אני ממש נרגש...

snowmusic

New member
אם אתה סבור שאין צורך בשינון שכזה

אז אל תשתמש בו.אתה יכול להחליט רק עבור עצמך אם יש לך צורך בשינון ובשיעורי בית שכאלה. אני חושבת שאתר מסוג זה עונה על צרכים של חלק מאוכלוסיית הרוקדים ואני ביניהם. דרך אגב , כבר צפיתי בריקוד מתוכו והיום בהרקדה אני מקווה שאוכל לרקוד אותו מבלי לדרוך על הרגליים של בן זוגי(אם כן אני בטוחה שגם הוא יודה על קיומו של האתר (-: )

איתן - הלואי וכולם יהיו כמוך

יש גם אחרים , ברחבי העולם. שאין להם בנות זוג חמודות - כמו שיש לך. בידידות, יענקלה לוי

זכותך לחשוב שהתרגשתי

מהעובדה שבזמן הקרוב והרחוק יוזרמו לכיסי עוד כמה מליוני שקלים מהתמלוגים - זכותך ואין לי בעיה עם זה. מי שירצה יכול להבין גם את מה שכתבתי "שהחברה הלכה אחרי עצתי והעלתה כבר עכשיו ריקודים לא כל כך חדשים אבל כאלה שרקדני הזוגות מעוניינים בהם". זה מה שכתבתי ואתה תבין מה שתרצה - בכיף! אני אותך עוד לא הבנתי. הבנתי שאתה מתנגד לכך שמחברי הריקודים יקבלו תשלום כלשהו על ה"שימוש" בריקודיהם במהלך ההרקדות. הבנתי! הסברתי שגם אני נגד, ז"א שאין לנו חילוקי דעות בנושא זה, אבל לא זה הנושא הנדון בשרשור זה. ומה שלא הבנתי ואצפה לתשובתך הברורה בשיטה של שאלון אמריקאי ואתה רשאי לסמן יותר מתשובה אחת. אתה מודאג ומתריע על: 1. שירון מישר מקבל כסף מהאתר החדש. 2. שמחברי הריקודים מקבלים כסף מהתאר החדש. 3. מקיומו של האתר המציג את הריקודים בתשלום. 4. שהמלחינים והמשוררים יקבלו תמלוגים על השימוש. 5. שהחברה שהאתר שייך לה מקבלת כסף על השרות שהיא נותנת. 6. כל תשובה אחרת שתבחר אבל באמת תבהיר למה אתה מתנגד ואיך "האתר הזה על דרך פעולתו עלול לגרום לנזק בלתי הפיך". אנא הסבר לי בצורה פשוטה כי אני קשה הבנה.

