אני?? מכור??

ZVI Z

New member
טוב

את רוצה רום סרוויס?שנביא ת'שלג עד אליך. רק הצעתי..ובדרך כלל יודעים כמה ימים לפני השלג,מדברים על זה בתחזיות של מזג האוויר שיש ברוב מהדורות החדשות המרכזיות(אם לא בכולם), עכשיו-השנה מבחינת השלג זאת היתה אחלה שנה,היה הרבה שלג גם הרבה זמן אחרי זה ככה שהיה אפשר לתכנן ביקור בי-ם ליום יומיים,או כמה שעות ולחזור הביתה... ולימודים,יש לך 6 או 5 ימים בשבוע,הרבה שבועות בשנה,שלג זה דבר קצת יותר נדיר. לדעתי תבואי ותהני..

ZVI Z

New member
מה שנותן לי ת'רעיון

אולי נעשה מפגש פורומי באחד מהימים של השלג,(אם יהיה)?? זה בטוח יהיה יותר מיוחד מעוד מפגש בת"א המעצבנת.

וואו צבי אהבתי את הרעיון שלך

מלחמת שלג פורמית בגן סאקר... יכול להיות ענקי!!! רק שזה יהיה קצת מסובך... בעצם לא !!! אחר כך מסיבת פיג'מות אצלי!!

וואי...

רעננה זה המקום היחיד שהעירייה מביאה אליו שלג מהחרמון כמה פעמים בשנה לכל מיני מקומות בעיר כדי שלא נרגיש מקופחים? אתם יכולים לבוא לפה בחנוכה. יש פה מלא הרי שלג חמודים כאלה

זה טוב!

ובאמת לאבא שלי יש תמונות שלי על הקיר, ליד המחשב. בפיג'מה, ליד שני פאזלים תלת מימדיים, שאחד קרס מבעיטה של אמא שלי בטעות, והשני ממכה של אחותי בכוונה. אני אנסה להשיג את התמונות ולסרוק אם זה מעניין מישהו. עוד משהו, כדי שתהיה לכם סיבה להיכנס להודעות שלי, אני מתחיל לשים תמונות של עוד אחת שהיא לפחות אלוהים. גם הטעם שלה בגברים די חרא (עובד לטובתי!), אבל היא התחתנה עם בן מזל בתולה, מה שמראה שהיא מחפשת אותי, ויום אחד גם היא תמצא.

../images/Emo32.gifיש לי פסנתרן!!!!!!!!

איזה כיף חיים משוגעים שבעולם. יש לי פסנתרן לריקוד סוף שנה שלי וכאילו, הוא הדבר הכי מדהים ששמעתי מנגן. הוא ניגן לי איזה מוסיקה מפוקהונטס משהו מדהים. זה לא יאמן הוא עושה את זה בכזאת אוריריות בכזו קלות וקוליות ועם זאת בכל כך הרבה וירטואוזיות. אני מאוהבת. אם הוא לא היה בי"א (סתם זה באמת שלא קשור) היינו מתחתנים- כבר הצעתי לו נישואין-כשהוא סיים לפסנתרן. שיו הוא הכי מגניב שחי. הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!! והכי כיף זה שהוא מהבית ספר שלי, הסכים להגיע לחזרה כל שבוע(אני לא אגרור אותו כל שבוע לחזרה אבל למקרה שכן אמרתי כל שבוע), הוא גם ממש מבין את הראש שלי. והוא שמח לאללה לעשות את זה!! יו איזה כיף לי. יש לי גם את המורה למוסיקה יעקב שאמר שאם יהיה מישהו מקצועי שינגן את זה הוא יסכים בהתנדבות(למען ילדים חוסים-אני) לכתוב לי את התווים של ביום שמש יפה, כי עברי אמר שהם לא כתובים בשום מקום. אני מאושרת. הבעייה היחידה עכשיו זה שאני שונאת את הריקוד שלי. לא אני לא שונאת אני אוהבת, לא אני שונאת, נו אני לא סגורה עדיין אם אני שונאת או אוהבת. אבל אני צריכה רק למצוא גם בן אדם אחר לקטע עם המים. כי הבן אדם שהיה צריך לעשות את זה עולה לי על העצבים-וניראה לי שגם אני עולה לו על העצבים, אבל לא אכפת לי כי הוא עלה לי על העצבים קודם. שיו כיפכיופים. טוב אני צריכה ללכת להתכונן לתנ"ך-ולאנגלית-ולסיים לעשות דברים. מוזר שהלחץ שיש לי עכשיו זה דוקא בית ספר-אררר

לירן מם

New member
וואי! תתחדשי!!(זה הכי מתאים שמצאתי)

איזה כיף!! אני כ"כ שמחה בשבילך!! תקשיבי יקירתי! משהו עדיין לא מובן לי...איך זה שההופעה הזאת כ"כ גדולה ושיש לך כאלה קשרים?? קיצר מה בדיוק פשר הדבר הזה שהוא כ"כ מושקע וחשוב וגדול...?????כי זה נשמע לי תותח ברמה שלא תאמן...

Ez sLeeP

New member
אני רוצה להיות שם..

כשאת עושה את הפרויקט.. טוב? כאילו אם את לא רוצה - אז לא חשוב, אבל אם כן - תעדכני אותי.

למעלה