זכותו להתווכח זכותם של המתנחלים לשרוף צמיגים (בהפגנות ברשיון)...
א אדם זאב New member 22/6/05 #24 "כל מי שמבין בעיצוב פנים" לפי דעתי אי אפשר להבין מה אנשים אוהבים ולא אוהבים... ויתכן שאתה לא אוהב את התמונה הזו, ואני מקבל את זה. אבל אני אוהב, ואותי זה כן מרגיע, אם לך זה עושה סיוטים אני חושב שלא כדאי לך לשים את זה....
"כל מי שמבין בעיצוב פנים" לפי דעתי אי אפשר להבין מה אנשים אוהבים ולא אוהבים... ויתכן שאתה לא אוהב את התמונה הזו, ואני מקבל את זה. אבל אני אוהב, ואותי זה כן מרגיע, אם לך זה עושה סיוטים אני חושב שלא כדאי לך לשים את זה....
א אורי ברייטמן New member 22/6/05 #25 תעשה סקר תשאל חבורה של אנשים (לפחות 20): "מה אתם מרגישים כשאתם רואים את התמונה הזאת?" אחר כך תשאל: "האם התמונה הזאת מרגיעה אתכם?" וכו'. תקבל תשובות מעניינות.
תעשה סקר תשאל חבורה של אנשים (לפחות 20): "מה אתם מרגישים כשאתם רואים את התמונה הזאת?" אחר כך תשאל: "האם התמונה הזאת מרגיעה אתכם?" וכו'. תקבל תשובות מעניינות.
א אדם זאב New member 22/6/05 #26 למה אני צריך לעשות סקר בשביל משהו שאני אוהב ??? האם הסקר יענה לי על: האם באמת התמונה עושה לי טוב או לא ?? ממתי סקרים מיצגים בכלל דעת יחיד, זה דבר חדש לדעתי... מעניין מאוד.
למה אני צריך לעשות סקר בשביל משהו שאני אוהב ??? האם הסקר יענה לי על: האם באמת התמונה עושה לי טוב או לא ?? ממתי סקרים מיצגים בכלל דעת יחיד, זה דבר חדש לדעתי... מעניין מאוד.
א אורי ברייטמן New member 22/6/05 #29 בהחלט עשיתי סקר על בערך 200 דירות ובתים, והתוצאות חד-משמעיות: 100% מן הבתים והדירות *לא* כללו בתוכם את הפוסטר הנ"ל.
בהחלט עשיתי סקר על בערך 200 דירות ובתים, והתוצאות חד-משמעיות: 100% מן הבתים והדירות *לא* כללו בתוכם את הפוסטר הנ"ל.
ש שיר דויטש New member 22/6/05 #30 אם כולם אומרים אז כנראה שזה נכון. חשוב מאוד שכל הבתים והדירות יהיו זהים ויכילו את אותם חפצים ופוסטרים.
אם כולם אומרים אז כנראה שזה נכון. חשוב מאוד שכל הבתים והדירות יהיו זהים ויכילו את אותם חפצים ופוסטרים.
א אורי ברייטמן New member 22/6/05 #34 חס וחלילה לכולם יש תמונות שונות לגמרי, אבל הפרצוף הזה משום מה מבהיל את הקופים שלנו. ככה אמר לי מנהל גן החיות בעצמו.
חס וחלילה לכולם יש תמונות שונות לגמרי, אבל הפרצוף הזה משום מה מבהיל את הקופים שלנו. ככה אמר לי מנהל גן החיות בעצמו.
E epitaph New member 23/6/05 #38 ומצד שני... אני ראיתי תמונה ענקית של נציור הנ"ל בכמה מקומות, בינהם פאב וזה ממש לא מפחיד אותי או את שאר יושבי הפאב.
ומצד שני... אני ראיתי תמונה ענקית של נציור הנ"ל בכמה מקומות, בינהם פאב וזה ממש לא מפחיד אותי או את שאר יושבי הפאב.
ש שיר דויטש New member 23/6/05 #40 גם בסדרה "שבתות וחגים" למישהו יש פוסטר ענק של זה באמצע הדירה, או משהו.
E epitaph New member 23/6/05 #48 תשובה אישית האמת שפעם נרדמתי במועדון ה"תמונע" באמצע הופעה של להבות', זה נחשב?