אני ממש לא מבינה את זה...

אני ממש לא מבינה את זה...

לאחרונה חזרתי לעולם הדייטים ואני ממש המומה. אני לא מבינה את זה, תמיד בחורות מתלוננות שבחורים משחקים משחקים, לא מתקשרים, מייבשים אותן ליד הטלפון... לפני חודשיים יצאתי עם בחור אחד, באמת חמוד, והוא פשוט היה סטוקר- היה מתקשר כל יום, בדיוק ברגע שהיה מסיים לעבוד ולא שניה אחרי, רוצה כל הזמן להיפגש, ממש לחץ. לא רציתי לפסול אותו בגלל זה, והסברתי לו בעדינות שאני מעוניינת בו, רק שיוריד קצת את הלחץ כי רק הרגע הכרנו, הוא אמר שהוא מבין והמשיך להתנהג אותו הדבר, בסוף כבר ממש נחנקתי וסיימתי את זה. לפני כמה זמן הכרתי עוד בחור, שממש מצא חן בעיני, אבל שוב חוזר הניגון, ובהילוך גבוהה פי עשר- יום אחרי הדייט הראשון קיבלתי ממנו חמש טלפונים ושמונה הודעות. אני ממש לא בעד משחקים אבל חייבים למצוא את דרך המלך... אני לא פסלתי אותו אני ממש לא מחפשת מניאקים, אבל יש גבול! הודעה בבוקר, הודעה לפני שאני נוסעת לעבודה, פלוס טלפון בינהן, עוד טלפון כשסיימתי עבודה, עוד טלפון והודעה לקראת הערב, עוד טלפון בערב והודעה לקינוח ב- 12 בלילה... הבעיה שהבחור באמת מוצא חן בעיני.. מה עושים??

BlackUnicorn

New member
אם הוא ממש מוצא חן בעינייך -

פשוט תרמזי לו בעדינות שלא מתאים לך כל הלחץ הזה. תעני להודעות/טלפונים פעם אחת ביום ותסבירי שאין לך כל כך הרבה זמן לענות ולהתקשר והכל, ושאת מעדיפה שההתקשרות בהתחלה תעשה קצת יותר לאט (אם יש צורך בכך). אין לך ממש ברירה אחרת..

תגובה

קודם כל, אמרי לו בעדינות שזה מפריע לך. אם ימשיך, אז כשיתקשר ולא תרצי לדבר, אמרי לו שאת עסוקה במשהו ושיתקשר אחר-כך.

BratZit

New member
צרות של עשירים

הלוואי ולי היו הבעיות הללו... בחור שהיתי חברה שלו התקשר אליי הרבה כל הזמן יזם פגישות והכל... ובסוף אמר שאני חנקתי אותו...

והכי גרוע

שבדייט הראשון סיפרתי לו על בנים שיצאתי איתם לפני שהיו עושים לי בדיוק אותו הדבר (מתקשרים עשר פעמים ביום), והוא היה מזועזע ואמר שהוא לא מבין למה מישהו מתנהג ככה ויש גבול, וגם בדייט ממש הרגשתי עליו שהוא בחור שיודע להתנהג לבחורה- פותח דלתות, מושך כיסאות, מדליק לי את הסיגריה עוד לפני שנכנסה לי לפה, לארג' כזה, בקיצור כל הגינונים הג'נטלמנים, והוא בחור עם סטייל כזה וביטחון עצמי, לא נראה אחד נואש... אחד שהיו לו הרבה חברות.. למה הם תמיד הורסים את זה?? למה תמיד אלי מגיעים כל המופרעים??
תאמינו לי בנות, עדיף שיחכה יומיים לפני שהוא מתקשר (למרות שזה מעצבן) מאשר טלפון כל חמש דקות...

חחחחח

אולי את כל כך מצאת חן בעיניו שהוא נידבק ככה.. בכל מיקרה,הלוואי אלה יהיו הבעיות בקשר ,תדברי איתו על זה שיוריד קצת הילוך.. בהצלחה!

בריט23

New member
לדעתי כשאין לך כוח אל תעני לו וזהו!

אני מבינה שהוא מוצא חן בעינייך והכל, זה לא אומר שאת צריכה לסבול את כל ההתעלקויות הטלפוניות האלה. כשמתקשרים אלי ואין לי כוח לענות אז אני פשוט לא עונה או מכבה את הפלאפון, להתקשר למישהו נון סטופ זה משהו לא נורמאלי, סלחי לי אבל יש פה איזה שריטה. כי בחור חכם שיש בו קצת הגיון לא יעשה דבר כזה, כשצריך להתקשר הוא יתקשר וידבר ישר ולעניין, יש לכם מספיק זמן לשוחח ולצחוק בזמן שאתם מתראים. ואני מבינה אותך כי גם לי קרו המון מקרים כאלה וזה מזה מעצבן. בהצלחה!=]

אני אסביר מהי הטעות שלי..

