אני מיואשתתתתתתת

אני מיואשתתתתתתת

קרה לי דבר מאוד מבייש לפני כמה ימים אני הלכתי ברחוב ועברו לידי אמא והבן שלה בלי כוונה פגעתי בבן שלה עם הישבן והוא נפל והאמא שלו התחילה לקלל אותי ולקרוא לי שמנה ובטטה ושאני צריכה לשלוט על התחת השמן שלי ואני ממש התביישתי ואני בדיכאון תעזרווו לי בבקשה

לא חסרים אנשים מטומטמים בעולם...

קחי הכול בקלות ... כלום לא שווה את הבריאות !
וברוכה הבאה !

madam pompadour

New member
הייתי צריכה להגידלה לבהמה הזאת

"את צודקת
הייתי צריכה ליפול עם התחת השמן שלי עלייך ולא על הבן המסכן שלך. רחמים עליו שיש לו אמא כזאת
"

DREAM111

New member
אור יקרה החוכמה בחיים היא לדעת

להתעלם. זה שהיא בבעיה זה לא הבעיה שלך פשוט להמשיך הלאה לבקש סליחה באם הילד אכן נפל ובזה נגמר הסיפור את לא נשארת שם לא מקשיבה ולא כלום. מקווה שתמשיכי הלאה בלי לחשוב על דברים מסוג זה.

silvey

New member
לילך, גל וחיפאית ../images/Emo124.gif דבר ראשון

שאני עושה הוא להיכנס ולראות את הכרטיס האישי של מצטרף/ת חדש/ה, לפני שמברכים אותה/ו לשלום. זה הרגל שחוסך בזבוז זמן על תשובות לשאלות דמיוניות של ילדים משועממים.

madam pompadour

New member
סילבי, יקירתי, למה את חושבת ../images/Emo12.gif

שלא הסתכלתי
נראה לך שהשם "שלה" לא עורר בי חשדות מסויימים
בת שכותבת תחת שם של בן ועוד יש סתירה בין השם שמופיע על הכרטיס לבין הניק..... אבל במקום לצאת מתוך נק' הנחה שאני בטוח צודקת וזה בטח איזה זב חוטם עם חצ'קונים שעדיין לא יבשו וחלב על השפתיים, החלטתי לתת את הקרדיט למי שכתבה את ההודעה ולהניח שאולי...רק אולי..כתבה אותה נערה מתוסכלת שמשתמשת בכרטיס של ידיד שלה, לצורך העניין. ברור כבר מההודעה השנייה שזה לא המקרה ולכן גם אי התגובה.

silvey

New member
הי גל, כנראה את נמצאת בצד האופטימי

של החיים ואני בצד השני... ברור שהצד שלך בריא יותר לנפש
אבל בכתיבה כמעט מיד רואים מי כותךב מן ה-
ומי מנסה ל"עבוד". מקריאה מתמשכת בפורומים למיניהם ישנה תמיד התייחסות לניק הלא נכון כמו אמא שכתבה תחת שם הבן וכדו' וגם אין שום הגיון במה שנכתב, בכל אופן לטעמי. בדרך כלל שאלות דמיוניות תמיד מוקצנות כדי לגרום לתגובה מיידית ולהשתתפות רחמנית מצד הקוראים. אבל נעזוב את השטויות האלה ונתקדם הלאה לקראת מפגש פורום נוסף.
גם התכשיטים של אגנטה וגם ה"בונבוניירות" שלך הן שילוב קטלני ליצר הרכישה שלי. ביי, צביה.

madam pompadour

New member
מממ..."בריא יותא לנפש"

לא בטוחה ששלי נכון יותר. פשוט החלטתי שאדם חף מפשע עד..., גם אם הדברים שנאמרו מופרכים לחלוטין, מעוררים תמיהה וחיוך. ואת צודקת. כדאי להתפקס על העיקר: מפגש פורום. יש מתנדבות
(אני בשלבי שכנוע ההרים שלי שיצאו לחופשה ארוכה מתמיד ואז....)

DREAM111

New member
סילבי את צודקת ואני הלכתי רחוק מכך

בדקתי את ההודעות שנכתבו ע"י עומרי/אור/מורן אבל עניתי ולקחתי לתשומת ליבי את העניין של השמות המרובים. לפי נוסח ההודעות היה לי דרשני אבל כבדתי את הכותב בתשובה ובמעקב ערני שלי אם מטרת ההודעות הן בדיחה או רצינות. לדעתי גם המתבדח/ת הצעירים כבר המשיכו הלאה למקום אחר וטוב שכך. אולי אני מאלה שמצטרפת למאדאם נותנת הזדמנות בתחילה ואם רואה שאשם מכניסה ב.........

גם אני הסתכלתי לפני זה בכרטיס

וקצת חשדתי, אבל אולי היא כותבת בניק של אחיה?!? לא יודעת ,אולי היא כן טרולית , נו שיהיה אם זה עושה לה טוב.. שתהנה!

למעלה