אני ממש צריכה עזרה

oryang

New member
אני ממש צריכה עזרה

טוב יש לי תסביך ממש קשה במשך שלוש שנים בערך שאני רוצה מישהו ואז כשאני משיגה אותו אז אני כבר לא רוצה אותו... חוץ מזה אני כנראה ממש מפחדת מכל הקטע הזה של לצאת עם מישהו וזה כבר קרה לי 10 פעמים או שניסיתי להשיג מישהו, הצלחתי ואז לא רציתי אותו, או שמישהו הציע לי לצאת ופחדתי להסכים... החברות שלי ואפילו ההורים שלי ממש מעודדים אותי לצאת עם מישהו ואני גם רוצה אבל שוב אני די מפחדת.. חוץ מזה אף פעם לא התנשקתי ומזה אני בעיקרה מפחדת.. כי אני לא כל כך יודעת מה עושים וחוץ מזה אם אני אהיה גרועה כזאת זה ממש יוריד לי את הבטחון העצמי ודווקא נרהא לי שיש מצב שאני יוצאת עם מישהו מסוים בזמן הקרוב ואם זה יגיע לנשיקה אז אני ממש מפחדת.. בכל מקרה אם תעזרו לי אני אשמח

אמממ...תיראי...

אני חושבת שאת צריכה לקחת כמה ימים, שבועות, חודשים, שנים....כמה זמן שתצטרכי כדי לחשוב עם עצמך, לקחת את עצמך בידיים... ולהגיע להחלטה סופית ובטוחה לגבי מה שתעשי בנידון. אני חושבת שהבעיה שיש לך שלוש שנים צריכה - זמן...הזמן יגרום לך לחשוב עמוק .. ואולי תגיעי להחלטות הנכונות ביותר. ובקשר לנשיקה..תמיד יש פעם ראשונה..שבה אנו תמיד חוששים, פוחדים אך בסוף את תיראי שכשהרגע יגיע ...את תדעי בדיוק מה לעשות .... זה יבוא מעצמו, אל תהיי מוטרדת מהעניין הזה. מה את חושבת?...

oryang

New member
אני ממש מסכימה איתך אבל

אני לא ממשת את זה ואני ממש לחוצה מהכל.. ואני ממש מפחדת שכשיגיע המצב הזה של הנשיקה אז אני אהיה כל כך לחוצה... חוץ מזה אני חושבת שזה גם מונע ממני להתחבר ולצאת עם מישהו בגלל שאני חושבת לעצמי ואומרת אם נצא אז אני אצטרך להתנשק איתו ואני לא כל כך יודעת איך... ואז הוא לא ירצה לצאת איתי יותר ואז אני אאבד אותו וגם הבטחון העצמי שלי ירד.. מבינה? אני מפחדת לצאת עם בנים כי אני מפחדת ממה שיהיה כשאני אצטרך להתנשק איתם.. זה די עצוב..

תאמיני לי...

שגם אני הייתי במצב כמו שלך...גם אני פחדתי שבסוף אני יתנשק בגיל 40 ביגלל הפחד שלי...גם אני הייתי חסרת ביטחון...אבל החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות את זה עם חבר שלי, עם הבן שאני אוהבת. זה לא אמור להשפיע עליך.. לצאת עם בנים. בוא נגיד הוא בא לנשק אותך...ואת לא יודעת מה לעשות, פשוט תירתעי לאחור..ותגידי לו שאת לא רוצה ולא מוכנה. אם הוא אוהב אותך ...הוא יבין אותך ויגיד לך שכשתרגישי שאת רוצה ומוכנה תגידי לו וזה יקרה... וכך תיראי שלא תאבדי אותו. בקשר לביטחון העצמי שלך...אני לא יודעת..לא ניראה לי שהביטחון שלך ירד.. לאט לאט...כשתהיי עם בן...ותרגישי שאת יכולה להתנשק..תעשי את זה!..אל תפחדי..ובקשר לזה שאת לא יודעת איך לעשות את זה...אמרתי לך... א-ל ת-פ-ח-ד-י הדברים יקרו מעצמם...אף אחד לא יודע בדיוק איך לנשק בפעם הראשונה שלו.. ואת לא צריכה לפחד לצאת עם בנים....אם הם ירצו להתנשק איתך תגידי שאת לא רוצה וזהו...

איו מה לפחד!!

