אני ממש בשוק מהפורום הזה!!!

אני ממש בשוק מהפורום הזה!!!

אתן ממש מגעילות אותי... וכן!!! אני מצפה לתגובות חזרה... תחסכו בקללות ווקשה... מה אני אמרתי לכן? אתן זוכרות??? אמרתי לכן שזה בילתי אפשרי ניסיתי להוריד אתכן מהרעיון כדי שלא תתאכזבו אחר כך!!!! ואתן עוד יורדות עליי? וקוראות לי מגעילה אני ממש בשוק שבכלל התאמצתי להעלות לכן תתמונות... זה לא כאילו שניסיתי להשוויץ... סיפרתי לכן מה היה ועוד אמרנו להראל שיש הרבה בנותש רצות לבוא והרוב לא יכלו והוא גם הבין למה והצטער על זה!!!! אתן ממש מגעילות אותי.... במקום לשמוח בשביל אחרות אתן מוציאות תתסכול שלכן עליי ... מה כולה עשיתי??? ניסיתי לספר לכן בעקיפין שאין מצב שתיהיה לכן עוד מסיבה כי לא יכולתי לגלות תאמת!!! בסדר?? כי אחר כך המסיבה לא הייתה מתקיימת... תאמינו לי שאם הייתה לי אפשרות הייתי מזמינה את כל העולם... ואפילו את חברות שלי לא יכולתי להזמין אז שתבינו... שאני ממש לא קבעתי מי בא ומי לא... ותאמינו יל שאם הייתן מוזמנות אז הייתן מתנהגות אחרת ולא היה איכפת לכן להיות מניאקיות אחת לשניה... צרת רבים חצי נחמה... אני בשוק מהיחס של הפורום הזה ממש לא ציפיתי... טוב להבא אני יידע עם מי יש לי עסק... כי ברגע שמשהו לא מוצא חן בעיניכם אתן ישר תוקעות סכין בגב... ולגבי המנהלת.. תעשי טובה ואל תמחקי את האשכול או תשרשרי אותו חשוב לי שכולם יראו את זה ...

ט ל י 9 9 9

New member
אלירז,

אני מדברת בתור אחת שעם כל אהבתה לסקעת ומדובר בכמות לא מעטה, לא היו תופסים אותה מתה באירוע מהסוג הזה. לי זה לא מתאים ואני לא הייתי רוצה להיות שם. אבל אני מאוד מבינה את שני הצדדים. גם שלך וגם של אלה שלא זכו להשתתף. אני מבינה אתכן, שלא יכלתן לערוך מסיבה בה ישתתפו 455467 בנות. מה לעשות, שטכנית כמות המעריצות היא כזו שהיא לא מאפשרת השתתפות של כולן ואיצטדיון בלומפילד כבר היה תפוס. אבל אני בהחלט מבינה גם את הצד השני, זה שאוהב את סקעת לא פחות ממך ומהמארגנות, משקיע בו ושהיה רוצה להיות שם בדיוק כמוך וכמוהן. אני חושבת שמה שבעיקר הפריע לבנות כאן (ולא רק כאן, לפי מה שראיתי) זה הנסיון להסתיר את האירוע הזה והאמירות של חלק מהמשתתפות בו שלמי שלא היה שם, לא הגיע/לא היה יודע איך להתנהג. זה מכוער ובלתי מוצדק בעיני ומאוד לא מתחשב. אפשר היה לנסות לטפל בענין אחרת ולמנוע הרבה עוגמת נפש וצער, ובעיקר בעיקר לא לזרות מלח על הפצעים של אלה שהיה כל כך חשוב להן להיות שם. בכל מקרה, אני מאוד שמחה שנהניתן ובעיקר ששימחתן את חתן יום ההולדת ביום חגו. זה העיקר.

skaatushonet

New member
מסכימה איתך

אני עם התגובה שלמעלה... חוצמזה,בקשר למסיבת יומולדת שאנחנו תכננו,אנחנו ואני אישית ממש נפגענו ממה שעשית.אולי הראלי מאוד עסוק אבל היה סיכוי לעשות את המסיבה גם אם הרישמי אירגן לו משו!ואת פשוט באת וניפצת הכל!!!! כאילו,לחשוב שאת יודעת על היומולדת של הרישמי ואז את באה להגיד לנו לא לעשות?!?! זה ממש נשמע כאילו אתן רוצות את הראל לעצמיכן... ועצם זה שלא גיליתן לכולם,או שזריתן מלח על הפצעים,זה ממש חרא מצידכן.בשביל מה לספר לנו שהוא היה מושלם ומדהים והוא בכה והכל?אנחנו יודעים שהוא מושלם ומדהים גם בלעדיכן! חוצמזה-אנחנו באמת היינו בשוק ממה שקרה לכן הוצאנו הכל עלייך.אני מבינה שזאת לא רק אשמתך אבל בכל זה את ממש פגעת בנו.להגיד לנו לא לעשות מסיבה להראל רק כי את כבר הולכת לאחת???מצטערת,אבל זאת רכושנות.

