אני מחפש אומנות לחימה (7)

• פותח הנושא סpa
  • פורסם בתאריך

סpa

New member
אם אני רוצה ללמוד קונג-פו

על כל היבטיו. האם ניתן למצוא בארץ מסגרת שמאפשרת ללמוד זאת כעיסוק מרכזי (הכוונה היא ללימודים אינטנסיביים יום-יומיים, ולא המסגרת החוגית הרגילה), או שהדרך היחידה לממש את זה היא לחיות ב-10 השנים הקרובות באיזה מנזר בסין?

מחפש קראטה דחוף

שלום הייתי מאד רוצה ללמוד קראטה מסורתי (ואם יש מסורתי וספורטיבי ביחד אז בכלל טוב) רצוי באזור השומרון אבל לא חובה שיהי בו נשק מסורתי שיהיה בו הרבה עבודה על כושר גופני חיזוק הגוף וגמישות קורדינציה שיווי משקל ודיוק וחוץ מזה אני בן השם ציונית אמיתית הוא של אחותי ולא הצלחתי להיפתרר ממנו

רוצה ללמוד קראטה

שלום אני נורא רוצה ללמוד קראטה ברמה רצוי באזור השומרון אבל לא חובה כבר עשיתי כמה עודאות ויכול להיות שענו לי אבל אני לא מוצא אותן אז אני החזור בערך על מה שביקשתי אני רוצה קראטה מסורתי ורצוי אפילו ספורטיבי ומסורתי עם הרבה כושר גופני חיזוק הגוף ןגמישות נשק מסורתי קאטות הפלות וריתוקים ואם אפשר גם קורדינציה שיווי משקל ודיוק (אני יודע שמעת מאוד מועדוני קראטה מלמדים את זה ואני יכול לעבוד על זה בעצמי) והשם ציונית אמיתית הוא של אחותי

yosefrat

New member
ג´יו-ג´יטסו

מישהו יכול להסביר את מהות האומנות לחימה הזו ואיזה תורה עומדת מאחוריה

R2

New member
Kyudo מישהו יכול להסביר ולעזור

האם יש בארץ דבר כזה? ואיפה?

ג´ודו

שלום לכולם פעם, מזמן, התאמנתי בג´ודו. הייתי צעירה ולא כל כך גרועה... עכשיו בא לי לחזור לזה (משונה, מה?) מישהו מכיר מקום שמקבלים זקנות (34) באיזור השרון הצפוני? קרוב לוודאי שאצטרך להתחיל מהתחלה.

biri2

New member
טאי צי למתחילים .

משהו מכיר יודע איפה אפשר ללמוד טאי צי , באזור רמת גן קשיש בן 35 .?

לזאנשיין

האם בבקשה תוכל לספר לי עם קראטה שוטו קאן עובדים עם נשק ואיזה לדעתך הוא המועדון הכי טוב שלהם שעובדים בו קשה והמאמן רציני

gsflku

New member
מחפשת ללמוד קרטה או קונג פו

היי אני בת 15 ורציתי לדעת איפה יש מקום טוב במרכז תל אביב שבו אני יכולה ללמוד קרטה או קונג פו.

שלום

רק רציתי לספר לכם שהייתי היום באימון ג´ודו ראשון (לאחר 21 שנים...) היה נפלא. אני רק מקווה שיהיה לי כח רצון להמשיך...