עצם העובדה שאת פתאום לא רוצה זה פשוט בגלל שאת חוששת וניכנסת לעולם לא מוכר. תמיד יש פעם ראשונה. איך את חושבת צוברים ניסיון? מנסים.. לא הולך.. אז ממשיכים הלאה. לפי דעתי את צריכה להכיר מישהו ולא לפחד להגיע עם עצמך לסיכום נפשי שאת עכשיו מנסה משהו חדש,,מכירה מישהו וזרמת! אם לא הולך אז תמשיכי הלאה.. בסופו של דבר הכל צריך להסתדר

סבלי

New member
תראי

אנחנו ממש דומות, לי קורא אותו הדבר, לפני כמה ימים חברה שלי התנשקה פעם ראשונה ופתאום עלה לי לראש: חששות לגבי הנשיקה שלי תהיה, אם אני לא ינשק טוב. אבל אני מכניסה (לפחות מנסה) ביטחון עצמי וכדאי שיהיה הרבה. כי אם את לא תהיי בטוחה בעצמך אז מי כן? לגבי- רוצה מישהו וכשהוא שלי אני לא רוצה- קורה לי אותו דבר בדיוק, אני משיגה אותו ואז כשהוא מת שרוף עליי מת עליי לא בא לי עליו. אבל זה גיל ההתבגרות, וככה זה בתקופה הזאתי, יש מיכשולים- אבל בסופו של דבר כולנו נ-ת-ב-ג-ר אני מקווה שקצת העליתי לך את הביטחון העצמי, שמחה לנסות לעזור לך, רעות...

oryang

New member
גם שתי חברות שלי

התנשקו לפני כמה ימים פעם ראשונה וזה ממש הוריד לי את הבטחון העצמי כי אז אני מפחדת שאני אהיה אחרונה ואתנשק רק באיזה גיל 40... אז אם את כל כך דומה לי איך שתינו נתגבר על המכשול שלנו?

JDIN

New member
עצה אחרת

הממ.. העצה שלי קצת שונה מכל השאר כאן.. לעניין: נשיקה כמו בכל דבר בחיים שאתה מבצע בפעם הראשונה, אתה בד"כ לא מוצלח בו. לכן ככל שיהיה לך יותר ניסיון סביר להניח שתהיה יותר טובה, אבל את לא יכולה לצפות להיות "מנשקת על" כבר מהפעם הראשונה. practice makes perfect. אם יש בחור שאת באמת מעוניינת בו אך מפחדת "להרוס" את זה עם נשיקה גרועה, אולי כדאי שתשקלי "להתאמן" על מישהו שפחות יקר לך, אך את נמשכת אליו מינית - למשל בחור לוהט במסיבה. גם אם יהיה גרוע את לא צריכה לראות אותו יותר. רוב הסיכויים שלא תסבלי מזה ואני די בטוח שזה יפחית את החששות שלך... זאת לא עצת סבתא, אבל זו העצה שלי.

oryang

New member
קודם כל תודה על העזרה

אבל אתה מכיר את תאורית הנשיקה הראשונה? היא אומרת שהיא צריכה להיות עם מישהו שאתה אוהב... אני בת 15

nena

New member
אני מבינה אותך מאוד...

גם אני נמצאת בגיל כזה, שאני יודעת שהנשיקה הראשונה צריכה להיות קרובה(אני מקווה...) אבל...לא רק שאין לי עם מי,אלא גם שאני מאוד מפחדת מהרגע שזה יגיע(בקרוב,אני מקווה....) אני אמנם רוצה כבר לעשות את זה, אבל כמוך, אני לא רוצה להתנשק סתם בשביל עצם הנשיקה, אלא מתוך אהבה.... אני ממש מפחדת שאני אעשה משהו לא נכון, וזה יהיה מאוד מביך, לכן אין לי ממש תמיכה לתת לך, אבל הכי חשוב, שתתנשקי מאהבה, ולא סתם, כי כל עוד זה מאהבה- הכל יהיה בסדר...גם אם לא ילך לך, הבחור שאוהב אותך-יבין.... בהצלחה לך(ולי..)

יפתח14

New member
דעתי בעניין...

אין ספק שהשנישקה הראשונה היא חוויה מאוד מיוחדת. אין צורך להילחץ, כאשר זה יגיע זה יגיע, ואת אפילו לא תתיחסי לזה האם היית טובה או לא. ברגע הנשיקה עצמה את תחשבי רק על אותו אחד שאת מתנשקת איתו- רק אחרי זה את פתאום תלחצי.."האם הייתי טובה? ומה אם לא הייתי טובה" אל דאגה.. אם הגעתם לנשיקה הזאת, והוא יודע שזאת הנשיקה הראשונה שלך, אז הוא לא ייתייחס לנשיקה הזאת כמבחן. בכל מיקרה בהצלחה!

oryang

New member
אתה חושב שאני צריכה להגיד לו

שזאת הנשיקה הראשונה שלי?

למעלה