שנינו דיברנו הרבה על שאנחנו שונאים משחקים, אז הוא כנראה ראה בזה אישור להתקשר הרבה וללכת עם מה שבא לו... אני לא בטוחה שזאת שריטה כי יכול להיות שזה מה שהוא למד מהחברות הקודמות שלו, שציפו על ההתחלה ליחס אינטנסיבי. חוצמזה שכל השיחות הטלפוניות היו קצרות ותמיד נקטעו, אז אולי הוא פשוט רצה לדבר והרגיש שכל פעם השיחה נקטעת והחליט להמשיך את השיחה. אני לא מצדיקה את זה הוא עדיין צריך יותר פאסון, אבל אני אתן לזה צ'אנס הוא באמת אחלה בחור... הנה היום נתתי לו שיחה טלפונית אחת ארוכה והוא לא התקשר יותר כבר כמה שעות... אני צריכה להרגיל אותו לתנאים אחרים

תולי 23

New member
כנראה שאת לא חושבת שזה הגבר

שאת רוצה להיות איתו... שאני הכרתי את חבר שלי במסיבה ישר ידעתי שהוא האחד... כל כך רציתי אותו שמבחינתי שיצלל וישלח הודעות כל היום... ולא היו משחקים.. ( לפניו אהבתי את המשחקים) בכל אופן אני לא מבינה את זה... אם את ממש רוצה אותו אז לכי על זה... אבל אם את רוצה מישהו שישחק איתך משחקים... אז הוא לא האחד שמתאים..

לתולי23

את טועה לחלוטין. גם החבר הקודם שלי מיד על השניה הראשונה ידעתי שאני רוצה אותו, ושהוא האחד, והיה לנו קשר מדהים של שנה וחצי. אבל אם על ההתחלה הוא היה משגע אותי ככה בטלפונים, לא הייתי פוסלת אותו, בדיוק כמו שלא פסלתי את הבחור הזה, אבל הייתי נרתעת, כן. שמונה טלפונים ביום ומלא הודעות זה מלחיץ! ועוד רק אחרי דייט אחד! אגב אתמול יצאתי עם הבחור והסברתי לו בעדינות שאני מעוניינת, אבל שיוריד ממני קצת את הלחץ. זה יצא בסדר והיה לנו דייט ממש נחמד..

בלאגנית

New member
חחח כן זה די מוזר שמתקשר כל 5 דקות

אבל פתאום כשהוא יוריד את המינון את תתגעגעי לזה ואז יתחלו השאלות מה קרה שאתה לא מתקשר?אתה לא מתגעגע אלי? וכו ...חחח

קרה לי השבוע אותו דבר....

הכרתי השבוע בחור שכל 2 דקות מסמס לי הודעה ובין לבין אין סופ טלפונים האמת שזה היה די מוזר לפחות לי לנוכח המצב כיום בשוק הפו"פ

YANOSH123

New member
הצד השני

אוקי אז אני היתי הבחור בצד השני.. למרות שהתקשרתי פעם ביום וראיתי את חברה שלי בערך פעם בשבוע.. אבל רציתי יותר וגם דאגתי להדגיש לה את זה הרבה ובסוף היא נבהלה וזרקה אותי (ואני בתהליכי התגברות קשים). גם אני אמרתי לה כל הזמן שאני לא אוהב משחקים ואין לי עצבים לזה והיא הסכימה איתי ואחרי חודש כבר הרגשתי שיש לי את הזכות לדבר איתה יותר מפעם ביום ולראות אותה יותר מפעם בשבוע.. מה שאני מנסה להגיד זה שאל תפסלי אותו בגלל שהוא קצת לוחץ, תסבירי לו שירגע קצת ותנסי לגרום לו להבין את הצד שלך. אני מבין את זה עכשיו אבל זה כבר קצת מאוחר מידי..

