אני מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראי,

אני לא מתייחסת לאנשים מסויימים. אני מדברת על הקבוצה ככלל. אני חושבת שאני יותר מתרעמת על זה שמשנים לי את החיים בגלל דרך מחשבה שהיא לא שלי. מעולם לא חוקקנו חוק שמונע שמירת שבת מאנשים מסויימים. מצד שני, דווקא יש הרבה חוקים שמחייבים שמירת שבת (ואל תגידי לי שזו מדינה יהודית, כי יהדות זה ממש לא רק דת, זו גם תרבות ומסורת ומורשת). אף פעם לא מנעו כניסה של דוס לשום מקום כי הוא לבוש "לא אופנתית", ואני מצד שני מופלה על ימין ועל שמאל כי אני מתלשבת באופן שהוא מאוד מקובל, לא רק על רוב העולם (ובטוח העולם המערבי אליו אנחנו משתייכים), אלא גם על רוב הקהילה שחיה במדינה הזאת. זכותם של הדוסים לא לקבל ולא לאהוב את איך שאני מתלבשת (לדוגמא), אבל לדעתי אין להם זכות להעביר עלי ביקורת בפני, למנוע ממני כניסה למקומות מוסוימים (ניחא היו מונעים ממני כניסה לבית כנסת, אבל כשמונעים ממני נגיד לעלות לאוטובוס של אגד, זה כבר משהו אחר) ושלא נדבר על זה שאין להם שום זכות שבעולם לזרוק עלי אבנים. אז הגיוני שיש דוסים טובים (אני מכירה אפילו כמה כאלו שעובדים בחברת הייטק) ויש גם חילונים ממש ממש מסריחים, אבל הפגיעה שאני נפגעת מהדוסים היא בעקבות אמונה קולקטיבית (אני לא מכלילה, אבל כל המאמינים, במידה זו או אחרת, מאמינים באותן מצוות) שמה שאני עושה זה "חטא" או "עוון" או משהו בסגנון, וצריך לפגוע בי בגלל זה (ואני לא מדברת רק על פגיעה פיזית) או לנסות לגרום לי לשנות את דרכיי.

wildgirl1

New member
באמת מעצבן

זה מעצבן שחוסמים את הכבישים ולא נותנים לחילונים לעבור , אם אנחנו מתחשבים בהם הם כמעט ולא מתחשבים בנו. זה מבאס ובסוף ניראה לי בכול מקום יהיו רק דוסים, לא שכולם מגעילים כי דווקא יש כאלה שהם אנשים ממש נחמדים וטובים ואני מכירה כאלה אבל בכול זאת הם צריכים להתחשב בחילונים טיפה.

Sheep From Hell

New member
שמתם לב שהמדינה אמורה להיות

מדינה דמוקרטית ואנחנו צריכים להתחנן שיפסיקו עם כל האפליה.. אפילו טיפה.. סתכלו החינוך כביכול אמור להיות הדבר הכי חשוב.... והם משתינים עליו!!! מקצרים את ימי הלימוד, אין תקציב אין מורים עם תארים אפילו.. ועכשיו אפילו אין בתי ספר!!!!!!!!!! זה מזעזע!!!!! והדתיים האלה העיקר שגם ככה אופן הלימוד שלהם מזעזע, הם לא יודעים דברים שילדים ביכתה ז' יודעים(ואנ בדקתי ת'נושא! עשיתי על זה עבודה מקופה מאוד!!) הידע שלהם כל כך נמוך ועדיין משקיעים בהם הון תועפות ולא רואים שום שיפור!!!!!!!! והם כאלה נוכלים הם עובדים על המדינה, כי על כל תלמיד ישיבה הם מקבלים כסף מהמדינה, הם ממציאים אנשים!!! ילד אחד פעם קיבלת מיכתב הביתה מאיפשהו שבו נאמר שהוא לומד כבר 3 שנים באיזו ישיבה בצפון! והוא בכלל חילוני אוכל חזיר וכו'..!! איזו שחיטות אני עוד שניה מתפגרת

datiza

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שאנחנו מתחשבים מספיק בכדי שגם בנו יתחשבו. כפייה דתית אין איך להגדיר את זה בצורה אחרת. Sheep from hell צודקת נורא מה שקורה כאן! לא רק שהם מנצלים אותנו הם גם כפויי טובה לגמרי! יש אפילו קבוצות דתיים שלא מכירים במדינת ישראל כמדינה שלהם ולא משלמים מיסים ולא עושים שום דבר למען המדינה! עלק אותם חסידי סאטמר באים אליי הבייתה וממש בכוח מנסים לסחוט ממני כסף, בטח אני גם אתן להם. איכס זה פשוט מגעיל אותי.. אפילו במעלה אדומים הדוסים משתלטים וסוגרים פה מקומות חופשי..

Sheep From Hell

New member
ישראל=אפגניסטן\אירן וכו'..

ווט גאבנו!!! חחח ומחר יש לי ראיון עבודה בבר-מסעדה של דוסים..חחחח איזו צבועה אני.....

Janem

New member
Sheep!!!

