אני ממש בשוק מהפורום הזה!!!

שוב, אני לא ארד לרמה שלך

ו.. פגשתי את הראל מספיק פעמים... ו.. את ממש לא יודעת לאן אני הוזמתי ככה שבאמת עדיף שתסתמי את הפה הגדול שלך.

בגלל זה הגבת על כל תגובה???

תפסיקי להשוויץ אם את רוצה להשוויץ לפחות תעשי את זה כמו שצריך וספרי תמקורות... אל תשקרי סתם תאמיני לי שגם אני פגשתי את הראל מספיק פעמים כדי לדעת שלאו דווקא צריך פרוטקציות כמו שיש לך ואת משוויצה בהן כדי לפגוש אותו!!!!!!!!!!!!!!1 וזה בנוגע למחשבה הבאה שלך... זה לא ע"י לרדוף אחריו...

כנסי רגע..

את ממש סנובית ומגעילה ויכל להגיד לבנות מפה לבוא גם!!! ממש דוחה מצידך!!!

skaatushonet

New member
די!

היא לא אירגנה את זה וזאת לא אשמתה! ולא הייתה לה את הסמכות והגיד לנו לבוא...אז די!!!

אז למה היא שאלה את מי שכן היה

לו סמות להזמין עוד מעריצים? או לפחות להגיד לנו את האמת שעושים לו מסיבה ושאנחנו לא נארגן סתם.. יותר נכון ננסה לארגן???

היא לא אירגנה את זה

ולא קשורה למארגנות המדהימות שאני מתה עליהן ומודה להן שעשו את כל מה שהן יכולות והזמינו כמה שהן יכלו מה אתן חושבות שאפשר להזמין את כולם ? לאאאאא

אני מצטערת בשביל הראל

על האנשים שמרשים לעצמם "לארגן" לו מסיבת יום הולדת תוך התנהגות כזו אגואיסטית תוך התנהגות כזו מגעילה.... כי... נדמה לי שאם לבנות בפורום היה ידוע שתהיה מסיבה או משהו אפילו אם הן לא יכלו לבוא, אולי הן היו יכולות לשלוח אליו משהו... מה שחמוד זה שאכן היה דיווח שהראל בכה. מעניין שיש בנות שתמיד בוכים ליידן. ומעניין למה זה קורה.

נטשי1

New member
למה תמיד יש לך את היכולה להוציא ...

את הרע בדברים טובים... אני עכשיו מגיבה על כל מה שכתבת בשרשור הזה... מה זה העניין הזה שהן חושבות שהוא רכוש שלהן??? ממש לא... לגבי היום הולדת ..אוקיי...גם אני התאכזבתי... והייתי רוצה להיות שם בשבילו... אבל זה בלתי אפשרי... גם אם הוזמנו בנות לפי "החברה של המנהלים"... מי שארגן את זה... הזמין את מי שחשב לנכון... אם זה נכון או לא..לא נאחנו נשפוט... לגבי זה שהוא בכה... הוא מכה ממצגת שעשו לו... התרגשות..מכירה את המילה.. לא בגלל משהו אחר... די להוציא הכול מגעיל ודוחה... לפי מה שאמרו לי הוא היה מאושר.. ונהנה מאוד...וזה מה שחשוב...

