אני מחפשת

Palass

New member
אני מחפשת

אני מחפשת מידה ורעיונות למשחקים ואופטיקה, טריקים, קסמים באופטיקה וכל מיני דברים דומים... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח..

אורן51234

New member
הצעות

קסם- לוקחים קוביה וחותכים אותה באלכסון. מצמידים אותה למראה וכך נוצר החצי השני. עכשיו מניחים את המראה ב-45 מעלות בתוך קופסא עם חלון. דרך החלון תראה קובייה מרחפת באוויר. אפשרות נוספת, בניית פריסקופ משני מראות וקרטון. (מצורפת סקיצה) אפשרות נוספת בניית פריסמה צבענית ממספר מראות במשולש או מחומש ,גליל קרטון, נייר צבעוני ואקדח דבק חם. (קצת יותר מסובך) מראות לפי מידה תוכל להשיג משאריות של זגגים. כמו כן הייתי ממליץ לך לשאול בפורום אומנות שימושית.

2_be

New member
אופטיקה

משום מה כרגע לא עולה לי שום רעיון לראש, אבל את יכולה לעבור על האתרים שכאן ולחפש בהם את קטגורית הניסויים.

Palass

New member
שוב שלום!

תודה על כל האתרים הם עזרו לי. ובאותו נושא: קופסא שנראית כחיבור של שתי פרבולות או משהו מצופות מבפנים במראה. משהו שנראה ככה ()בערך. כמו שני סוגריים אבל סגור. ויש חור במרכז. בסוף נוצר מעל החור דמות של גוף שמעמידים במרכז הכלי. מתחת לחור. מה קורה כאן? זה דמות ממשית? שאפשר לראות אותה סתם ככה? לא הבנתי בדיוק. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי... PAL

Rus Almighty

New member
זה מכשיר שיוצר הולוגרמה

המכשיר יוצר דמות של מראה שנמצת מחוץ למראה(דמות ממשית). הבעיה היחידה במכשיר הזה היא שניתן לצפות בהולוגרמה(דמות תלת מימדית) רק בזוויות מוגבלות. כל דבר שתכניסי בין שני הצלחות את תראי את דמותו התלת מימדית מעל לפתח הצלחת העליונה. הצלחות הם שני מראות אשר ממוקדות כך שכל מה שיוכנס פנימה יוצג בפתח של הצלחת.

אורן51234

New member
איך בונים מתקן ליצירת הולגרמות

תוכל לצרף תמונה או שם של המתקן הנ"ל? האם מישהו מכיר דרך לבנות מתקן ליצירת הולוגרמות בעזרת דברים שניתן למצוא בבית או לקנות? (ללא עדשות ומתקני ליזר)

למעלה