אני מזמין

croovy

New member
למה את חושבת שזה יעזור למטרה הזו?

זה שהדתיים מתערבים לנו גם בצלחת רק יהפוך את הארץ לפחות חופשית ויותר דתית. ואני לא חושב שיעניין את הדתיים לא לאכול חיות. הדבר היחיד שחוק כזה גורם הוא כפייה דתית, ואל תנסי לחשוב שזה לטובתך כי זה לא באמת מועיל למטרה הזאת וזה ידרדר ממש את כל שאר המטרות שלך.

hushhash

New member
זו צביעות

לתמוך במשהו שאתה לא מסכים איתו, רק בגלל שאתה לא מסכים עם שאר המתנגדים

croovy

New member
זוכרת את השיר של הכומר ההוא?

קודם הם לקחו את הקומוניסטים, או משהו כזה? אז קודם הם לוקחים את החופש של אנשים לאכול דברים שאת בעצמך מעדיפה שלא יאכלו, ולאט לאט הם יקחו גם לך דברים. אל תיתממי כאילו זו לא המטרה שלהם.

hushhash

New member
אפשר להלחם במקומות שלא סותרים אידיאלים אחרים

תח"צ בשבת, דיני משפחה וכד'.

croovy

New member
והקומוניזם סתר את האידאלים של כל השאר

ובכל זאת היה צריך להגן על הקומוניסטים. ואני לא אומר פה מה יותר חשוב להפגין. אני אומר שאם הייתם מפגינים על כל מה שהייתם נגדו, הייתם צריכים להפגין גם נגד זה, למרות שאתם תומכים באי אכילת חיות.

ערב רב

New member
למה? הדת אוסרת על אכילת גופות אדם

וגם על אכילת גופות חזיר. מדוע, מנקודת מבט הרואה את שני מעשים אלה באותו האור, להתנגד לראשון אך לתמוך בשני? אתה יכול להוסיף ולהתנגד למניעים הלא מבוססים של הדתיים לציות לאיסורים הללו, ובו בזמן להצדיק איסורים אלה מסיבותיך שלך, ולעמוד לצד הדתיים במאבק לאכיפתם.

croovy

New member
הדברים צריכים לקרות מהסיבות הנכונות

ואפשר לנצל דברים שקרו מסיבות לא נכונות, אבל זה מסוכן, צבוע ולא יפה. זה מסוכן, כי זה יעזור לכופי-הדת והם יוכלו להתקדם לדבר הבא.

revengen

New member
הם יפגינו כנגד כפייה דתית ......

עכשיו על צמחוני וטבעוני צריך לעשות את החשבון הנפש שלו... מה יותר חשוב לכם בחיים? להיות צמחונים או להתנגד לכפייה הדתית ולכל מה שנלווה אליה? אני אם הייתי צמחוני הייתי קודם כל מפגין כנגד כל כפייה דתית שהיא ורק אח"כ מפגין כנגד אכילת בשר.. אני חושב שכפייה דתית בצורה שכזאת היא הרבה יותר נוראה מאשר אכילת בשר...אבל..זה עניין של דעה.

ל שכזו

New member
אני לא חושבת ../images/Emo3.gif

אם היית מאמין בזב"ח, ולא רק צמחוני (יש הבדל לפעמים), היית רואה רצח בע"ח (כולל בני-אדם) אל מול כפייה דתית. אני די בטוחה שהיית מעדיף שלא ירצחו בע"ח, גם אם זה מהסיבות הלא-נכונות.

revengen

New member
אבל לא על זה נושא ההפגנה..

