אני ממש בשוק מהפורום הזה!!!

מה אתן מקשיבות לה...

יאללה שלומית תפסיקי אני באמת לא רוצה לריב איתך אבל בואי נתחיל לדבר ללמה לא הזמינו אותך דווקא מהרישמי... אולי כי שם לא סובלים אותך??? ואנחנו ממש לא רכושניות לגבי הראל אנחנו לא הזמנו...אותו כדי שהוא לא יהיה עם אחרות זה פשוט לא היה אפשרי מבחינה טכנית עובדה שהמתנה הגדולה שניתנה לו הייתה מכולם!!!!!!!!!! כללללל הפורום... חוצמזה שלהראל כן נערך מפגש מעריצים של msn ועוד יערך!!!!! צריכים לדבר איתו פשוט על זה איתו ועם אסף ולארגן משהו ולעשות את זה באמת עם הגרלה או משהו כזה ככה שזה יהיה הכי אפשרי לכולם לבוא... ואז זה לא יהיה במקום קטן למאה איש בקושי... בלי שום קשר ניראה יל זה יצטרך לחכות לאחרי המחזמר כי באמת!! שאין לו זמן לנשום בין ההקלטות למחזמר...

הראל מודע להבדלים ביני לבינכם

ו ... מי שמקשיב לך, עושה את זה על אחריותו האישית אני באמת לא מתכוונת לרדת לרמה הרדודה שלך.

זאת תהיה הפעם הראשונה...

הגיע הזמן באמת שלומית שתתבגרי... בכל אופן סבבה לא נריב אבל באמת שמרי תדעות שלך לעצמך כי מתחת לפני השטח את הכי מנסה לסכסך בעולם!!!!!

אלירז ... אולי תתעסקי בחברות שלך

אף אחד לא רב איתך ות'אמת אף אחד לא ממש מתייחס אליך ומי שמסכסך וכותב בשפה ממש מגעילה. ותקראי את כל ההודעות שלך ואיך את מדברת עם מעריצות כמוך... זה ממש מגעיל... באשר להראל, הראל התבגר מאוד בשנה האחרונה והוא לוקח דברים בפרופורציות ומה שחשוב... זה שאני לא צריכה לנהל איתך את הדיונים... כי היתה לי על זה שיחה איתו ועם אנשים שקשורים אליו... ודעתך... חשובה כקליפת השום....

את כזאת מטומטמת

אף אחד לא העיק על הראל הוא בא לשם מכל הרצון הוא כל הזמן דיבר על כמה טוב להיות שם ו"איזה אושר" וכל כךשמח מכל מה שהעניקו לו והכינו לכבודו במסיבה היה מדהים ובכלל לא דל ומשעמם זה שאף אחד לא רצה אותך שם אפילו אם היה מיליארד מקומות זה לא משנה עוד את הבנות האחרות אני יכולה להבין זה התסכול אבל את כזאת קנאית ומזיינת ת'שכל שזה מטורף

חח זה תמיד שונה מהמידע שמגיע אלי

ו ... מה שמצחיק שאתן עדיין קוראות לזה מסיבה ... רקדתן? ממש לא זו לא היתה מסיבה אלא כנס פרטי של כמה מעריצות עם קשרים, ביחד עם הראל. ו.. את ממש תמימה.. כאילו שאם הראל לא היה מרוצה, אז הוא היה אומר לכן משהו... בסה"כ הראל נותן לכולן הרגשה טובה.. ומשתדל מאוד לרצות את כולן. ואני יודעת את זה מהכי קרוב למקור... מה שטראגי .. זה מה שעשיתן. 1) מפגש פרטי וסודי 2) אירוע דל, מצומצם ומאוד מאוד משעמם. ועכשיו מה .. אתן באות, מנפנפות בזה כאילו תכננתן את המכביה.. וממש חושבות שמישהו מקנא בכן... ולא ראיתי את זה קורה ... חח. אישית, ראיתי את הראל המון פעמים. ויצא לי לדבר איתו ולשאול את כל מה שבא לי לשאול... אני לא מרגישה מקופחת. חוץ מזה, באשר לקנאה .. חחח כשהחברות שלך רואות את הראל מתייחס לבנות אחרות, רואים את הקנאה שלהן אח"כ בכל מיני דפים בפורום ... אז באמת אל תבלבלי את המוח...

את לא היית שם

ולא היה אנשים שמחבבים אותך שם ככה שלא היה גם מי שיספר לך זה אחד דבר שני אין לי לא קשרים ולא נעליים זאת הייתה הפעם השנייה שפגשתי את הראל ואני מפרגנת לכל מי שפוגש אותו להראל יש מספיק אהבה לכולם וכל עוד המעריצים עושים לו טוב אני שמחה גם בשבילו הבעיה היא שלך קשה לפרגן קשה לך להודות שלהראל היה טוב במקום שאת לא היית נוכחת בו וכן זה קרה אז תפסיקי להמציא לעצמך תירוצים בשביל להרגיש יותר טוב ולמכור את הסיפורים כאן לילדות המסכנות ועוד את מחלקת את המעריצות לסוגים את לא מתביישת?! פשוט תתביישי באמת ועוד את אומרת שהחברות ב18 פלוס חסרי חיים רק תראי מה את עושה פה פשוט לבכות עלייך. נ.ב-תתפלאי דווקא רקדו.