זה לא צביעות, אני עבדתי עם כיפה באולם אירועים דוסי והתאפקתי לא להקיא. את לא לבד, למות למען הכסף.

Sheep From Hell

New member
חחח... צודק..!

איך אני אמורה ללקק עכשיו לדוסים האלה ת'תחת כדי שיתנו לי עבודה ועוד אחרי זה ללקת ת'תחת בשביל איזה 3 שקל טיפ!!(אתה יודע דוסים קמצנים וזה...חחח) וואו מעניין כמה אני יעשה במשמרת של 8 שעות בטיפים.... איזה 24 ש"ח... !! איזה כיף! אפילו לקוקטייל לא יספיק! אני באמת אקיא שם על כולם! אני מסוגלת..(במיוחד עם יהיו כאלה שלא התרחצו שבוע..!!)

vk3

New member
הלו ../images/Emo70.gif הזהרה ../images/Emo4.gif

לא לשכוח היכן אנחנו ומי אנחנו,
. שמרי על צורת ההתבטאות שלך וחשבי שברגע זה פגעת בעשרות אנשים שלא עשו לך כלום
אין תירוץ למה שאמרת לעיל... פעם הבאה אמחק הודעה מסוג זה. חבר'ה, אל תגזימו...

leahle

New member
תודה! את מזה חמודה...

אני קמצנית, אני חסרת ידע, אני עוד אלף דברים שאני כבר לא זוכרת, כי מה לעשות שגם אני "דוסית", לפי מה שאת מתארת כאן, אני פשוט מכשפה איומה... למה להיות כאלה אטומים כשזה נוגד את העמדה שלך, למה לא לכבד אחד את השני למרות השוני בין הדעות ביננו. בשניה אחת קטלת ציבור ע-נ-ק שלם שאני בטוחה שאת לא מכירה או יודעת אפילו על רבע מהזרמים והקבוצות והשוני הרב שיש בתוך הציבור שכללת במילה אחת. אני מתארת לעצמי שעכשיו יבואו (או שלא...) התנצלויות כמו, כן... יש גם דוסים נורמלים, לא התכוונתי להכליל. אבל בתקופה הלא ארוכה בכלל שאני פה בפורום, שמעתי את זה כ"כ הרבה פעמים מלא מעט אנשים פה שאולי אמרו את זה בלי כוונה והכי חשוב, מהרבה חוסר ידע והכרות עם הצד השני, לא זכור לי שאפילו פעם אחת שללתי פה ציבור שלם, לא את החילונים ולא את הרוסים או כל ציבור אחר, זה כמו שאני אכנס ואגיד שכל הרוסים האלה מסריחים (ותאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת אחרי חצי שנה בקייב...) שיכורים, אלימים ומי צריך אותם פה! זה יהיה כ"כ טיפשי מצידי להגיד, כי גם אם יש קבוצה ולא משנה הגודל שלה שיכולה להכנס להגדרה הזאת, אני שוללת פה ציבור ענק של רוסים שרובם כ"כ מקסימים ואנשים נהדרים, שזה אחת הסיבות שאני פה בפורום הזה. אבל די, נמאס לי לשמוע את זה, אני לא מצפה שתקבלו את הדעות הדתיות או הפוליטיות שלי או כל דבר אחר, אבל די להשמיץ, זה לא נעים, זה פוגע בצורה לא נורמלית.... במיוחד שאני לא עונה על אף קריטריון שנזרק פה, אני לא יותר קמצנית מאף ישראלי ממוצע וההפך, רמת המשכל שלי לא נמוכה מהרבה פה, כולל הידע האישי וכו', וזאת לא רק אני, הרי ברור לכם שאני לא תופעת יחיד, יש עוד הרבה סביבי... אז תחשבו פעמיים לפני שאתם שוללים ככה ציבור שלהם בצורה כזאת.... תודה, וסליחה על ההתפרצות.....

leahle

New member
אני מקווה שתקראי את זה.... ../images/Emo36.gif

וגם אחרים, אחרי כל מה שנכתב פה, אני חושבת שלפחות אפשר לקרוא דעה אחרת של אנשים....

Sheep From Hell

New member
ממ. סורי שזה נשמע ככה...

באמ מצטערת.. אבל היום שעבדתי שם באמת קיבלנו 3-4 שקל טיפ! על ארוחה של 200 ש"ח..... לא התכוונתי להכליל באמת שלא... פשוט הייתי עצבנית!!! :) מקווה שתקבלי את התנצלותי...

leahle

New member
זה נחמד מאוד, ויכולתי להגיד אותו

הדבר להגנתי, אבל אסור, פשוט אסור להכליל. סתם ככה לא הייתי מתרגשת, אני לא אחת שלוקחת כל דבר ללב, אבל לצד ההנאה שלי מהפורום הזה, התחיל להיות לי מחניק, כל יומיים מישהו אחר בא עם סל טענות קללות, הכללות ובעיות עם ה"דוסים" ובתור אחת כזאת, שלא עשתה שום דבר רע לאף אחד, זה מעליב רציני....
אני לא שוללת את הטענות שלך, אני גם הזדעזתי כשסיפרה פה מישהי על אבנים שהיא זכתה להם בגלל הלבוש שלה, אני חושבת שזאת התנהגות מבישה ביותר!! בדעות האלה אני איתך, אני רק רוצה שתביני שלא כל ה"דוסים" זה אלה השחורים האלה מירושלים שמחוררים לכם את הנשמה, וגם זה לא כל הירושלמים, ואפשר להגיד את הדעות האלה בלי לקלל ולרדת לרמה שכזאת... על הנקודה הספציפית הזאת דיברתי.