תשמעי

דבר ראשון .. בכמה דיווחים נכתב שהראל בכה. לא יודעת כמה פעמים יצא לך לראות אותו. אני בחיים שלי - ברוך השם, לא ראיתי אותו בוכה. ויותר מכך, ראיתי אותו שמח ומאושר. משום מה אותן בנות תמיד כותבות שהראל בוכה כשהוא רואה אותן. ומשום מה כל מיני אנשים כותבים כל מיני דברים שכשאני ממש מתאמצת לבדוק עם הגורמים הכי קרובים להראל מסתבר שהכל, אבל הכל - שקרים ושטויות במיץ עגבניות ויותר מכל, זה מה שאותן בנות היו רוצות לחשוב שזה מה שהראל חושב עליהן יש משהו שכדאי שתביני ותפנימי המפגש הראשון שלי עם הראל קרה בטעות, כי קבעתי משהו עם מישהו וזה לא יצא לפועל, ומלא בנות נכנסו אל מאחורי הקלעים היכן שהוא, ואני הלכתי אחריהן. ופגשתי את עדי כהן ואח"כ את הראל... המפגשים הבאים שלי עם הראל ארעו, כל אחד מסיבותיו הוא, ובעקבות זה שניסיתי שהעיתונות תשנה את היחס שלה להראל, אחרי הכתבה הגרועה שהיתה עליו בזמנו (סופר צעיפים וכאלו). אני ממש לא מקנאה ב"מסיבה" שנעשתה, מהסיבה שהייתי במסיבות הרבה יותר מהנות ומוצלחות, ואני חושבת שאם היו שואלים את הראל באיזה מסיבה הוא היה רוצה להיות, אז סביר להניח שזה סוג המסיבות שנכחתי בהן וגם הוא. ו... עם כל הכבוד אף אחד לא חשב שתהיה מסיבת יום הולדת להראל עם אלפי מעריצות אבל, גם אם מאה בנות הולכות לפגוש את הראל אז אפשר לארגן משהו משותף של כל אותן מאות ואלפים שלא יכלו להגיע. כמו הספר ברכות שעשו להראל דרך הפורום הזה למשל, או כל משהו אחר. ו... הכי חשוב אם הראל או אנשים מטעמו נכנסים לפורומים, וזה קורה אז הם מבינים שאותן בנות ש"ארגנו" את המסיבה עבור עצמן בלבד די הונו את שאר הבנות במועדון מעריצים של הראל ומה את חושבת שהראל עשוי לחשוב במצב שכזה ???

meitar 8

New member
תגידו מה עובר עלייכן?!?!?!?

תראו לאיזה רמה הגענו!! זה ממש דוחה! תפסיקו לריב על הדברים הטיפשיים האלה!!!! ותפסיקו כבר להתנפל על אלירז.. היא לא ארגנה.. היא רק הוזמנה.. היא לא יכולה להביא איתה עוד את כל הפורום.. גם כשאתן מוזמנות לכל מיני מקומות אתן לא מביאות איתכן אנשים שלא מכירים בכלל.. תפסיקו כבר.. זה כולה יום הולדת.. שנה הבאה נצלצל ונקבע לעשות לו יום הולדת כבר במאי.. אל תתבאסו!!!!! אני גם לא הייתי שם.. ודווקא כן התאכזבתי קצת.. אבל אני שמחה בשביל מי שכן הייתה!! היה לה מזל.. וכייף לה! תפרגנו קצת! מה קרה??!? אף אחד עוד לא מת מזה!!!! ההתנהגות שלכן מגעילה.. אי אפשר להזמין את כל העולם ואשתו!!!!!אם אתן הייתן מוזמנות אתן הייתן משוויצות ומתנהגות בדיוק כמו כל אלה שכן היו!!! אז זה יהיה ממש ממש מגעיל לכעוס עליהן.. והן לא יכולות להביא עוד ילדות! יש לי חברה שהיא הלכה לשם.. והיא נסתה לסדר לי גם לבוא.. אבל אי אפשר!!!!! וזה באמת אי אפשר.. הן לא אומרות סתם!! סורי על המגילה.. אבל ההתנהגות שלכן עברה כל גבול! ביי ביי

לא יודעת אם הוא אישית

אבל הוא יודע מה כותבים עליו... הוא או אנשים מטעמו זה אותו דבר... יש לו עיניים ואוזניים בכל מקום..

חמודה....

הוא אוהב גם ככה את כל המעריצים שלו אותו דבר פשוט יש כאלה שהוא מכיר ויש כאלה שהוא יכיר הכל שאלה של זמןןןןןןןןןןן

השאלה היא...../images/Emo178.gif

איך הוא יכול לאהוב אותי אם הוא לא מכיר אותי, הוא לא יודעת שיש לו מעריצה שזו אני בשם קרן, אולי הוא מכיר אחרות בשם קרן אבל אותי לא
בע"ה מתישהו הוא יכיר אותי

יש כאלו שנדבקות בכל פינה

ולכן הראל "מכיר" ויש כאלו שממש לא נדבקות בכל פינה ולכן הראל "לא מכיר"... עם הזמן, הדבקיות יחלשו.. ויחפשו מן הסתם משהו אחר להידבק אליו... אמן

למעלה