אני ממש בשוק מהפורום הזה!!!

תשמעי.. הוא מתייחס לכולם בהופעות

בהופעה בסופרלנד הוא הדהים אותי ממש וגם בשתי הופעות שהיו לו לפני קהל של ילדים חולים מאוד ושל אנשים משותקים... ההתייחסות שלו אישית... אני משוכנעת שהוא זוכר כינויים, ואני משוכנעת שהוא בקיא בכמה כינויים. חוץ מזה ... אל תדאגי ... אותי, באחת הפעמים שהוא ראה .. הוא אמר לי ... את שלומית?? וזה היה ממש כייף...

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifלילה טוב בינתיים

הלכתי להאכיל את בזי החתול... ולתת לו תרופות ומיד אח,כ אני בורחת לישון כי יש לי משהו חשוב על הבוקר לעשות... לילה טוב בינתיים ובאמת שאל תדאגי ואל תדאגו יותר מידי... כי יהיו עוד מפגשי מעריצים... אני משוכנעת וסומכת על הראל

נטשי1

New member
בתגובה למה שאמרת...

אני בשונה מבנות אחרות הייתי נוכחת (או לפחות יכולתי לקרוא) את כל הריבים שעשית ב 18+ ברשמי... ולכן מאוד קשה לי להאמין לך....

ח. שמענו על הריבים

אני אגיב על זה פעם אחת מועדון מעריצים זה מועדון מעריצים. יש אנשים קרובים לצלחת ואנשים רחוקים. זה ברור. אבל להונות אנשים ככה, לגרום ביודעין נזק לכל מיני אנשים (בלי להזכיר שמות) בלמכור להם לוקשים ושקרים ולהגיד להם לשלוח כסף, כשכלום לא יוצא מזה... אז יש גבול לכל תעלול. ועובדה שכאן לא תשתוללו ככה. כי .. כאן, משום מה, לפעמים אתן יודעות להתנהג... ובקשר ל 18 + המסכנות שאין להן מה לעשות בחיים חוץ מלהתעסק באיברים של כל מיני סלבס אבל רק באיברים כלום מוזיקה כנראה שהבדידות קשה מנשוא אחרת אי אפשר להסביר את זה שנשים בוגרות בגיל יושבות מול המחשב יום יום לילה לילה שעה שעה ומרכלות ומרכלות ומרכלות לי יש חיים, בניגוד לכן, ברוך השם ... ואם תשאלי את הגורמים המתאימים ... יגידו לך בדיוק מי מתפרע ומי הגיב אחרת... ו .. סליחה שזה ככה .. אבל כמה ב 18+, ממש תת רמה ואני לא מתכוונת לרדת לרמה הזו..

נטשי1

New member
ושוב פעם...

כמו שפעם אמרת את זה ברשמי... הן יושבות על המחשב... ואת אומרת שהן חסרות חיים... אבל בדיוק בשעות שהן יושבות גם את נמצאת שם בפורום(כמובן עד שחסמו את הגישה שלך לשם)... ואם לא שם..אז הנה עובדה שאת פה בפורום...

נטשי1

New member
טוב.... בסדר...נגיד...

הדיון באמת מסתיים פה... חבל על כל הדיבורים...

נכון... כי באמת שהיתה מסיבה

אבל לא המסיבה שאתן ארגנתן אלא משהו שאורגן באילת ושהביאו תמונות משם ושם הראל באמת נראה שמח ומאושר.. ואני שמחה בשבילו שבאמת עשו לו מסיבת יום הולדת שמחה...

מסיכמה עם כל מילה של נטשי 1!!!

שלומית לא הצלחת לסכסך עם האנשים ברישמי אז את מנסה לעשות את זה פה??????????????????? אלוהים תמצאי כבר חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנו שאת חושבת שהראל אוהב אותך יותר מאחרות ושיש לך קשרים... יאללה לכי הביתה נמאסת כבר... את מבינה את אלה שלא הוזמנו רק כי את בעצמך לא הוזמנת!!!!! ולא בגלל משהו אחר!!!!!!!!!!!!!!! את האגואיסטית... אם יש לך כל כך הרבה פרוטקציות אולי באמת תארגני איתו מפגש מעריצים ותזמיני את כל מי שבפורום הזה... אה אופס את לא יכולה...

../images/Emo26.gif הדיון הסתיים. ../images/Emo60.gif

נא לא להגיב יותר, תודה

למעלה