייבים להתייחס אליהם כאל חפים מפשע עד שלא הוכח אחרת. לעומת זאת, אנחנו, הבוחרים, לא חייבים בכך.

eladhagever

New member
וכשהשופט סותם לשרון את הפה

ולא נותן לו לדבר להגנתו??? איך אתה יכול להיגע להחלטה בנושא אם שמעת רק צד אחד?

אני בטוח שהוא ימצא דרך להגיד

את מה שיש לו (אם כן יש לו). האם התקפות על מפלגת העבודה הן חלק מההסבר הרלונטי או שזה תעמולה טהורה?

Zack DA

New member
זו הייתה תגובה למסכת האשמות

שהן בגדר עצמן תעמולת בחירות. השופט חשין הוכיח, פעם נוספת, עד כמה הוא מנותק מהמציאות ועד כמה בתי המשפט מעורבים בפוליטיקה. להלן סרטון המציג את עמדתי.

אתה טועה ומטעה.

ב2001 היתה רק בחירות לראשות הממשלה לכן כל ההוה שלך לא רלונטית ואין טעם שאגיב עליה

מה הקשר?

האם שנה ועשרה חודשים לא מספיקים לך בשביל להוכיח שהמדיניות שלו נכשלה?

Zack DA

New member
קצת קשה לנהל ממשלה עם 19

מנדטים של ליכוד ומפלגות ימין מצומקות (חוץ מש"ס).

ומה כבר ההבדל ביניהן?

האם יש הבדל כל כך גדול בין מפלגות הימין במדיניות? האם שרון לא ביצע את המדיניות שלו? אם כן, אז את המדיניות של מי הוא ביצע? בוודאי לא של מצנע או של מרצ.

למעלה