כנסי...

אני אמרתי את זה רק כי באמת ידעתי שאין סיוכי לעשות לו עוד אחת בטח לא ביום יום ההולדת... הוא אפילו לא הספיק לחגוג עם המשפחה שלו ... בלי שום קשר אני בעצמי אמרתי שאםה ייתה לי אפשרות הייתי מזמינה את כולן!!!!!! מה לעשות שלא אני אירגנתי ובטח גם זה היה בילתי אפשרי להכניס מיליונים למקום שמכיל בקושי מאה איש... בלי שום קשר זה הכי לא רכושנות בעולם... אני סה"כ משתפת אתכן בחוויה שחוויתי ועוד ניסיתי לעזור רציתי לעזור לכן עם מתנה בשבילו כדי שבכל זאת תוכלו לעשות לו משהו ושזה יהיה יותר פרקטי בלי שום קשר אני , עד שהמסיבה הזאת לא התקיימה עדיין היה בי ספק אם היא תתקיים בכלל...ואם באמת אפשר לארגן אירוע כזה כי ממש לא הייתי מעורת בהכנתו... וכל הזמן קוויתי שזה אכן ייצא לפועל...

skaatushonet

New member
כנסי

אולי את לא קראת טוב אבל אנחנו לא רצינו לעשות לו באותו יום של היומולדת כי ידענו שהוא ירצה לחגוג עם המשפחה והחברים {והמעריצות} לפי דעתי זאת כן רכושנות...ובקשר לזה שרצית לשתף אותנו בחוויה שעברת אז אולי לפעמים צריך לדעת מה להגיד ומתי....אני לא מאשימה אותך ואני מאוד שמחה בשביל כולכן אבל מה שאתן או הם עשו זה ממש מגעיל. וכל הקטע הזה של פורום נעול....מה זה השטויות האלה????חייב להיות לי חברה שמנהלת את הפורום-אם לא אני לא נכנסת????זאת ממש רכושנות וגועל.באמת....

אז ככה...

אני רציתי שתצאו מהאשליות כי רוב הסיכויים שאם את לא מלאת פרוטקציות זה לא יוצא לפועל... וכן!!! גם אני כמוכן חסרת פרוטקציות... הקטע זה שפשוט אני באמת מכירה מישהי מהפורום שיצא לי להכיר תאמת בצבא וגיליתי שיש לה פרוטקציות... היא הזמינה אותי!!!! בטח לא המנהלות בפורום הרישמי... שאותן הכרתי רק במסיבה... ובקשר לפורום הנעול הזה ... איפה רציתן שנדבר על זה??? בטלפון? יאללה עכשיו אתן יודעות את כל הפרטים... חוצמזה שהמתנה שניתנה לו היא מכלללללללללללל הפורום ולא רק מהבנות שהיו שם...

skaatushonet

New member
קודם כל

אני שונאת פרוטקציות. דבר שני....אין לי מזל אני בחיים לא אפגש עם מישהי כזאת.... ובקשר לפורום הנעול...לא דיברתי על היומולדת דיברתי עוד לפני כשהיה את הפורום הרישמי באתר לא באמ אס אן היה איזה 3 פורומים נעולים והיה צריך סיסמה....אז זה ממש חרא לא לשתף את כל הפורום!

חחחח הפורום הזה היה כי...

כדי שאנשים שהם לא מעריצות של הראל כמונו לא ידעו דברים על הפורום כגון עיתונאים, וכו'... ומעריצות מויאל וכו'... רוב מעריצות הראל כל עוד היה להן ותק כלשהו בפורום ויכלנו לסמוך עליהן שהםן לא מויוליות למשל... נתנו להן גישה אני קיבלתי גישה אחרי הייתי איזה ארבעה חודשים בפורום ובכלל לא ביקשתי... פשוט גם הראל מבקר בפורום וכדי שלא יידע מה מתכננים לגביו היה פורום סגור... בלי שום קשר לא הוזכר דבר וחצי דבר על המסיבה המתוכננת בפורום הדג הצהוב מעולם...משום שהרבה מהד הצהוב לא הוזמנו... המון!!!!