הבשר ימכר...אם לא פה במקום אחר..זה שלא תפגינו לא ישנה את כמות הבשר.. ההפגנה היא על כפייה דתית... אתה מוחים על כך שדתיים פנאטים מחליטים מה אדם יאכל...לא משנה מה הוא אוכל כרגע.... מטרת ההפגנה היא נגד כפייה דתית לא בעד אכילת בשר....אני לא אוכל חזיר ולא אוכל חזיר ואני עדיין מפגין..לא כי אני מאמין באכילת חזיר אלא כי אני מתנגד לכפייה דתית

ל שכזו

New member
אבל ההפגנה מעודדת אכילת חזיר,

אם התוצאה של ההפגנה תהיה התרת מכירת חזיר בנתניה היא תוגדר כמוצלחת. אני טועה? אני לא מעוניינת להביע תמיכה ברצח בע"ח, לכן אני לא אשתתף בהפגנה. כשתהיה הפגנה לגבי כפייה דתית נטו, תראה אותי שם

ערב רב

New member
אבל זה פשוט לא נכון

אני בספק אם יש מי מהמפגינים שאינו תומך באיסור שימנע ממך להכניס תינוק, כלב או אקונומיקה לצלחת שלך. כלומר, גם המפגינים תומכים בכניסה לצלחת ובחוקים הקובעים מה מותר ומה אסור לבן אדם ללעוס. אלא מה, יש כאן מאבק כוחות בין שני צדדים, בו כל צד מעוניין להיות זה שיכפה את התפריט שלו על הצד השני. אין ואקום בפוליטיקה, ברגע שאתה נאבק למען משהו, מפגין למען משהו, אתה פועל לכפיית ערכיך שלך (או של אחרים) על האחר.

revengen

New member
ההפגנה מתנגדת לכפייה דתית..

ההפגנה מתנגדת להיכנסות לתוך הצלחת.. ההפגנה מתנגדת לחוקים על מה מותר לבן אדם ללעוס ומה לא.. ההפגנה מתנגדת לכך שכופים את החוקים המפגרים של הדת על אנשים שלא שומרים אותה ההפגנה מתנגדת לצעדים לא דמוקרטים ההפגנה לא מעודדת אכילת חיות...זוהי לא מטרת ההפגנה..... אין מה לחשוב שזאת מטרת ההפגנה.. מצדי תפגיני אח"כ נגד אכילת החזיר בטענה של זכויות בעלי חיים אבל לפחות תתנגדי לכפייה ולאנטי דמוקרטיה שבנושא..

ל שכזו

New member
והחזירים יגרמו לכך שלא ימכרו אותן?

נו באמת, עומרי. אני בטוחה שאתה מסוגל להבין למה טבעונים לא ילכו להפגין למען מכירת חזיר.

omer142

New member
ואני בא../images/Emo45.gif

(לא בתור נציג של נוער מרצ) אני מצטער שאינני יכול לעזור לך, העלתי את הנושא בישיבת ההנהגה ומכיוון שבונער מרצ יש רוב של טבעונים וצמחונים הנושא אינו יכול להיות מטופל ע"י נוער מרצ. בכל מקרה, אני מוכן להצטרף לכל הפגנה שתקום ולכל פעילות תמיכה במעדניה שמוכרת את החזיר (מעדניית אביב הנמצאת במרכז העיר). שווה לדבר עם עמותת חופש ועם מפלגת שינוי/חץ ולנסות לארגן פעילות כנגד הפגנת החרדים ובעד מכירת החזיר. אני לא חושב שיש כאן ויכוח על צמחונות, אלא על חופש הפרט. כל אדם ראשי לבחור את מזונו ע"פ טעמו האישי ואני מצטער לראות את השמחה לעיל מצד הטבעוניות בנוער.

זה שאתם לא באים להפגין

אתם הוריסם רק לעצמכם!! זה שאתם לא באים להפגין אתם מרוויחים פחות קולות בבחירות. ישלאו אותכם, איפה הייתם כאשר סגרו את החנות הלא כשרה בנתניה? ומה תגידו, המצפון שלנו נגד רצח פרות!?! למי אכפת ?!! תקבלו פחות קולות!

למעלה