אכן הצחקת אותי, לכבוד שבת

כן, רקדתן מאה בנות במעגל שבמרכזו גבר אחד.. אפילו המעריצות של מויאל עשו לו מסיבה הרבה יותר טובה והן הרבה פחות מעריצות (מבחינת כמות). עד כדי כך שבאמת היה כתוב על זה בכל מיני מקומות והיה סיקור. כנ"ל מסיבות יום הולדת של כל מיני סלבס אחרים, שהיו בהם יותר מזמר ומעריצותיו. פרגון, אכן לא תזכי לו ממני. כי ... אני חושבת שלהראל אכן מגיעה מסיבת יום הולדת אמיתית ולא נראה לי שיש סיכוי שתוכלו לארגן משהו כזה. באשר ל 18+ ולכמה אשכולות מעניינים במיוחד שקראתי שם ... זה באמת משעשע להיות בהופעה, לראות שהמבט של הראל ממוקד לכיוונים ספציפיים ביותר ... ואח"כ לקרוא את השקרים שלכם... חוץ מזה .. תשמעי בינתיים אני משועשעת. לנסוע לכל חור בארץ, לא משנה היכן רק בשביל לשמוע כל הזמן את אותם 3 שירים, זה אכן מעורר הערצה... (או הפלצה, תבחרי לבד). ממילא .. הכל ישתנה כשהמחזמר יתחיל והכל ישתנה מאוד אחרי שהדיסק יצא... הכל שטויות עכשיו. כי המחזמר והדיסק, זה החיים האמיתיים של הראל בתור זמר. שם יהיה המבחן האמיתי... זה רק שאלה של זמן עכשיו... חודשים ספורים. הראל יודע עלי מספיק ... ושיש לי עוד כמה דברים בחיים לעשות, מלבד לרדוף אחריו בכל הופעה... ואני שוב, ראיתי אותו לפחות 3 פעמים, ועוד פעם אחת שהוא התאמץ להכניס אותי למאחורי הקלעים ולא נתנו לו, וחברה שלי היתה שם מספיק זמן והוא העביר לי מסר דרכה ... וכל ההופעה הזו ... היו מספיק מבטים... את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שהראל משוכנע במה שאני חושבת עליו. ושבמקביל ... נכון שהייתי שמחה להיות בכל הופעה, אבל יש מספיק אילוצים בחיים, וגם בכל הופעה שאני הולכת, לא ממש יוצא לי לדבר איתו... ככה ש .. זה לא משנה לי אם אני רואה אותו ביום הולדת או לא.. ואני אראה אותו מספיק בעתיד ככה ש ... ונראה לי מאוד שאת עוד אחת מאלו, שהיו במסיבה הכל כך גרועה הזו ואין לך מה לעשות חוץ מלבקש מאנשים שיקנאו בך. וזה לא ממש קורה. ומספיק אנשים כאן ראו את הראל בכל כך הרבה הזדמנויות, שהם ממש לא מקנאים. אז תאכלי את הלב של עצמך, לבד ...

הודרכתי להתעלם מהילדותיות הזו

וזה בדיוק מה שיקרה. הייתי או לא הייתי, יש מספיק דיווחים. ושוב, כבר עניתי על זה אבל לדעתי אתן מעריכות את הראל נמוך מידי. ומן הסתם, עם הזמן.. מי שיפגע מזה, זה רק אתן. כי אחרי שהדיסק יצא ויתפוס תאוצה... הראל יתבגר... ואם הוא רוצה להישאר זמר .. הוא יתחיל להתנהג אחרת.

ayaliar

Well-known member
קרן מותק, עזבי

אין טעם לריב ואין טעם לנסות להסביר או לשכנע אנחנו יודעות מה היה, אנחנו יודעות מה הראל חושב... תני לכל השאר לעבור לך ליד האוזן. זה לא משנה בכלל מה אנשים אומרים. זה אף פעם לא ישנה את האהבה שלנו להראל או את האהבה שלו אלינו (שאנחנו יודעות יפה מאד שקיימת ובגדול) אל תתני לאף אחד להרוס לך את החוויה. פשוט תתעלמי

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה שלך../images/Emo178.gif

תגובה בוגרת ועיניינית שבאמת מסבירה איך הבנות שלא הוזמנו חשו.

חבל... זה ממש לא נעים...../images/Emo178.gif

אבל יש גם כאלה שהראל לא מכיר אותן ולא יודע שהן קיימות ואני מכירה אחת כזאת אישית

כי הוא יודע מה עשיתי בשבילו

וכרגע זה קצת סודי... ובכל מקרה .. אסף דרעי לחץ לי את היד מתי שהוא.. כי אסף קיבל דיווחים ישירים על כל מה שעשיתי.

בטח יאהב אותה../images/Emo178.gif

הרי הוא צריך להתחתן איתה לא?
סתם, הראל בטח יאהב כל מעריצה שהוא יפגוש...

למעלה