אני ממש צריך עזרה

edritay

New member
אני ממש צריך עזרה

שלום לכל מי שיכול לעזור לי אני אשמח אוקיי אז זה מצחיל כך... יש מישהי במשפחה שלי שאני דלוק עליה(אל תדאגו אין קשר דם) היא יותר גדולה ממני בחצי שנה כולם יודעים את הסיפור שאני רוצה אותה וגם היא רוצה אותי אבל אמא שלה לא רוצה שהבת שלה תצא עם קטנים ממנה אני גם מאוד ביישן אז אני מתבייש להתקשר אליה אז...השאלה שלי כזאת אם אני מרים טלפון ומתקשר אליה קודם כל אני לא יודע על מה לדבר איתה ואם נדבר אז איך נוכל לשמור על הקשר הזה מאחורי הגב והאם זה בריא אני אשמח לכל מי שיענה לי ויתן לי את דעתו

miss_t

New member
יש לי משהו להגיד...

משפחה, זה קצת בעיה, אתה לא חושב? אממממ... אם יש לך בעיות של בטחון עצמי, אז אל תפחד, היא לא תאכל אותך... תשאל אותה מה המצב, מה היא עשתה היום, השיחה תתפתח- אין לך מה לדאוג. ואני לא ממש ממליצה לעשות את זה מאחורי הגב של ההורים. תשכנע אותם, שזה מה שטוב לך, מה שאתה באמת רוצה
על איזה הפרש גיל מדובר בכלל? של 5 שנים {מקסימום-מינימום}? אם כן, אז זה בסדר לפי דעתי, אם לא, אז תרד מזה... לא יצא מזה משהו טוב, לפי דעתי כמובן.

מישהי

New member
לדעתי..

אם שניכן רוצים להיות אחד עם השני...אז אתם לא צריכים להקשיב למה שאמא שלה רוצה (חוץ מזה זה מטומטם מאוד כי היא גדולה ממך רק בחצי שנה..) ו..כן לדעתי אתה צריך לנסות לפחת איתה קשר
אתה לא צריך להתבייש , תנסה לדבר איתה ותזמין אותה לצאת או משהו...
בהצלחה

nobodys girl

New member
אני לא חושבת...

שאימא שלה מתכוונת להפרש של חצי שנה... אפשר לשאול ממי שמעת את זה? אתם בטח באותה שכבה, ואני לא חושבת שאימא שלה מודעת לתאריך לידה המדויק שלך... אם גם היא רוצה, זה לא צריך להיות קשה להתקשר, השיחה תזרום מעצמה

yamato ishida

New member
אין בררה אלא שזה יהיה מאחורי הגב

ומה זאת השאלה עם זה בריא או לא?! המבורגר בריא?! פיצה בריא?! לימודים זה בריא?! לא!!! אבל אנחנו עדין עושים את זה *בקשר ללימודים הייתי מפסיקה בשמחה (זה לא היה בכוונה לתקוף)

למעלה