אני מיואשת

קליט

New member
השתמשתי בתרגיל מסוים כדי לחדד את

המסר שלי. תבדוק בתגובה שלה ותימצא שהיא לא נפגעה.

קליט

New member
תודה ! נשמות טובות !

מספרים שיהודי ניגש ל``חזון איש`` והתאונן שיש לו בת בוגרת וכבר בת 30, ואין בחורים ! הוא הפך את העולם ואין בחורים טובים ! ענה לו ה``חזון איש``; בחור טוב אחד -עוד אפשר למצוא ! . . . . בקשר לפחד שיש לך ``מתי הוא יגיע ?`` זה גם נראה לי פחד שהוא לא הכי הגיוני. כמו שהוא הגיע לכולם הוא יגיע אלייך ! רק אל תגיעי לפגישות בפנים מיואשות וכו` וכו`. תעשי הכל להתעודד ולבטוח בה` ושהכל לטובה !

קליט

New member
או שתחרשי יותר בשדה השדכנות או

שתחשבי אולי על ויתורים חדשים שבאים בחשבון, או על עידות וזרמים שלא היו בכיון שלך. אפשר לחשוב על דרכים להגדיל את המעגל החברתי, ועל איך להתרען ולצאת לחופשה. ואולי להתחזק בביטחון בהקב``ה -שהוא כל יכול ! ושיש לו דרכים ומהלכים שונים איך להשפיע על אנשים ולסובב את הענינים כך -שתגיעי לבחור בקרוב ממש ! אמן ! ועוד משהו בידייך הבחירה -אם לקבל באהבה ולהתמודד עם המצב הלא-קל-בכלל -שאת נמצאת בו או להיסחף לתחושות מרות .

חושבת25

New member
תודה על העיצות.

לא עם כולן אני מסכימה אבל עם האחרונה אני מאד מאד מסכימה.לילה טוב.

אל דאגה

את לא לבד... תיתנחמי שיש עוד הרבה מאד בחורות טובות ומוצלחות במצב שלך... אני בהחלט מזדהה ומבין אותך בעמקי ליבי. אבל אם את עושה ע את ההישתדלות שלך אז את את שלך עשית ונותר רק להיתפלל מאלוקים חזק וזה שקשה לך ואת לא ניכנעת זה מראה שאת מיתמודדת אם זה... אני רק יכול להגיד לך שאני לא רחוק מהגיל שלך ולא פחות סובל מימך... אבל אם את רוצה להצליח אז מה שנותר לך זה רק להאמין בעצמך ולהחזיק חזק כי ברגע שזה יבוא השידוך שלך את תיתרגשי את תישמחי את תהני את תודי לאלוקים ואז תיראי כמה היה שווה הזמן שלקח ובסוף היגיע... אל תישכחי אלוקים שומע תפילה ובכי של בת מלך ובשמיים רואים את הכול ונותנים לכל אחד ואחת את הזיווג שלו...

שמערל9

New member
"לפני שבר יגבה לב איש ולפני כבוד ענוה"

כשהקב"ה רוצה לרומם אדם, הוא משרה עליו קודם לכן תחושת "ענווה" כלומר דיכדוך וייסורי הנפש, על מנת שיכיר בחסדיו לכשייגאל. אם את מרגישה מיואשת - תשמחי, סימן שהשידוך מתקרב........

אוףףףףף.

רק אל תתייאשי... שולחת חיבוק
שערי דמעה לא ננעלו. הקב"ה הבטיח.

מסעיר

New member
באהבה..

יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יירגע בנו משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יגע בנו משהו יירגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. וזה יבוא אתה הרי יודע לא הכל יטלטל אותנו לא הכל יכה ומה שייפתח לנו מחכה

אני מאוד מבין אותך!

אני גם באותו המצב אז מאוד קל לי להבין את ההרגשה שלך... אין לנו אלא להתאזר באורך רוח ובהרבה סבלנות ולקוות שיום אחד זה יגיע.. ותדעי שכמה שמחכים יותר - בסוף שמחים יותר...

החתונה שלי

כבר מתוכננת לפרטי פרטים רשימת האורחים,מקום,תזמורת,מה ינגנו בסיבוב הראשון,מה בשני ומה בשלישי. אני כבר יודעת מי יכובד בברכה ראשונה,מי בשני'ה וכו´. כמעט סגור לי מי יערוך את החופה {אבל מוכנה להתפשר.} אני גם יודעת לאן אני אלך לעלות לתורה בשבת כלה שלי. בשבת שאח"כ אני אבוא איתו לעלי'ה לתורה שלו. אני גם די יודעת מה יהיה הסיווג של הבחור וברור לי שאני ואמא שלו נהיה חברות ממש טובות רק הפרצוף שלו עוד בגדר נעלם... "וְעָלָה הָאִישׁ הַהוּא מֵעִירוֹ מִיָּמִים יָמִימָה לְהִשְׁתַּחֲו‍ֹת וְלִזְבֹּחַ לַה´ צְבָאוֹת בְּשִׁלֹה וְשָׁם שְׁנֵי בְנֵי-עֵלִי חָפְנִי וּפִנְחָס כֹּהֲנִים לַה´ וַיְהִי הַיּוֹם וַיִּזְבַּח אֶלְקָנָה וְנָתַן לִפְנִנָּה אִשְׁתּוֹ וּלְכָל-בָּנֶיהָ וּבְנוֹתֶיהָ מָנוֹת וּלְחַנָּה יִתֵּן מָנָה אַחַת אַפָּיִם כִּי אֶת-חַנָּה אָהֵב וַה´ סָגַר רַחְמָהּ..." המעמד המשפחתי הזה,אבא באמצע מחלק לכולם והפנים מאירות והעטיפות מרשרשות וברקע,שחור וקודר וחרישי מאיים הצל... קב"ה מתווה לכל אחד דרך. "בעיתה אחישנה"-כשיגיע הזמן הוא יזרז את ההליכים... בינתיים,תסתכלי על החיים כמו ילדה סקרנית,תהני להיות ולחוות ולהכיר. לא אגיד לך לדמיין מה הי'ה קורה אילו הראשון שפגשת הי'ה האחד איתו היית מתחתנת {כי קרוב לוודאי שכבר העברתם את התסריט הזה בראש.} מוכנה להתערב ש.. לא היית רוצה להתחתן עם הבן אדם הראשון שהכרת... נכון,גם לא לחכות זמן כה רב... בטוחה בזה. כשאדיסון המציא את הנורה- הוא ניסה 100 ניסיונות ולא צלח,אשתו אמרה לו:"אדי כבר ניסית כ"כ הרבה ולא הצלחת,עזוב את זה" יודעים מה הוא ענה לה??? "אשתי היקרה,הרגע נתת לי את הסיבה הכי טובה להמשיך... אני הכי קורב לפיתרון,ניסיתי 100 ניסיונות שאני יודעת בוודאות שלא עובדים,כעת אני קורב יותר מאי פעם.." ובאמת,הוא האיש שניסה,לא נכנע והצליח... את צריכה אחד,אחד בלבד שיהי'ה שלך ואת שלו,שיהי'ה איתך ואת איתו ואחד כזה אני גם תקבלי!!! למה??? כי מגיע לך!!! כי חיכית לו והתאמצת בשבילו ותתני עבורו ותעניקי לו...

למעלה