לבקשתך אנצל את זכותי

הפעם אנסה לעשות את הדברים בצורה מפורטת, בנויה לתלפיות, שלב אחרי שלב, כך שגם אלה המתקשים בהבנת הנקרא ולא מצליחים לרדת לסוף דעתי, יתאפשר להם להבין את טיעוני גם אם לא בהכרח יסכימו עימם. נטפל בדברים אחד לאחד, ראשון ראשון ואחרון אחרון. 1. ירון והכסף - אין לי חפץ וענין בהכנסותיך ובכמה כסף כן או לא תקבל מפעילותך בתחום זה או אחר. מאחל לך בכל ליבי כי הכנסותיך יסתכמו במיליארדים ולא במליונים בלבד וגם מהאתר המדובר. כל שהתרעתי והתרסתי כנגדו, היה העובדה של העדר הגילוי הנאות בכתיבתך בנושא זה, עד לשרשור זה, כי יש לך תמורה חומרית כלשהיא מפעילות האתר שאתה כל כך מתרגש ממנו ולפיכך התרגשותך ופירסומיך בנושא אינן נטולות אינטרסים כלכליים. והרי זה מידע בהחלט רלוונטי. יתר על כן, באחד השרשורים הקודמים טרחת לציין מפורשות כי אין לך כל הכנסה ותמורה מן הפעילות באתר הנדון, מה שהתברר בדיעבד כלא מדויק, בלשון המעטה, ובכך אני מוצא יותר מאשר טעם לפגם, ככל שהדבר נוגע בנושא אמינות. 2. מחברי ריקודים ותמלוגים - אין לי כל התנגדות לעובדה כי ישולמו תמלוגים למחברי הריקודים במסגרת הפעילות באתר הנזכר. אלא, שאין זה אלא תקדים מסוכן וצעד ראשון בדרישה לתשלום תמלוגים בגין הצגת הריקוד ולימודו בחוגים ובגין השמעתו לצורך הרקדה בחוגים ובהרקדות. דבר שלמיטב הבנתי אף אתה מתנגד לו. אין כל הבדל בין רכישת הריקוד באינטרנט לבין רכישתו בחוג, זה אותו המוצר הנמכר לאותו ציבור רוקד בשתי "חנויות" שונות. 3. קיום האתר והתשלום - אין לי כל התנגדות לקיומו של האתר ואף לא לגבית התשלום בגין הצפיה בריקוד, אלא שאני חושב כי אינו נחוץ מחד וכי עלינו הרוקדים להמנע משימוש בו על מנת שלא לעודד את קיומו. הנ"ל מן הטעם שציינתי בסעיף הקודם. 4. מלחינים ומשוררים ותמלוגים - מלחינים ומשוררים זכאים בהחלט לקבל תמלוגים בגין הנכסים הרוחניים שיצרו, כפי שמקבלים תמלוגים המבצעים של השירים, ואותו הגיון דוחף גם לתמלוגים אפשריים בגין הריקודים שחוברו לשירים. כל זאת בתנאי שמחברי הריקודים ישלמו את התמלוגים המגיעים למלחינים למשוררים ולמבצעים של השיר. 5. החברה האתר והכסף - החברה המפעילה את האתר הינה עסק פרטי והיא בהחלט רשאית וזכאית לדרוש תשלום בגין השירות ככל שתחפוץ ובשיעורים שיקבעו על ידה. אני ניסיתי לייצג את דעתי כמשתמש וצרכן החושב כי השירות הנ"ל מיותר, אף אם אחרים חושבים אחרת. יתר על כן חושב אני כי יש להמנע משימוש בשירות זה מן הטעמים שיובהרו בהמשך. עתה, משסיימתי לענות על כל הסעיפים שפורטו על ידך, אמשיך בפיתוח המחשבות כיצד אני חוזה את הפגיעה בריקודי העם וברוקדים וכיצד יגרם אותו נזק בלתי הפיך לתחביב זה. נמשיך מאותה נקודה בה ציינתי כי אנו עומדים בפתח אותה נקודה, שהיא נקודת אל חזור, בה ישולמו תמלוגים ליוצרי הריקודים בגין כל השמעה והרקדה של הריקוד כפי שהובהר בסעיפים 2 ו-4. אם אכן ישולמו תמלוגים כנ"ל ליוצר/מחבר הריקוד הרי אנו הרוקדים נמצא את עצמינו מהר מאד חשופים לתופעות כדלקמן: א. מרקיד א' לא ישמיע את ריקודיו של מרקיד/יוצר ב' על מנת להמנע מתשלום תמלוגים לצורך הקטנת ההוצאות. ב. מרקיד/יוצר ג' ישחרר את מרקיד ד' מתשלום תמלוגים עקב "חברות אישית" או מתוך רצון לקדם את ריקודיו. ג. הוצאותיהם של המרקידים תגדלנה כתוצאה מתשלום תמלוגים ליוצרי הריקודים דבר שיגרור באופן מיידי את העליה במחיר הכניסה לחוגים והרקדות. מחיר שהוא לדעת רבים כבר גבוה מידי כיום ולפיכך עלול הדבר למנוע מרוקדים רבים להמנע מהשתתפות בהרקדות או להמעיט בהן, מכיוון שהוצאה זו תהווה נטל כלכלי בלתי נסבל. מכיוון שבריקודי עם אנו עוסקים, וחפצים אנו בשיתופם של רבים בתחביב זה במחיר השווה לכל נפש, הרי שאנו יוצאיפ כששכרנו בהפסדנו. מקווה כי עתה לאחר שטרחתי להבהיר ולהסביר לך באופן מפורט ומובנה, שלב אחר שלב את הדברים אולי תוכל אף אתה למרות קשיי ההבנה שלך (אותם אתה הזכרת) להבין ולהפנים את חששותי למרות שאינך חייב להסכים עימן.

../images/Emo45.gif - איתן, אכן כוונת לעיקר...

