חמש שנים זה הרבה זמן../images/Emo20.gif
אחותי נפטרה לפני שנתיים וחצי ואני מרגישה שכל יום שעובר, אני מתגעגעת אליה יותר ויותר. השבוע היה לי חלום. חלמתי שאני חולמת שהיא חוזרת. כאילו חלום בתוך חלום, כאשר לשניהם הייתי מודעת. ואז היא באה ונורא בכיתי וצרחתי המון. והתעוררתי מהרעש שעשיתי לעצמי בשלוש לפנות בוקר והיה לי קשה להרדם שוב.... ואני מספרת לך את זה, כי לכל אחד הגעגועים וההתמודדות באה לידי ביטוי באופן מאוד אישי. זה שונה מאחד לאחד. אני לא יודעת בן כמה אתה, אני כן יכולה להציע לך לדבר עם פסיכולוגית של בית הספר, או לבדוק בעצמך אצל הרופא/ה שלך בקופת החולים. ואם אבא(?)שלך נהרג בזמן השירות הצבאי שלו, יש אגף מיוחד במשרד הבטחון שיכול לממן לך טיפול פסיכולוגי. אני יכולה להבין בדיוק על מה אתה מדבר כשאתה כותב שאתה רוצה לדבר איתו. השבוע שוחחתי עם איזו עיתונאית על אחותי והדמעות ירדו להן, כשתיארתי לה כמה אני מתגעגעת לשיחות איתה ולחוש ההומור שלה ושהיו בדיחות שהיא הבינה ואחרים לא. ובשהתחלה, הייתי מחייגת את מספר הטלפון שלה ורק בספרה הרביעית נזכרת שהיא לא תענה יותר לעולם. וכל הרעיונות שבאים לך בראש, תדע שאתה לא לבד בעניין. כשמוות פוגע בנו בצורה הכי הכי אכזרית שקיימת, בפתאומיות מקפיאת דם, אני בטוחה שכל אחד ואחד, בין אם איבדו או לא, מתעסקים במחשבות האלה על מוות. ואם הרעיונות שרצים לך בראש מפחידים אותך, אז אני מאוד שמחה שהגעת לפורום הזה, כי בשביל זה אנחנו כאן, לתמוך בך, ולתת לך כתף כשתזדקק לך, אנחנו פה בשביל לאפשר לך להתמודד בדרך היחודית שלך. ואם אנחנו לא מספיקים, יש בתפוז פורום נוסף, שאני מכירה אותו טוב טוב, כי אני קוראת בו לא מעט ומקבלת ממנו כוח. הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=203 יש שם אנשים נפלאים שיוכלו להקשיב לך באופן יותר מקצועי ממני. הכי חשוב, יקירי, שתשמור על עצמך ואל תתן לאנשים אחרים להכתיב לך איך אתה צריך להרגיש. תרגיש מה שאתה צריך להרגיש ואל תוותר לעצמך על הגעגוגעים. אתה מוזמן תמיד לכתוב כאן בפורום, להתפרק כשתרגיש צורך. אנחנו נקבל אותך כאן תמיד, בכל שעה, גם אם לא תמיד תקבל תשובה תוך חמש דקות. ואם אתה רוצה, אתה מוזמן לכתוב לי באופן אישי, במערכת המסרים, או לדואר האלקטרוני שמופיע בכרטיס האישי שלי. ותספר מה שלומך. אל תעלם לנו, אתה חשוב מאין כמוך, אל תשכח זאת לרגע. שלך, עם תוספת של חיבוקים גדולים, למרות שנורא חם בחוץ, רויטל.