אני ממש לא גאווה...

אני ממש לא גאווה...

שלום... אני מעיין... (שם בדוי) ורציתי לספר לכם על משו... מאז היותי בת 12 אני נמשכת לבנות... אבל אני לא מדמיינת את עצמי עם בת אפילו נגעלת מהמחשבה... אבל לא נמשכתי לבנים. אני מעדיפה להגדיר את עצמי בתור דו, אבל אני עדיין עמוק בתוך הארון. לפני כמה ימים אחותי העירה הערה שאני לסבית... יענו קיללה אותי... ואז נזכרתי: פאק איך שכחתי למחוק את האתר לסביות מההיסטורי?!?! אני ממש בלחץ בזמן האחרון... מה לעשות?

resputin

New member
הממ, אוקיי;

אני אחלק את התשובה שלי לשני חלקים. האחת, שאלה. השניה, תגובה להודעתך. נתחיל עם החלק השני; לדעתי אין לך ממה להבהל, או לחשוד. יכול להיות שזה נאמר סתם כקללה- כמה עצוב שזה נשמע זה מאוד סביר- ואין לך מה לחפש בזה. מה ש*כן* כדאי שתעשי, זה תתחילי להזהר. אם זה מתבטא בלמחוק היסטוריית אתרים כל יום, לשמור על ה'ארון' שלך בשבע עיניים וכו'. ועכשיו לשאלות; א'. אם מעולם לא נמשכת לבחור... איך את מגדירה את עצמך כבי סקסואלית בדיוק? ב'. מה מגעיל אותך במחשבה שלך עם בחורה שניה, אך עדיין דוחפת אותך לבלות באתרים של לסביות, ואני די משוכנע, תקני אותי אם אני טועה, שאת לא קוראת שם מגזינים על החזקת רכב מסחרי ומיטב אופנת הפלאנל, רייט?

תראי, לא צריך להלחץ מזה...

גם אני כל הזמן קורא לידידה שלי לסבית, אבל זה לא קשור (היא לא לסבית בפעם האחרונה שאני בדקתי). לא צריך להלחץ. בכל מקרה, תמחקי את ההיסטורי ותמשיכי כאילו לא קרה דבר.

nir 406

New member
../images/Emo183.gifאל תדאגי חמודה

כולנו עוברים אותו תהליך של חשיפה בטעות. במקרה שלי אני לא נחשפתי בטעות אלא גיליתי בעצמי. בכל אופן- לדעתי את צריכה להפריד בין הרגשות שלך ולבדוק בדיוק למה את נמשכת כי את נראה לי סותרת את עצמך. שהיהיה בהצלחה.

למעלה