אני מפחדת

non sence

New member
אני מפחדת

אני מפחדת שלא אוכל לאהוב כמו שצריך לעולם לא נתנו לי כל כך הרבה אהבה, לא בילדותי ולא עכשיו ההורים עסוקים בלעבוד למחייתנו האחות הגדולה רק צועקת כל היום , ואם רק אני מנסה לעזור אז צועקים עליי לעזוב את זה , בלי שום סיבה..
"אסור לקטוף את פרחי הגן "
מתנגן לי עכשיו בדיסק שהכינו לי במתנה .. אבל אני מרגישה שנקטפתי באכזריות מהחיים כל כך הרבה פעמים שאיבדתי כל קשר ממשי לאדמה.. ואני בעצם שרועה עליה ומחוברת אליה רק בקצה שורש קטנטן אחד. עיניי מלאות הדמעות
מופנות לשמיים מסתכלות אולי איזו שהיא ציפור אחת לבנה מעט תטעה ותחשוד בי לעלה מסוים שמתחרז עם בית .. בית , שאני כמהה שתישא אותי אליו הרחק הרחק , כדי שאוכל לזרוע באהבה חיים חדשים על הארץ ושעלי הכותרת הקמולים שלי ישובו ויפרחו ויתנו מקום לצמיחה חדשה,
יותר טובה
, שתבוא ממני וממה שלמדתי בזמן הסתכלותי על השמיים ובדראון אני רוצה לראות את הזרעים שלי צומחים לתפארת וגדלים לפרחים ועצים ואף יערות שלמים
שימלאו את הארץ ויעשו לי שמייח ופורח בצד השמאלי של בית החזה שלי
שכן איזו פריחה וצמיחה יכולה כבר להיות ללא אהבה ??

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שגם את עוד תתאהבי, לא פעם ולא פעמיים. בטח עכשיו כשאת קוראת את זה את חושבת לעצמך - מאיפה הבאתי את המשפט הזה עכשיו? למה לדרוך "לי" על הפצעים? אני משיבה לך לתהייה זו שלך - כולנו עוברים משברים בחיים, כולנו לפעמים מרגישים לא נאהבים או לא הכי כיף בחיים, אבל לכולנו יש את השאיפה - להיות נאהבים, אז אל תאבדי את השאיפה והתקווה הזאת ילדה, כי אם רוצים שהיא תגיע - היא בסוף מגיעה.

non sence

New member
תודה רבה רבה שושי אבל..

הפחד שלי הוא שלא אוכל להראות את האהבה שלי שמוחזקת שם בפנים.. ממש עמוק בפנים כמו שצריך למי שאני אוהבת.. שני אנשים מאוד חשובים לי בחיי , זו החברה הכי טובה שלי לשעבר (שדרך אגב השלמנו) והחבר שלי שאותו אני מאווווווווווווד אוהבת .. אבל שניהם אמרו לי משהו (ולא באותו זמן ובכלל הם לא סובלים אחד את השני אז אין סיכוי שהם דיברו) שניהם אמרו לי שאני לוקחת אותם כ מובן מאליו! אני שאוהבת אותם כל כך!!! אני כנראה פשוט לא מסוגלת להראות אהבה כמו שצריך!

sh53

New member
בא לך לכתוב לשניהם משהו מהלב

וכולנו בפורום נעזור לך לנסח? תקחי קצת מפה, קצת משם ותעשי משהו משלך? אמנם אנו נעזור, אבל את תקחי קצת מכל דבר וגם את תעבדי על זה. איך ההצעה נשמעת לך?

non sence

New member
מאוד פארית !

ואפילו התחלתי לעבוד על זה .. הדס הציעה שאקח את החבר לפיקניק.. אז מחר אני עושה לו פיקניק בהפתעה! אקשור לו מסביב לעיניים איזשהוא סרט ואביא אותו לפארק , ביקשתי מחברה שלי שתשמור לי על הדברים עד שאביא אותו ושם יהיו המון דברי מתיקה ,ודברים שאנחנו אוהבים ונוכל לקרוא ביחד ספר ולאכול המון שוקולד ותותים וכאלה .. בדרך בזמן שאני מאכילה אותו בשוקולד אני אביא לו את הברכה שכתבתי.. עליה רשום..:
As much as I love Chocolate
my favorite flavore is YOU

sh53

New member
אם ירד מחר גשם?

אני בטוחה שהוא יעריך אותך מאוד ויאהב מה שתכיני לו, אבל אם ירד גשם זה לא יהיה נעים לשבת בחוץ ולעשות פיקניק. יש מצב שתזמיני אותו לבית שלך ותעשו פיקניק בבית? אולי זה נשמע קצת מצחיק, אבל מצד שני היה היום קצת קר בחוץ ואולי יהיה גם בחוץ.

non sence

New member
צודקת , אני אראה כבר כשאלך

לביצפר כי אחרי הכל זה מתוכנן לאחר הצהריים פיקניק על המיטה... אמא שלי תהרוג אותי פשוט...

non sence

New member
ועוד משהו

להיות מאוהבת זה כן קיים אצלי , שהרי אני מאוהבת במאמי שלי ובחיים עצמם אני אוהבת נורא את החברים שלי את המשפחה שלי -כולם להרגיש לא נאהבים זה משהו אחד, אבל כשמדברים על הזנחה (מצד ההורים) זה כבר משהו אחר { למרות שאני לא כועסת כי הצורה שבה הם גידלו אותי היא אחת הסיבות שהפכתי לאדם שאני עכשיו לאישיות והנשמה שבי (על כל המוזריות שלה) } וסתם לידיעה הכללית דווקא כשלא חיפשתי את זה כלומר, מישהו שיאהב אותי פתאום הוא הופיע בחיי אז תסכימי איתי שיותר נכון ש"דווקא כשהכי לא מצפים לזה זה מגיע" אולי מה שרשמתי באמת לא היה ברור מבחינת הכוונה אז הנה הסברתי (וגם בשני)

sh53

New member
מסכימה איתך בהחלט לגבי המשפט

"תסכימי איתי שיותר נכון ש"דווקא כשהכי לא מצפים לזה זה מגיע".

למעלה