אני מחפשת מתכון לקדאיף- זה הדבר המתוק המדהים הזה עם האיטריות מקווה שמכירים, אם יודעים אפילו על ספר בישול שיש בו מתכון כזה אשמח לקבל את השם, תודה.

אני מחפשת מתכון לקדאיף- זה הדבר המתוק המדהים הזה עם האיטריות מקווה שמכירים, אם יודעים אפילו על ספר בישול שיש בו מתכון כזה אשמח לקבל את השם, תודה.



 
ביקשת-קיבלת....(-:



האמת...אין לי מושג מה זה קדאיף (סליחה...) אבל נתקלתי במתכון כזה באחת מחוברות ``מטעמים`` של אפיכל מ``ימי אנו באנו``... אז בבקשה, מקווה שלזה את מתכוונת- חומרים: 1/2 ק``ג איטריות דקות ביותר 4 כפות שמן או מרגרינה סירופ קרמל 4 שמנת מתוקה 4 אינסטנט פודינג וניל 4 כוסות חלב קר 100 גר` אגוזים קצוצים אופן ההכנה- 1. את האטריות מטגנים בסיר עם השמן/מרגרינה עד לקבלת צבע זהוב. על תבנית מלבנית גדולה פיירקס משומנת לשים 1/2 מכמות האטריות. יוצקים סירופ קרמל בכמות מספקת..(לכי תדעי מה זה ``מספקת``...) 2. לשים בקערה שמנת מתוקה+חלב קר+ אינסנט וניל = להקציף לקצפת נוקשה. לצקת קצפת על האטריות. 3. שמים את שארית האטריות על הקצפת . יוצקים סירופ קרמל ומקשטים באגוזים הקצוצים. על כל פנים... אני מאלה שבשבילם לקרוא חוברות וספרי בישול זה ``אחד מתענוגות עולם`` ..אז אם אמצא עוד מתכון במהלך שיטוטיי וחיפושיי אשמח לעדכן אותך.
 
רקדנית הרוח



תודה רבה לך מתוקה שמחה להיתקל בך גם כאן. זה בדיוק מה שהתכוונתי.. עיניין הקרמל לא ברור חחח אבל אנסה ואדווח לך... אם תמצאי מתכון אחר אשמח אם תעבירי לי. תודה מורן.
 
לדעתי, במקום סירופ מייפל...



הערבים שמים מי סוכר = סירופ סוכר + תמצית מי ורדים ... תודה לרקדנית הרוח - גם אני אעתיק לי את המתכון שהיה עד עכשיו ``מיתולוגי`` עבורי... :)
 
למעלה