הגישה לדג לא ניתנת לפי וותק../images/Emo178.gif

אני כבר מהחודש ה-10 בפורום הרשמי ולא נתנו לי גישה, אל תגידי שזה עם וותק, ובמיוחד אחרי הפריצה... זה רק מי שמכירה מנהלים...

אני קיבלתי עוד לפני שהכרתי אותן!!!

הכרתי אחת מהן רק בהופעה... וזה בגלל שהן ידעו מי אני וכו'... אבל לא הכירו אותי אישית!!!

אויש נו באמת

הדג הצהוב זה בשביל להוציא דברים לפועל שבו חברים אנשים שאפשר לסמוך עליהם ב100 אחוזים ואין קשר בינו לבין המסיבה שאתן רק צריכות לשמוח שעשתה להראל טוב במקום להתעצבן........

אני מסכימה עם הכתוב

1) זה לא שהן רוצות את הראל לעצמן. הן חושבות שהוא שלהן. אה.. די משוכנעות בזה שהוא שלהן.... 2) זה היה מאוד צפוי שיהיה גרעין מאוד מצומצם שאכן יעשה אירוע שכזה. אבל, לפי הדיווחים היה אירוע דל מאוד ומאוד משעמם שלא היה יותר ממתן מתנות לחתן השמחה, והסאונה הרגילה של תמונות וחיבוקים. 3) לכל מי שלא הוזמנה ... וכל מי שחושבת שהגיע לה... תבינו דבר אחד. הראל צעיר ויש לו דרך ארוכה מאוד ברוך השם בחיי המוזיקה בישראל. יהיו עוד המון המון מפגשים, ואתן ממש לא צריכות לדאוג... לדעתי, אתן צריכות לשמוח שאתן לא מעיקות על הראל. ואני משוכנעת שהראל או אנשים מטעמו קוראים את הדיווחים הללו ומגיבים בהתאם... 4) ממקור רשמי - הראל אוהב את כל המעריצים שלו... ואני משוכנעת שיש כאלו שהוא אוהב יותר ואני משוכנעת שהאנשים שהראל אוהב הכי הרבה, לא הוזמנו למסיבה הזו... ונראה לי שבנות שמרגישות את עצמן ככאלו שנפגעו מכך שלא הזמינו אותן, תתארגנו תארגנו רשימה של מאה מאתיים שמות, ואז תגישו בקשה לפגוש את הראל. אני משוכנעת שהראל ישמח לבקשה שכזו... רק תתחשבו בזה שבאמת הראל לקראת המחזמר שלו וגם טרוד בהקלטות של הדיסק... זהו שיהיה בהצלחה לכולן... ואני אשמח לעזור בארגון של המפגש הזה. נ.ב. באשר לרכושנות ... הראל לא חושב שהוא רכוש של אף אחת ואף אחד. ברוך השם. זהו. אני לא רוצה לכתוב מעבר לזה ...

LiaTooosH

New member
מסכימה איתך..

למרות כל החלק שמוטל עכשיו על הראל, הדיסק, "מי שחלם", באמת אפשר לנסות לארגן מפגש עם הראל [ואני מודעת לעובדה שאני דיי חדשה וזה בסדר אם אני לא אהיה אחת/אחד מאלה שאתם מתכננים להזמין] אבל זה יכול להיות רעיון טוב..

skaatushonet

New member
מסכימה עם שניכן....

אבל בקשר לליאת...זה שאת חדשה כבר לא אומר כלום...אם אנחנו מארגנים משו אז נראה לי שבכיף את יכולה לבוא כי אנחנו לא 500 או משהו כזה... אני חושבת שאם מארגנים משהו אז כדאי לחכות קודם ליציאת הדיסק ורק אחרי זה להתחיל לארגן...ואני בכיף עוזרת לארגן!!!

LiaTooosH

New member
אהה סבבה..

ואני מקווה שבאמת יצא לי להשתלב פה ושאני אוזמן למפגש =) ואין לי בעיה לעזור לארגן או לעשות מה שצריך.. רק תגידו מה =)

שלומית../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

איזה דיווחים הראל או אנשים מטעמו קוראים? את רוצה להגיד שהוא אולי מבקר בפורום הזה?
ולמי בדיוק נגיש בקשה עם 100-200 שמות? לא להרבה יש פרוטקציות...

למעלה