אני ממש לא מבינה את זה...

נ ט ע 9 1

New member
למה?..

דווקא אני מאוד אוהבת משחקים... זה כזה סוג של משחק מקדים..
בלי המשחקים זה לא כ"כ עושה לי את זה...כזה של לרדוף.. ואחרי מאמץ רב(אם מצידי ואם מצידו) להצליח להשיג את הדבר שכ"כ ייחלנו לו.. זה הופך את הסתם משהו למשהו-משהו.. של השגת דבר, אחרי מאמץ רב... פעם עוד הייתי מסננת טיפה בהתחלה.. ואז בהמשך תמיד זמינה.. ואואו.. מה זה עושה להם.. הם רודפים רודפים, עד שהם משיגים..(ובנים, תודו שזה נכון.. גם כשאתם אומרים: "אני לא משיג אותה?.. אוףף הבנות האלה אי אפשר להבין מה הולך להן בראש, למה היא משחקת איתי משחקים?.. רוצה לא רוצה.. יאללה נמאס.." וכאלה.. גם אם אתם חושבים ככה אחרי שהצלחתם להשיג את ה'טרף'-סליחה על ההתבטאות.. זה בהחלט עושה לכם את זה במיוחדדדד גברים אוהבים לדעת שהם השיגו אחרי שהתאמצו בשבילנו..,) ולא רק נשים, יש גם מלא גברים כאלה..(אל תשקרו שלא.. אתם אוהבים להעלם הרבה פעמים, ובדיוק ברגע שהיא גם נעלמת אתם פיתאום מתעשטים, משנסים מותניים ומתחילים במרדף אחרי כיבוש הלב... -לא יעזור.. אני לא המצאתי את החוקים האלה.. הם היו מאז ומתמיד.. רק יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה שפחות.. וחוצמזה: מי אוהבת שמצלצלים אליה לטלפון בלי הרף?.. זה מראה על חוסר חיים..כאילו: מה אין לו/לה חיים?.. מה?.. הוא/היא כזו/כזה נואש/ת בנתוש' אותי?..

voguemaster

New member
משחקי חיזור זה כיף אין ספק

וזה דבר חשוב לדעתי ואי אפשר בלעדיו אבל הכל במידה. אנשים לעומת זאת מבינים חוסר עניין של הצד השני כמשחקים וזו הנקודה שניסיתי להעלות. כשיש משחקי חיזור ויש מתח מיני ומשיכת "חבל" בין שני הצדדים אז זה מגניב.

עדכון:

הבהרתי לבחור במילים ברורות שהוא רץ מהר מדיי בשבילי, ואני לא רגילה לאינטנסיביות כזאת על ההתחלה.הוא הבין והתנצל ואמר שהוא פשוט הולך עם מה שהוא מרגיש והוא ממש התלהב ממני, והוא בא ממקום של הרגל מקשרים קודמים ומרצון לא לשחק אלא לזרום עם מה שבא לו. הטלפונים נרגעו, נפגשנו עוד כמה פעמים, והוא מקסים, ג'נטלמן מושלם
אחלו לי מברוק! אני מריחה קשר מתקרב...

למעלה