לכוווווווולם

אני רוצה לדעת איפה אפשר אם אפשר ללמוד בארץ את אומנות הלחימה של צאק נוריס שהוא עצמו המציא צאן קוק דו המשלבת קראטה גוגיטסו איקידו קיקבוקסינג ארינס מודרני וגם אומנות לחימה שאין לי מושג מה היא ואני חושב שקוראים לה קורידו ואם אפשר אזגם איפה אפשר ללמוד בארץ אומנויות לחימה קוריאניות שהוא למד מימורים שלמדו אצלו

WhiteBear

New member
זה מה שאני יכול להציע:

(המלצה למקום בסוף) אם אתה רוצה להתאמן כל יום, אני בספק אם במנזר ירקו לכיוון שלך (אלא אם יש לך המון כסף, ואז הם אולי ירקו לכיוון שלך). הדרך להגיע לידי כך שילמדו אותך היא להוכיח רצינות. ואת זה עושים באמצעות הרבה זמן, נחישות, סבלנות ובעיקר התמדה. להערכתי, בכל מקום שתלך למורה ותוכיח רצינות, תוכל לקבל מסגרת לאימון יום יומי ואינטנסיבי. אבל, אל תחשוב שבכל מקום ילמדו אותך ויקחו אותך ביד כל הזמן. אתה תצטרך ברוב המקרים לעבוד ולהתאמן בעיקר בעצמך. ופה ושם המורה עשוי אולי, אם יש לו מצב רוח טוב, לתקן אותך במשהו. אז תקח את זה בחשבון אם אתה מתכנן ללמוד כל שיטה איכותית - יחס גורר יחס. הסיבה המלצתי האישית: יש את השיטה "צ´אנג מינג קונג פו" בראשות אפי שממוקם במרכז הישראלי לטאי צ´י ומקיים שני אימונים בשבוע. אם היית מגיע לשם ומתחיל להתאמן, ומראה רצינות, אני משוכנע שתקבל הרבה הכוונה ותוכל להתאמן במסגרת אימונים יום יומית של זמן רב. קישור לאתר המרכז: www.taichi-chuan.com אבל שוב, ההחלטה להשקיע את החיים בשיטת לחימה היא החלטה מאד מאד גדולה. אז שאלתי האישית: למה אתה רוצה ?

אם פ"ת מספיק קרובה,

אז אני מזמין אותך לבוא לבקר אצלנו בדוג´ו. אני מתאמן בקראטה דו, בשיטת גוג´ו ריו אוקינאווה, אצל רוני קלוגר. שיטץ קראטה מסורתית שיש בה את רוב האלמנטים שהזכרת. הדוג´ו המרכזי נמצא בפ"ת. אם תרצה פרטים נוספים, צור קשר דרך המסרים או כאן.

עזיז סובאח מלמד קיודו בבאר שבע,

תלמידו שי שריג מלמד בקיבוץ רבדים, ואני מלמד בלכיש. לא ידוע לי על אחרים שעוסקים בקיודו, קשתות אולמפית יש.

WhiteBear

New member
אני לא יכול להמליץ אישית, אבל

כמה דברים. קודם כל, יש בפורום הזה כמה מקורות של רשימות מורים. בשורה של כרטיסיות למעלה, מופיעים כמה אפשרויות: מאמרים - שם מופיע "מאמר" שהוא למעשה רשימת מורים גדול, פשוט תיכנסי ותלחצי CNTRL ועוד F , ותבקשי לחפש במסמך את המילה "ג´ודו. קישורים - ושם ביפנים יש רשימת אתרים של מורים ושל בתי ספר שונים. לוח פורום - שבו מורים בלי אתר משאירים את הפרטים על הבי"ס שלהם. אבל אני לא זוכר שמשהו הציע שם ג´ודו. אפשרות אחרת לחלוטין, היא שתיכנסי לעץ הזה, שבו יש שירשורים של אנשים אחרים שמחפשים גם כן להתחיל אומנות לחימה. ותעברי על ההודעות שם. אולי יעלו לך רעיונות אחרים ומעניינים. בהצלחה, טל.

"קשיש בן 35" ../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif בוא להכיר

זוג תלמידים צעירים שלי, בני 76...
ובתשובה לשאלתך, חפש כאן קבוצה באיזור מגוריך. "קשיש בן 35", באמת!
חכה עד שתגיע לגילי, ואז תדבר!
"קשיש"...

למעלה