voguemaster

New member
תשמע, מה שכתבת צורם לי מאוד

למה התקשרת אליה פעם ביום ? אומנם אין מתכון קבוע אבל בהתחלה אפשר גם פחות מפעם ביום וגם יותר מפעם ביום. אצל שני אנשים שמחפשים קשר ומעוניינים אחד בשניה בד"כ תהיה יותר משיחה אחת ביום. ולגבי לפגוש אותה פעם בשבוע, כתבת: "ואחרי חודש כבר הרגשתי שיש לי את הזכות לדבר איתה יותר מפעם ביום ולראות אותה יותר מפעם בשבוע". אתה כותב את זה כאילו שלא הייתה לך זכות לראות אותה יותר מפעם בשבוע וזה ממש מכעיס. תקשיב, אל תהיה סמרטוט של בחורות! כששני אנשים מעוניינים אחד בשניה הם ייפגשו יותר מפעם בשבוע, אפילו אם יש להם חיים עמוסים!! נשמע כאילו היא זו שאמרה לך שהיא רוצה להיפגש רק פעם בשבוע (תקן אותי אם אני טועה). יש לה את הזכות לעשות את זה כמובן אבל לך יש את הזכות להגיד לה יפה שלום בפנים אם זה לא מתאים לך (וזה לא נראה לי מתאים לך). אם זה היה מתאים לך, סבבה. שמע, הבחור של הכותבת המקורית נראה לי קצת לוחץ יותר מדי, אני לא חושב שאתה בדיוק באותו מצב כמוהו.

YANOSH123

New member
צודקת

היא באמת כנראה לא רצתה יותר מזה.. וכן יצא שהיתי סמרטות (הבנתי את זה תוך כדי אבל עדיין לא חתכתי) ובגלל זה גם נפרדנו כי אני רציתי יותר והיא פחות. ולמרות שידעתי שהקשר הולך להיגמר ולא מתאים לי לא יכלתי לחתוך את זה וכמו שאמרתי אני עדיין מתגעגע אבל לאט לאט מתגבר. בכל אופן הפואנטה שלי היתה להראות שכל בנאדם תופס את זה אחרת. לדבר עם חברה פעם ביום ולראות אותה פעם בשבוע זה מעט לדעתי ולדעת אנשים רבים אחרים וזה נורמאלי שרציתי יותר מצד שני לה זה נראה לוחץ שרציתי יותר. אני מנסה להגיד שלא תפשוט אותו או תזרוק אותו בגלל שהוא רוצה לראות אותה ולדבר איתה .. יכול להיות שהוא פשוט חסר ביטחון ורוצה לדעת שהיא תמיד "חושבת" עליו או מיליון ואחת סיבות אחרות. היא באמת צריכה לשבת ולדבר איתו ולהסביר לו את העיניין.

ל yahnosh123

זה ממש לא אותו הדבר מה שתיארת, לגיטימי לחלוטין להתראות עם בן זוג ולשוחח איתו לעיתים קרובות, ובעיקר חודש או יותר לאחר היכרות. אני מדברת על בחור שיוצא מפרופורציה ולא קשוב לחלוטין. זוגיות זה טנגו, וכדי לרקוד ריקוד מוצלח צריך להרגיש אחד את השני ולעקוב אחרי הצעדים. הערתי לבחור בעדינות כבר פעם אחת, ממש לא פסלתי אותו, וזה עזר אבל לא מספיק והוא עדיין לוחץ לטעמי, היום הערתי לו שוב, כלומר- נתתי לו צ'אנס שני, אם גם הפעם זה לא יחלחל אני אפסול אותו. לא פסלתי אותו, ניסיתי להבין אותו, והבהרתי לו בדיוק איפה אני עומדת. אם כל זה לא עזר זה לגיטימי לחלוטין לסיים את זה.

voguemaster

New member
בחורים לא מתוחכמים מספיק בשביל לשחק

משחקים (מלבד משחקי מחשב, וגם זה בקושי כי רוב הבחורים הם סתם נעליים
). העניין הוא כזה - תמיד כשצד אחד חושב שמשחקים איתו משחקים, סביר להניח שזה לא משחקים אלא הוא פשוט לא הבין את הצד השני כמו שצריך. כלומר, בחורה שחושבת שבחור משחק משחקים כנראה צריכה להבין שהבחור פשוט לא בעניין שלה ודי לא מעוניין להיפגש איתה. היא מפרשת את זה כמשחקים אבל זה ממש לא. בדיוק אותו הדבר קורה גם הפוך - גברים חושבים שנשים משחקות משחקים כשהן בעצם לא מעוניינות. היוצא היחיד מהכלל בעניין הזה הם בחורים ובחורות שהם שחקנים מטבעם. יש מעט מאוד שהם ממש שחקנים, ויש גם רמות של משחקים. הנקודה - לרוב משחקים זה לא משחקים אלא אי הבנה בסיסית.

מסכימה לגמרי !!!

אני תמיד אומרת ש
אנשים מעוניינים- לא משחקים
.. אותם "משחקים" קורים כאשר אחד הצדדים לא מעוניין והצד השני מפרש את אותם מעשים בתור משחקים.

voguemaster

New member
אני אומר קצת אחרת

אנשים מעוניינים לא מתחמקים, הם משחקים משחקי חיזור, שאלו משחקים כיפיים ולא מזיקים (ענייני טיזינג וכד')

למעלה