אכן הצחקת אותי, לכבוד שבת
כן, רקדתן מאה בנות במעגל שבמרכזו גבר אחד.. אפילו המעריצות של מויאל עשו לו מסיבה הרבה יותר טובה והן הרבה פחות מעריצות (מבחינת כמות). עד כדי כך שבאמת היה כתוב על זה בכל מיני מקומות והיה סיקור. כנ"ל מסיבות יום הולדת של כל מיני סלבס אחרים, שהיו בהם יותר מזמר ומעריצותיו. פרגון, אכן לא תזכי לו ממני. כי ... אני חושבת שלהראל אכן מגיעה מסיבת יום הולדת אמיתית ולא נראה לי שיש סיכוי שתוכלו לארגן משהו כזה. באשר ל 18+ ולכמה אשכולות מעניינים במיוחד שקראתי שם ... זה באמת משעשע להיות בהופעה, לראות שהמבט של הראל ממוקד לכיוונים ספציפיים ביותר ... ואח"כ לקרוא את השקרים שלכם... חוץ מזה .. תשמעי בינתיים אני משועשעת. לנסוע לכל חור בארץ, לא משנה היכן רק בשביל לשמוע כל הזמן את אותם 3 שירים, זה אכן מעורר הערצה... (או הפלצה, תבחרי לבד). ממילא .. הכל ישתנה כשהמחזמר יתחיל והכל ישתנה מאוד אחרי שהדיסק יצא... הכל שטויות עכשיו. כי המחזמר והדיסק, זה החיים האמיתיים של הראל בתור זמר. שם יהיה המבחן האמיתי... זה רק שאלה של זמן עכשיו... חודשים ספורים. הראל יודע עלי מספיק ... ושיש לי עוד כמה דברים בחיים לעשות, מלבד לרדוף אחריו בכל הופעה... ואני שוב, ראיתי אותו לפחות 3 פעמים, ועוד פעם אחת שהוא התאמץ להכניס אותי למאחורי הקלעים ולא נתנו לו, וחברה שלי היתה שם מספיק זמן והוא העביר לי מסר דרכה ... וכל ההופעה הזו ... היו מספיק מבטים... את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שהראל משוכנע במה שאני חושבת עליו. ושבמקביל ... נכון שהייתי שמחה להיות בכל הופעה, אבל יש מספיק אילוצים בחיים, וגם בכל הופעה שאני הולכת, לא ממש יוצא לי לדבר איתו... ככה ש .. זה לא משנה לי אם אני רואה אותו ביום הולדת או לא.. ואני אראה אותו מספיק בעתיד ככה ש ... ונראה לי מאוד שאת עוד אחת מאלו, שהיו במסיבה הכל כך גרועה הזו ואין לך מה לעשות חוץ מלבקש מאנשים שיקנאו בך. וזה לא ממש קורה. ומספיק אנשים כאן ראו את הראל בכל כך הרבה הזדמנויות, שהם ממש לא מקנאים. אז תאכלי את הלב של עצמך, לבד ...