אני ממליצה על ...

shoval 172

New member
אני ממליצה על ...

100 סיפורי אהבה שויקה העלתה!!! זה מתוק כזה....
חמוד...ושווה ראיה... ממליצה בחום!!
ויקה...כל הכבוד על התרגום הנפלא..
בטוח שיש רק 3 פרקים??? אז למה קוראים לזה 100 סיפורי אהבה??
איזו יפה היא!!!

MaNcHi 135

New member
ואני על -->

אתמול ישבתי עד 2 וחצי לפנות בוקר לצפות בסרט סיני לא כל כך חינוכי אבל ממכר ב-יס 3 ועכשיו חיפשתי שעות את השם שלו. אז החלטתי למצוא אותו דרך הראשית שהזכירה לי את ריו וון חבל"ז! ובסוף במקרה ניתקלתי בתמונה מהחתונה של השחקן הראשי וככה מצאתי את הסרט.. מצחיק ביותר.... בכל אופן הסרט נקרא "זהירות, תשוקה" והוא מספר על שנות ה30 המאוחרות בזמן שיפן איכשהו שלטה בסין והיו מלחמות ועל 6 חברים לתיאטרון צעירים ויפים הפטריוטים להפליא. ה6 מרימים הצגה על המצב בסין ואז עולה להם רעיון שהם צריכים להצטרף למחתרת שתומכת בחופש של סין ולרצוח כמה שיותר בוגדים בכירים בממשלה. אז הם כביכול מחתנים את השחקנית הראשית ועוד איזה קוף וגורמים לכך שהראשית תתחבר לאישתו של מישהו בכיר בממשלה. לאחר שהשתיים נהיות חברות והראשית שתהיה בריאה על המשחק האדיר שלה בסרט, מתגלה שהבכיר בממשלה שם את עיניו על הבחורה הצעירה ומשם מתחילה העלילה היפה ביותר על בגידה, נאמנות ואהבה. מומלץ ביותר!!

shoval 172

New member
../images/Emo4.gifוואלה ..באסה..

ראיתי את כולן וזה כזה חמוד...
איזה כסילים, אז הם היו קוראים לזה... 3 סיפורי אהבה..
או שהיו עושים עוד 2 והיו קוראים לזה 5 סיפורי אהבה..
למה סתם לענות ת'צופים בזה שהם לא יוכלו לראות את הבחור הזה שם אלא רק 3 פעמים ולא 100?? איזה מעצבנים!!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אם היו קוראים לזה ככה רוב הסיכויים שלא הייתי מתרגמת את זה. האמת שלא ראיתי את זה לפני שתרגמתי.ראיתי ותרגמתי בו זמנית

shoval 172

New member
חח יש לך מזל שזה לא 100...

כי אם היית רואה ומתרגמת תוך כדי וזה היה 100.... הייתי צריכה לתרגם...^^

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאם יש בזה הירו,הייתי מתרגמת אפילו אם

היו בזה אלף פרקים
. [הירו או טומה
ואם שניהם
]

למעלה