ואפנה אותך, בנוסף, לשירשור שהתפתח במקביל לשירשור זה, והעוסק בתנאי הצפייה, שבמילים מאוד עדינות אכנה אותם כ"דרקוניים" דווקא עבור מי שמעוניין וזקוק לשירות (לתשומת ליבך, ינקלה)

אני תוהה עד כמה אתה מוכן לסלף

במצח נחושה וללא בקשת סליחה. אתה כותב בשרשור הקודם ויחיד שהעלתי בנושא זה בעבר": "באחד השרשורים הקודמים טרחת לציין מפורשות כי אין לך כל הכנסה ותמורה מן הפעילות באתר הנדון, מה שהתברר בדיעבד כלא מדויק, בלשון המעטה, ובכך אני מוצא יותר מאשר טעם לפגם, ככל שהדבר נוגע בנושא אמינות." סוף ציטוט והנה הודעתי האמורה בנושא שכותרתה: "הנה זה בא" ונכתבה ב-3.11: מה שרבים חיכו לו (למרות שזהו שרות בתשלום), כיוון שהכל חוקי למהדרין: הקישור הזה: http://www.rokdim.co.il/rikudim/Rikudim_DVD.asp מביא אתכם לעמוד באתר "רוקדים" (אשר ניתן להגיע אליו ישירות מ"רוקדים" בלחיצה על 'לימוד ריקודים באינטרנט'). בעמוד זה נפרשים לפניכם שמות כל הריקודים שיש כעת על השרת לצפייה (כולל הדרכת הצעדים). את קבצי הוידיאו אי אפשר להוריד למחשב שלכם אלא רק לצפות בהם במחשבכם האישי, בשיטת "וידיאו סטרים". כדי לצפות בריקוד יש ללחוץ על שם הריקוד ואז נפתח חלון של התוכנה ממנה אתם מזמינים את השיר עלי ידי שליחת מספר מסויים לקוד אשר מופיע על המסך. כדי לראות את הריקוד תצטרכו לשלם 15 ש"ח והוא יהיה זמין לכם במשך 48 שעות, לפי תקנון המערכת. למיטב ידיעתי כעת הזכות הזו נשמרת לכם לחודש ואולי לחודשיים (תקופת הרצה - כדאי לנצל אותה). בכל יום אנחנו נוסיף ריקודים נוספים למאגר. על השיר שאתם מורידים משלמים תמלוגים לאקו"ם ולמחברי הריקודים. אתם מוזמנים לנסות את המערכת וגם לשלוח לנו היזון חוזר לחיוב ולשלילה, כאמור המערכת הינה מערכת בהרצה. ולך שרק - יש שם גם את שושנים של פחת שחיפשת, כך שאינך צריך לקנות אצלי את הדי. וי. די. עכשיו מעניין אם גם תדע לפחות תתנצל. לצערי אני בספק רב. בשרשור הזה, בו אנו נמצאים, כתבתי שגם אני מקבל כסף על עבודתי (כיוון שאני מכיר אותך ונשמות טובות נוספות בפורום וידעתי מה יקרה אם זה יוודע ממישהו אחר. לגופו של עניין איני חייב דיווח לאיש על "ממה אני מתפרנס" אם כי זה ברור לחולטין לכל מי שמכיר את קלטות הוידיאו של רוקדים ואת האתר. ולמען לא תקפוץ בעוד יומיים עם "חדשה מרעישה של חוסר גילוי נאות" אסביר לך כאן: ב"רוקדיפם מצוי מאגר גדול מאד של צילומי וידיאו ב-DVD. בצילומים אלה נעזרים אלפי אנשים ברחבי העולם ובזכותן ריקודי העם שלנו הגיעו ומגיעים להרבה פינות נידחות על הגלובוס. בקלטות האלה מלמדים מחברי הריקודים לצד מדריכים בכירים וביניהם, בהרבה רמאד ריקודים, מלמד אני בעצמי. ההשקעה כולה שלי וזכויות ההפצה כולן שלי. אני מעמיד חומר זה לרשות החברה המפיקה את המיזם ולעת עתה לא מקבל על כך כל תמורה. אני מעלה ומפרסם את שמות הריקודים באתר שלי ועל כך מקבל תמורה סמלית שאני מאמין שתגדל בהרבה. זו עבודתי, זו פרנסתי. אני גאה במה שעשיתי ועושה. ההשוואה שאתה עושה בין "מוצר הנמכר בחוג" לבין "מוצר הנמכר באינטרנט" הינה שגויה, מניפולאטיבית ודמגוגית. את ההשואה תעשה בין קלטות הוידיאו וה-DVD הנמכרים בחנות שלי ובאינטרנט לבין המכירה ישרות באתר החדש. זו ההשואה הנכונה. אני מניח שאתה גם מתנגד לכל מה שאני מפיק ומוכר ב"רוקדים". שיהיה לך לבריאות.

