אני מיואשת

חושבת25

New member
אני מיואשת

זהו התייאשתי משידוכים.אני רק שוקעת במחשבות דיכאונית אגב אני מעל25רק שלא שיניתי את הניק.מה עושים?אין לי חשק וכוח לכלום.אני לא מזלזת חו בצעירים פה אבל עם הגיל המצב רק מחמיר ולמרות שאני מתפשרת אני לא יודעת מה קורה,כאילו יש חסימה כזו שמונעת מהשידוך שלי להגיע

אני חושבת, שדווקא בגלל הגיל

הרבה יותר קשה.... כי כמה שאת חושבת שאת מתפשרת, את נפגשת עם הרבה בחורים, וכל אחד מהם חידד אצלך איזה הכרה באיזו תכונה שלא תרצי בבעלך.... ואז זה נהיה יותר קשה.... זה קורה להרבה.... אבל תתעודדי!.... אני מכירה מישהי שהתחתנה לא מזמן, בת 30, לאחר ששברה שידוך פעמיים..... לכל אחד מגיעה שעתו.... בעז"ה שתמצאי את זיווגך בקלות ובמהירות!! ותפילה, תמיד עוזרת!!

חושבת25

New member
אמן ותודה!

את צודקת באמת נפגשתי עם הרבה מאד בחורים אבל הראיה שלי רחבה בנושא וחוץ מזה הרי הייתי חייבת להפגש זה חלק מההשתדלות אבל אני לא משווה בין הבחורים ובקשר לתפילות,יואו כמה שהתפללתי וכאילו חסום עד שכבר אין חשק להתפלל.

חבל

כי לדעתי, ומנסיון, ככל שהגיל עולה הסיכוי להתחתן ולהקים בית עם קשר בריא ונכון עולה! תראי את הצעירים שמתחתנים מתוך התלהבות בסוף, אחרי ממש מספר שנים בודדות המציאות מתנפצת להם בפנים! ככל שמתבגרים אז המבט הנכון על החיים עולה, תסתכלי על הצד הטוב שבזה! סטיסטית אלה שמתחתנים יותר מאוחר יותר מאושרים! הרבה הרבה הצלחה ושממש בקרוב תהיי המאושרת בעולם!

חושבת25

New member
אמן ואמן ותודה רבה רבה על העידוד.

אני מסכימה עם מה שאמרת,הבעיה היא הבדידות שאני מרגישה פתאום.רוב רובן של חברותי נשואות ואין כבר עם מי לצאת ולהנות מהרווקות וביננו אני כבר לא מחפשת את זה,אני רוצה כבר להתחתן.דיי אין כוח לסבול.

`רוצה כבר להתחתן`?

אהבתי... גם אני. אבל מה לעשות, אצל אלוקים כתוב בדיוק מתי כל אחד, אל תדאגי זה יגיע! ובגדול! כל מי שעבר את זה מספר שברגע שזה מגיע פשוט שוכחים מהכל! אז זה אומר שזה רק נראה לנו קשה... הקטע שאין עם מי לצאת או לדבר זה קצת נכון אבל תסתכלי על זה בתור זמני בלבד!

קליט

New member
תקראי לאינסטלטור דחוף !

שיפתח את הסתימה בצנרת ! . . . אחותי ! מה זה האמונות הטפילות האלו ? . . .שום דבר לא נסתם. יתכן שכתוב לך בשמים שתתחתי בעוד 3 שנים . זה המצב וכך גזרה חכמתו יתברך ! -לטובתך !- אולי תדברי כמה שיחות עם מישהיא כדי לבדוק אם יש לך כשלים בפגישות, ולהוציא אותך מהיאוש הקל שנקלעת אליו. בקיצור יש תקוה ! ועוד איך !

toosh23

New member
קליט...אתה משהו עם התשובות שלך...

בקרוב אצל כולנו בקלות ובשמחה!לילה טוב וחלומות פז...

חושבת25

New member
יש לך אינסטלטור בשבילי?

הפגישות בסדר רק שעדיין לא הגיע האחד ואני לא מחפשת בשמיים,הבעיה שאין הרבה היצע של בחורים בוגרים ואיכותיים לעומת בנות שיש ובשפע,אני יודעת שאני צריכה רק אחד אבל קשה לי עם הבדידות למרות שאני מוקפת במשפחה טובה ומסודרת בעבודה מאד מכובדת,גם הפחד הזה שאני לא יודעת מתי אתחתן אוכל אותי.יאלה שפכתי לכם פה תסכולי תודה שהקשבתם ותודה רבה על התגובות,הופתעתי מאד לטובה.

למה כי

אם עכשיו הבחורה מסכנה רושמת שהיא מיואשת בגלל סיבות כל שהם ואלה סיבות שגם לנו מפריעות כי גם אנחנו רוצים להתחתן בדיוק כמוה. והוא צוחק עליה במקום שיעזור לה ויעודד אותה. אז גם ככה הוא יעשה לאשתו כאשר היא תיהיה במצבי לחץ ולא משנה מאיזה סיבה.

לא ניראה לי שהוא היתכוון לפגוע........אגב....

"שנים" לא הייתה כאן..............

חושבת25

New member
חבדניק

קודם כל תודה רבה רבה על ההבנה וההשתתפות,נעים להרגיש שיש מי שמבין ושותף(לא שבמשפחה ובחברה אין שותפים רק שאיתם זה שונה,סהכ גם להם קשה)ובקשר לקליט אני לא חושבת שהוא התכוון לרעה.לילה טוב ובשורות טובות.

חבד ניק...../images/Emo2.gifשנים..

ברוכים השבים!!!וקליט,יש לך איזה אינסטלטור טוב שאתה מכיר?יש לי סתימה רצינית בבית..

קליט

New member
מכובדי ! האינסטלטור בא כתגובה

על ההרגשה הלא-הגיונית שיש איזושהיא ``סתימה`` -המונעת מבחורים להגיע אליה. זה מענין הקטע הזה ! שמשתלטים על א/נשים רגשות ואמונות טפילות ! . . . . ועם הנפגעים הסליחה ! באמת !

נראה לי

שלך יש איזשהיא עצירות קלה....אדם מבטא את הרגשות שלו.זה מה שהוא מרגיש.אז למה לעזאזל להפריע לו???

למעלה