אני מזמין

ל שכזו

New member
יופי של טיעון ../images/Emo13.gif

הבהרתי שזה חוק שיילך רק בתמיכה ציבורית. אתה גם קורא מה שאני אומרת או פשוט כותב משפטים קטועים במקומות שרירותיים?

תמיר1991

New member
אם את מצפה שיום אחד חוק כזה ילך בתמיכה

ציבורית, את הוזה. החוק נגד פושעי המלחמה הנאצים ועוזריהם יבוטל לפני שיחוקקו חוק כזה

ל שכזו

New member
אבל מה הקשר לעזאזל?

אני מסבירה לך למה הייתי פועלת למען זה אם הייתי אופצייה כזו, ולמה זה לא דיקטטורי. אני מדברת איתך תיאורטית והיפוטתית, ואתה אומר לי שאני לא ריאלית. you don't say! שנית, יש 10% צמחונים בארץ, כשהמספר בעלייה מטורפת כל שנה (בי 150% יותר צעירים, אאל"ט). זה סתם לעניין הכללי, לפני שאתה זורק עובדות.

../images/Emo45.gif!

"שני טיעונים שהמדע המודרני נוטה להפריך, אם אנחנו כבר כאן" >>> לא נוטה להפריך. מוכח סבלו של כל בע"ח.

תמיר1991

New member
שרשרת אלי או אליה?../images/Emo2.gif

לא יכול לראות לפי השרשור, זה כבר התרחק

masha1992

New member
עומר ואוריה,

יאללה בלאגנים!%@$& אני איתכם. זה (סוג של) קפיה דתית, אחרי הכל

masha1992

New member
כן, טקה, זה.

סתיו, המושג צניעות לא מתאים פה לדעתי. (אז כל העניין של ההתנגדות לכפייה דתית הוא צביעות לדעתך?) חוץ מזה, אני כן חשובת שאנחנו צריכים לעשות משהו בנידון.

ל שכזו

New member
לא,

אבל אי-התנגדות לרצח, או גניבה, או דברים שתואמים גם את אמות המוסר שלנו, רק כי הם "כפייה דתית" זה צבוע.

Fleddermaus

New member
שאלה

האם האג'נדה של נוער מרצ היום (הרשמית) כוללת טבעונות? או, האם יש לי מקום בנוער אם אני לא טבעוני?

ל שכזו

New member
מהמהמה?

אנחנו לא פועלים בנושא כי הוא יעורר מחלוקות, וכי יש המון זב"חניקים בנוער. אבל זה לחלוטין לא חלק מאידיאולוגיית הנוער, אנחנו מציגות רק את הדיעות האישיות שלנו.

hushhash

New member
ממש לא

רק כשההתנגדות נותנת לגיטימציה לדברים שהם לא בסדר. אני בחיים לא אומר שלאכול בשר זה בסדר, בטח שלא כי להתנגד לתופעה אחרת, בטח כזו שנמצאת נמוך יותר בסדר העדיפויות שלי. אני אתן לך דוגמא, לגמרי היפוטתית ותלושה מהמציאות,. בואי נגיד שעכשיו יתארגן קמפיין של קבוצה חרדית הקורא להחמרת הענישה נגד אנסים, כיוון שמדובר ביחסי מין מחוץ למסגרת הנישואין. אני יכולה להצהיר שלא אצא נגד הקמפיין הזה, אפילו שהוא במוצהר נובע ממניעים של כפייה דתית. יש כאן דיסוננס ברמות של צביעות, מבחינתי כאדם המתנגד לתעשיית הבשר ככלל. אם את לא מתנגדת לתעשיה הזו, זו לא תהיה צביעות מצדך לעשת משהו בנידון.

למעלה