ירון אתה מאבד גובה

ומענין עד להיכן תרד. כנראה אתה חש במצוקה ולפיכך אימצת את דרך ההתקפה המשתמשת בטיעונים לא רלוונטיים, אינם מתייחסים עניינית לדברים והשימוש הלא ראוי שאתה עושה בציטוטיך אינו רק טקטיקה אלא גם הטעיה, עוות וסילוף בהם אתה מנסה לעשות שימוש ולהטיל דופי. מכיוון שהבאת את הציטוטים המועדפים על ידך אשמח לסייע לך ולהביא את דבריך בציטוטים הרלוונטיים לטענותי. הי הלו!ו ירון מישר ו 22:38 | 03/12/05 זה לא אני! הכסף לא הולך אלי! וחוץ מזה אף אחד לא מחייב אותך להשתמש בזה! הטענה הזו כלפי מי שנותן לך שרות כל כך מגוחכות... אבל בעיקר מקוממת! ציטוט נוסף: תודה על התמיכה הגורפת.ו ירון מישר ו 10:31 | 04/12/05 ידוע שמי שעושה חשוף להרבה ביקורת לא תמיד "בונה" (מה זה ביקורת בונה?). אני בהחלט מודע לכך ומבין שזה המחיר שאני (ואחרים) משלם כדי לעשות את הדברים שאני אוהב ומאמין בהם. נכון שבד"כ נשמעים בפומבי קולותיהם של ה"נשמות הטובות" בעוד שאת התודות והמחמאות מקבלים באופן אישי. תודה לך על האומץ לעשות זאת בפומבי ותודה לכל אלה שלא שוכחים לומר תודה, לאורך כל השנים, על דברים רבים שעשיתי ועוד אעשה בתחום זה. אשר למיזם המדובר בשרשור זה לי יש שני תפקידים בו: 1. לספק חומר לאתר שהרי באופן טבעי יש לי את רובם המכריע של הריקודים (לא משלמים לי על זה). 2. לתת באתר שלי (רוקדים) יישום נוח לחיפוש הריקודים המצולמים כולל מידע נוסף עליהם ועל המחברים. לגבי המחיר של השרות, אתם מוזמנים לפנות ישירות לאתר של החברה,. יש קישורים בדף שלהם, ולשטוח את טענותיכם גם בקשר למחיר. שים לב בציטוט הראשון למילים: "זה לא אני! הכסף לא הולך אלי!" שים לב בציטוט השני למילים בסעיף 1: "לספק חומר לאתר שהרי באופן טבעי יש לי את רובם המכריע של הריקודים (לא משלמים לי על זה)". חבל גם שבתגובתך אינך מסמן את סוף הציטוט שבו אתה משתמש, שכן אז ניתן היה להבחין על נקלה כי באותו ציטוט שהבאת אין התייחסות לעובדה שאתה מתוגמל מאתר זה. הנני חולק נמרצות ומוחה על קביעתך כי השוואתי בין "המוצר הנמכר בחוג" לבין "מוצר הנמכר באינטרנט" היא שגויה, מניפולאטיבית ודמגוגית שכן קיימים מוצרים רבים הנקנים הן באינטרנט והן בחנויות והם מוצרים זהים לחלוטין כמו מצלמות, ציוד קצה למחשבים, ריהוט, מזון, ספרים ובעצם מה לא? אין לך כל מונופול על ההשוואה הנכונה כביכול, אף שדעתך יכולה להיות שונה. צר לי על כך שאתה מרגיש רדוף בגין כל מה שאתה מפיק ומוכר ב"רוקדים" ויתכן כי יש מקום שתשאל את עצמך על שום מה ולמה מציפה אותך הרגשה זו. מקווה כי הבריאות תהיה מנת חלקינו המשותפת.

