אני מחפש פוסטר של KING CRIMSON

ZOVIRAX

New member
אני מחפש פוסטר של KING CRIMSON

מישהו אולי ראה יודע איפה בארץ אולי יש פוסטר של KING CRIMSON הדיסק In the Court of the Crimson King? ממש יתאים פוסטר כזה לדירה שלי. תמונה מצורפת... תודה.

אדם זאב

New member
אני מת על הציור הזה

חברה שלי עשתה לי אותו מתנה ליום הולדת, ועכשיו אני רואה אותו כל בוקר. הבעיה שהיא שונאת לעשות חיכויים, אז היא קצת שינתה לי אותו... לבסוף קיבלתי את התוצאה הבאה: (מצורפת תמונה) הערה: צלמתי אותו עם מצלמת האינטרנט שלי, אז הוא נראה קצת מעוות וקצת מנופח מבחינת גודל...

ZOVIRAX

New member
עשתה - הכוונה ציירה ?

מוכשרת.... כמעט לא רואים הבדל

אדם זאב

New member
כן, זה ציור והוא תלוי על הקיר...

אין לי מושג מה הגודל שלו צריך למדוד, אבל הוא גדול

אדם זאב

New member
האמת היא

שאני יכול לשאול אותה אם היא מוכנה לצייר עוד אחד ... אתה רוצה שאני אשאל אותה כמה היא לוקחת על ציור כזה ?

ZOVIRAX

New member
האמת אני לא בטוח שאני יעמוד בכסף...

שהיא תבקש... לפי מה שנראה לי לציור עבודת יד בטח לא עולה פחות מ 200. וזה יותר מידי לפוסטר

לא מומלץ - עושה סיוטים בלילה

באמת - לא כדאי לשים פוסטרים כאלה על הקיר, מפני שזו תמונה מאוד מטרידה שרק תטריד את מוחך לילה-לילה. בשביל לשמור על רוגע ועל שלווה פנימית, עדיף לתלות דברים מרגיעים על הקירות.

לא, ממש לא

כל מי שמבין משהו בעיצוב פנים יודע שפרצופים כמו זה של קרימזון אינם מועילים לבריאות הנפשית שלך, במיוחד אם אתה מציב אותם מול המיטה.

cut2

New member
לי יש פוסטר של 'רקוויאם לחלום' מעלי

ולמרות שזה סרט מטריד ברמות קשות, העין הגדולה של ג'ניפר קונלי (אני מניח שזו היא, אין ממש זיהוי מעבר ל'עין כחולה'), שאמורה להרתיע אותי, גורמת לי להרגיש טוב ולהאנח בעונג כשאני חושב על הסרט הנפלא הזה. אני מניח שזה מה שיקרה גם למישהו שיתלה פוסטר של קרימזון בחדר. בסה"כ זו תמונה יפיפיה, ועם הזמן רואים בה בעיקר את האסתטיקה ולא רק את הזעקה המנוכרת.

יש לי רעיון

בפעם הבאה כשאתה מגיע לרופא שיניים, תציע לו לתלות בקליניקה את הפוסטר הזה. זה ירגיע את כל מי שיושב בחדר ההמתנה, לא?

gunr7

New member
מר ברייטמן, אלוהים אדירים,

יצאת מכלל שליטה, אתה זקוק לפיקוח. הטיקים הקטנוניים הללו, שבעבר נדמו כרגעיים, התנפחו מעבר לכל פרופורציה. GET A GRIP MAN!

מה הבעיה?

הרי כאן הוא צודק לחלוטין. לשים בחדר תמונה של פרצוף ענקי ומפחיד זה לא ממש רעיון טוב.

cut2

New member
יש כאן משהו שאתה מתעלם ממנו

אנשים מתרגלים לדברים ומוצאים בהם משמעות עקיפה. לי בחדר תלוי גם פוסטר של אוקיי קומפיוטר עם חלק מהמילים של Fitter Happier. פעם השיר הזה היה בשבילי מראה לכל הדיכאון שיכול להיות בשגרה. היום אני קם בבוקר, מסתכל עליו ועל הפוסטר של רקוויאם, ורואה רק את ההשתקפות של החוויה שלי מהיצירות הללו. אני לא חושב על המשמעות של הסרט, כמו שהוא לא יחשוב על המשמעות של הפרצוף המפחיד, אלא על 'ואללה, איך אני אוהב את האלבום הזה, אלוהים'. כמובן שמדי פעם אני עוצר ומביט בג'ניפר קונלי עומדת על המזח וחושב על הסרט עצמו, אבל זה קורה לעיתים רחוקות יחסית.

הממממ

את המשפט "כמובן שמדי פעם אני עוצר ומביט בג'ניפר קונלי עומדת על המזח וחושב" אפשר היה לסיים אחרת.
חרא, חרא של סרט, דרך אגב.

gunr7

New member
אני כמובן, לא יכול לפקח עליך,

מסיבות מגוונות, אך מומלץ שתמצא מוקדים אחרים להשליך עליהם תסכול, ואני לא אומר זאת בציניות או בזלזול, אלא ברצינות גמורה. אם תשים לב לעמודים הקודמים, אתה כמו מתנחל שלא מתפנה, ושורף צמיגים בכיכרות השרשורים בפורום. אין זו אשמתם של רודס או קאטו, שאתה מרגיש צורך להתחכם במרמור (שוב, לא בלגלוג או זלזול), ולכן, דיונים שלמים צריכים לצאת מכלל תוכן רציונלי. אך אני רק בחור צעיר ושוטה. מה אני מבין?

בניגוד למתנחלים

אני לא *באמת* שורף צמיגים, אלא רק הופך את הת'רדים לארוכים יותר. אם יש מישהו שמוכן להמשיך את הויכוחים האלה, אז מה רע?

למעלה