אני?? מכור??

תודה לכם חברים!+כנסו לפה!!!../images/Emo36.gif

יש שני דברים נפרדים. אחד זה הפרוייקט שלי בLEAD והשני זה העבודת גמר שלי במחול. על שני הנושאים דיברתי בעבר ואולי קצת ערבבתי
אבל בעיקרון את שניהם אני ממש אוהבת ומשקיעה בהם..... אה ויש עוד משהו תנ"ך ואנגלית....בעעעע....אני לא אוהבת בית ספר...טוב אני כן...טוב זה דיון. ודרך אגב!!! חשוב!!! ישבתי וחשבתי (למעשה רקדתי וחשבתי) ואמרתי לעצמי שאני הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מתחברת ונהנת לרקוד עם המוסיקה של "חורף" ולכן. אני צריכה למצוא את התווים של חורף ומה שקורה זה שכנראה אני אעשה איזה שהוא עירבוב (אם זה יצא טוב) של שלושה מרכיבים:- המוסיקה של חורף, המוסיקה של ביום שמש יפה, מישהו ששר בלי מוסיקה בכלל את הבית השני של ביום שמש יפה ובהתחלה את הפזמון. זה הולך להיות נחמד כי הכל הכל הכל כנראה יהיה על פסנתר. טוב תלוי איך זה ישמע על פסנתר. אתם חושבים שעברי יסכים לשיר לי א-קפאלה חלקים מביום שמש יפה כדי שאני אקליט אותו. או....
אם מישהו יודע איך אפשר להפריד מילים ממוסיקה, ז"א לקחת רק את השירה של עברי.
תווים של חורף!!

לא נראה לי שאפשר להפריד

היינו צריכים להכתרה לעשות הפוך, שיהיה לנו רק את המנגינה, והזה באולפן בקושי הצליח. נראה לי יש שני סוגים של שירים שרק אחד מהם אפשר להפריד או משהו כזה. בטוח יש פה איזה פורום בשביל זה, אם יש פה פורום לאוספי מפיות.

למעלה