הכסף - 15 ש"ח שנגבה -

נגבה על ידי החברה לה שייך הישום. הכסף נגבה על ידם באמצעות חברת הסלולר. אני לא גובה את הכסף וזה מה שכתבתי! לא משלמים לי על החומר הרב שאני מעמיד לרשות החברה (והרוקדים). התגמול היחיד, לעת עתה, הינו על ההפצה שאני נותן להם באתר שלי. אולי בעתיד יהיה מודל שונה. אין זה נכון לשטוח בפניך את המודל העסקי של החברה וכיצד משלמים למי שצריך לשלם. זה לא עניינו של הכלל. לו היה לך קצת אמון ולא היה לבך מלא בחשדות שמישהו מנסה, אולי, לרמות אותך - היה השרשור הזה מדבר על דברים טובים וחיוביים שאתה מסרב בתוקף לראותם (זכותך!) ואשר להשוואות שאתה עושה בין חנויות צילום (וחנויות בכלל) כולל חנויות וירטואליות באינטרנט - לבין מה שאנו עושים בחוגים,הרי שהשוואה זו מוטעית לחלוטין. חבל שאדם ערכי כמוך רואה בעבודתם של המרקידים מכירה של צעדי הריקודים. זה ממש, ממש לא כך ואני מאמין שגם אתה בא להרקדות כדי לבלות, לפגוש חברים, לעשות ספורט, לשמוע שירים ישראליים ועוד הרבה מאד דברים הנכללים בשרות הטוב שהמרקידים נותנים לך. אתה לא משלם עבור "לימוד של ריקודים"! חבל שבעוד אתה בוחר לקבל את השרות וליהנות ממנו אתה לא שוכח לומר לנו, נותני השרות,שאנו "לא בסדר כי...".

בנקודה זו

משהונמכה אמפליטודת הצלילים הצורמים, ניתן בהחלט להמשיך את הדיון בצורה מכובדת יותר וראויה, מתוך יישוב הדעת, אף שאין חובה כי נהיה שנינו באותה הדיעה. אני שב ומציין, בפעם המי יודע כמה, אין לי כל ענין בהכנסותיך ויתר על כן גם לא באופן חלוקת התשלום הלגיטימי הנגבה בגין השירות, מבחינתי גם אם 14.99 שקלים מועברים אליך, זה בהחלט קביל וראוי, שכן זכאי כל אחד מאיתנו לתשלום שכר טירחה ששיעורו נקבע בהסכמה בין הקונה למוכר. כפי שכל אחד מאיתנו אף עושה בהתנדבות לשם שמים מרצונו החופשי כאשר יחפוץ. מצאתי לנכון להעיר ולציין כי הדברים שנכתבו על ידך עלולים ליצור מצגת שוא, כאילו כל פעילותך על כל גווניה בהקשר למיזם זה נטולת אינטרס כלכלי, ולא היא. שבעים אנו מדוגמאות שכאלה על "אי דיוקים" במידע הנמסר שחלקן ניתן למצוא אף בעיתוני היום. ליבי אינו מלא חשדות ואיני חושש כי מנסים לרמות אותי, אך לצערי מיחס אני חשיבות לדיוק ואמינות שלמיטב הבנתי אלה תכונות חשובות. לא מן הנמנע כי רואה אתה דרך "משקפיך" את הטוב והחיובי שבמיזם הנ"ל, לצערי אין חלקי עימך ודעתי שונה, כפי שניסיתי להבהיר ולנמק, ולהתריע בפני הסכנה העתידית, למיטב הבנתי ושיפוטי, ובכך אנו חלוקים. אנו גם חלוקים בנושא ראית "השירות" כ"מוצר", ואני מדגיש כי המטרות הנלוות להשתתפותי בהרקדות ובחוגים אינה המוצר ה"נמכר" ע"י המרקיד. המרקיד מוכר הרקדה ולימוד ריקודים ותו לא. הוא אינו מוכר לי מפגש חברים וספורט ולא "עוד דברים אחרים" שכן לצורך מפגש חברים אני מניח כי ניתן למצוא מקומות מלבבים יותר ורכישת הספורט עדיפה במכוני כושר או בקאנטרי קלאב. אני בהחלט נהנה מההשתתפות בהרקדות אך לא נמנע מלהתריע על טעויות, קשיים, אי סדרים וכד'. מקוה כי עתה הובהרו הדברים כדבעי.

התיחסות לפיסקה שכתבת

איתן , שינית סגנון. זו לא צורת הכתיבה שהורגלנו לקרוא, פרי עטך. נראה כי הנושא מאד מכעיס אותך ולי לא ברור כלל על מה מדובר . האם הכוונה שעל ריקודים של יוצרים הנרקדים באותו ערב יקבלו היוצרים תמלוגים? כיצד טכנית עושים דבר כזה? שנית זה יעלה הון תועפות, כי עשרות ריקודים נרקדים בערב אחד וזה ממש לא הגיוני. אז אנא הסבר ליתודה

בוזית המקורית

אבהיר לך מספר דברים. ראשית, לא נהירה לי די צרכה קביעתך באשר לצורת הכתיבה לה הורגלת. שנית, הנושא אינו מכעיס אותי אלא מטריד אותי. שלישית, בעצם שאלותיך העלית את בעייתיות הנושא שפתרונותיו האפשריים נראים לי הרי אסון לריקודי העם.

