ביקשת-קיבלת....(-:
האמת...אין לי מושג מה זה קדאיף (סליחה...) אבל נתקלתי במתכון כזה באחת מחוברות ``מטעמים`` של אפיכל מ``ימי אנו באנו``... אז בבקשה, מקווה שלזה את מתכוונת- חומרים: 1/2 ק``ג איטריות דקות ביותר 4 כפות שמן או מרגרינה סירופ קרמל 4 שמנת מתוקה 4 אינסטנט פודינג וניל 4 כוסות חלב קר 100 גר` אגוזים קצוצים אופן ההכנה- 1. את האטריות מטגנים בסיר עם השמן/מרגרינה עד לקבלת צבע זהוב. על תבנית מלבנית גדולה פיירקס משומנת לשים 1/2 מכמות האטריות. יוצקים סירופ קרמל בכמות מספקת..(לכי תדעי מה זה ``מספקת``...) 2. לשים בקערה שמנת מתוקה+חלב קר+ אינסנט וניל = להקציף לקצפת נוקשה. לצקת קצפת על האטריות. 3. שמים את שארית האטריות על הקצפת . יוצקים סירופ קרמל ומקשטים באגוזים הקצוצים. על כל פנים... אני מאלה שבשבילם לקרוא חוברות וספרי בישול זה ``אחד מתענוגות עולם`` ..אז אם אמצא עוד מתכון במהלך שיטוטיי וחיפושיי אשמח לעדכן אותך.