Sheep From Hell

New member
אני יודעת שלא כולם!!!

אני גרה בשכונה דתית כל החיים שלי, יצא לי להכיר דתיים.... היו לי חברות דתיות... והיום העברתי ת'עבודה בסבבה בקרב העובדים הדתיים! אני תפסתי קריז מכל העניין שרוצים להעיף פול אנשים שאני מכירה מהבי"ס! בשביל להכניס לשם בית ספר דתי, כאילו חסרים מבנים!! למה דווקא אותם שזה הבי"ס היחיד ברמות, והבי"ס הכי קרוב לגבעת זאב! זה לא פייר לגבי הרבה מאוד אנשים, ולראש עיר לא אכפת!

leahle

New member
מבינה אותך, תאמיני לי...../images/Emo140.gif

כל זמן שתדברי כמו שאת מדברת עכשיו (ולא בשפה המעליבה) תוכלי לגלות שאני חושבת שאת צודקת, יותר ממה שנדמה לך אפילו... לגבי המבנים וכו'...

wasted years

New member
את יודעת רק להתלונן...

תחזרי לגוש המזרחי המפורק שנשלט ע"י אנרכיה... את תחזרי לפה כמו טטלה...

תקשיב, אפשר להבין אותה

תנסה לגור בירושלים המון זמן, אתה תבין כמה לפעמים זה יכול להיות קשה. אני לא יודעת מה בקשר אליה, אבל אני יודעת שלרובנו אין בעיה עם הדוסים עצמם, אלא עם השיוניים שאנחנו נלאצים לעשות והפגיעה בנו בעקבות אמונה שהיא לא שלנו. תאמין לי שזה די מעצבן כשחיים את זה. היא גרה באותה שכונה כמו שלי ויש פה המון דוסים וזה באמת לפעמים מפריע. אז כשקשה לך אתה מתקשה לראות את המצב שכללותו ומתמקד בדברים הרעים שנגרמים לך. לך יותר קל לראות את הצד של הדוסים כי אתה לא חי כאן. היא חיה את זה וסובלת ולכן היא מתלוננת. אני אישית יכולה להבין אותה. לפעמים זה ממש מתסכל. ברור שכשזה מתסכלת מוציאים את מחוץ לפרופורציה כי עדיף בכל יום לא לנסוע בשבת ולאכול במסעדות כשרות על המצב בשטחים לדוגמא... קיצר, תניח לה להתלונן, מעצבן אותה, תן לה לפרוק.

Sheep From Hell

New member
תאמין לי שאני לא מתלוננת!!!

אתה פשוט לא מתאר לעצמך מה אני עוברת פה.... אחי הקטן למד ביסודי, באו לבי"ס שלו בנו קיר באמצע ועכשיו אסור לו להכנס מהכניסה הראשית... כי היא שייכת לדתיים שעברו אליו גם.. ושנה אחרי אמרו להם לעוף מהבי"ס כי הוא לא מספיק גדול בשביל שניהם, הוא נאלץ ללמוד בבי"ס שלא קרוב לבית.. עכשיו אחי עולה לחטיבה(שלמדתי בה גם..) רוצים לעשות בה את אותו הדבר.. ואני בטוחה שאם יעשו את זה שנה אחרי יעיפו אותם שוב!!! ואז לאן הם ילכו ללמוד? לתיכון הכי קרוב שגם ככה יש בו 10 כיתות בשיכבה ו40 תלמידים בכיתה?! זה לא להתלונן!!!!!!!!!!!! ממתי מותר להם להחליט איזה תלמידים שווים יותר, ואת מי אפשר להעיף לקיבינמט שיסתדרו לבד? זה ממש חוצפה!!! ורק שתדע כשאתה גר בעיר שבה זורקים עליך אבנים(לראש!!), חותכים לך את הצמיגים במכונית כי יש לך דגל ישראל בחלון, זורקים עליך ביצה מהחלון כי אתה הולך עם גופיה ברחוב, מאיימים על הכלב שלך עם מקלות!! תאמין לי שגם אתה לא ממש היית מרגיש כאילו אתה חיי בעיר כזאת דמוקרטית ומתחשבת!

Angel lips

New member
מה?! זרקו עליך אבנים?!?!?!

איזה חיות, איזו רמה זעזעת!!!! אז שקופחת החולים תיהיה במקום נטרלי למה בשביל ללכת לקופחתחולים את צריכה לא ללכת איך שנוח לך?! זו כבר באמת חוצפה

למעלה