../images/Emo41.gif סתם שאלת תם.... לירון

מכיוון שלא פעם אתה טורח להעיר לחברי הפורום לא לפתוח שרשורים מיותרים... אני תוהה האם הודעה זו שלך "שווה" הודעה חדשה ? נראה לי שמקומה ה"טבעי" הוא בהמשך לשרשור הקודם שלך בנושא. תקן אותי אם אני טועה.. ואל תשלח אותי לאתר "רוקדים" (חיפשתי שם...אין תשובה !)

יתר על כן ירון

לו היית טורח ומספר בנושא הקודם שפתחת..."הנה זה בא" את הגילוי הנאות (והחשוב) כי גם אתה ירון מתוגמל סימלית... אולי היית זוכה ליותר אמינות ומכובדות. במקום זה כתבת שם : ....."על השיר שאתם מורידים משלמים תמלוגים לאקו"ם ולמחברי הריקודים".... תחשוב על זה.

אני מכבד את זכותך לחשוב ולתהות

אבל האם אתה חושב שזה באמת חשוב לקוראי הפורום מה אתה חושב בנושא זה? ואם אתה חושב שזה חשוב אנא כתוב זאת בפורום "משוב" של תפוז. הפורום הזה נועד בשבילך - בשביל לכתוב את מחשבותיך, חוויותיך, ידיעותיך וכו' בנושא ריקודי עם ולא על "מה עשה או לא עשה" מנהל הפורום. באמת שמספיק כבר עם הערות האלה.

../images/Emo41.gif ציפיתי לתשובה עניינית ../images/Emo4.gif

אבל כנראה שזו ציפיה מוגזמת..חבל ירון, אתה שואל: "האם אתה חושב שזה באמת חשוב לקוראי הפורום מה אתה חושב בנושא זה?" ואני עונה לך... זה חשוב בדיוק כמו שחשובה להם התרגשותך שני דברים יש לי לומר לך . 1. קשוט עצמך, ואח"כ קשוט אחרים. 2. לא תמיד המנהל צודק, אבל תמיד הוא המנהל. שזו גם שיטה לניהול.

התשובה העניינית ניתנה לך בבירור

אך אתה מסרב לקלוט אותה. היא ניתנה גם לפני תקופה קצרה בפורום אבל למענך הנה היא שוב: הפורום אינו במה לדיונים על צורת ניהולו וגם לא על שיקקולי המנהלים מה לכתוב ומה לא, מה להסיר ומה לשמר, מה לומר לאנשים מסויימים ומה לא לומר. בקיצור אין מקום לדיונים בפורום על איך צריך לנהל אותו. אם אתה בכל זאת רוצה לדון בכך או להתלונן, יש לך (ולכולם) אפשרות לכתוב לנו במייל אישי. יש לך אפשרות לכתוב את תלונתך אל הנהלת תפוז ויש לך אשפרות לכתוב על כך בפורום משוב של תפוז. ואין כל קשר אם המנהל צודק או לא - סביר להניח שלעיתים הוא צודק ולעיתים לא. פשוט העמודים האלה אינם המקום לדון בצדקת המנהלים וברדך הניהול. האם הפעם זה ברור?

עוז 2002

New member
בשביל מה לך לראות את הקליפ באינטרנט

תקנה קלטות בהנחה מרוקדים!

נדמה לי.... ותקנו אותי אם אני טועה.

אבל הלא אפשר, פשוט, ללמוד את הריקודים בחוגים השונים (מחיר ממוצע של 25 ש"ח להרקדה + לימוד ריקוד או שניים לפחות ממדריך מומחה, על פי בחירה) - או שמא טעיתי כל השנים בהן אני רוקדת....
בכל אופן, כך נהגתי תמיד ואני יכולה לציין בסיפוק שאני יודעת לרקוד ריקוד או שניים...או יותר...
ולאיתן - אני מאוד מבינה על מה נסובה דאגתך ואני בהחלט שותפה לך בדאגה זו.

עוז 2002

New member
עכשיו, פרפר

בכל ריקוד שתלמדי, חשבי כמה חסכת... בתוך מספר שבועות תתעשרי.

למעלה