אני מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheep From Hell

New member
אני מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסו לפה...! תראו איזו זוועה מתנהלת בארץ שלכם!! בעיר שלי. בבית שלי!!! בבי"ס לשעבר שלי!!!!!! כל החרא הזה סובב אותי.....!!! אתם קולטים, היסודי שלי נכבש ע"י דוסים, עכשיו גם החטיבה.... ואת התיכון שלי רצו גם להעביר..!! תראו מה הלפוליאנסקי הזה עשה!! עלק יתייחס לכולם שווה בשווה... הוא נתן לדוסים כבר הכל!!!! אפילו לאוטובוס לא נותנים לי לעלות כי אני לא דוסית וכי אני בנאדם שלא מסכים לעלות מהדלת האחורית כי אני לא מסיפק שווה בעייני אלוהים כדי להכנס בדלת הקידמית כמו בנאדם נורמלי!! מה זה השטויות האלה?! איך הגענו למצב הזה???

אכן חרא מצב...

את היסודי הראשון שלי נתנו לדוסים אז העבירו את כולנו ליסודי אחר, שנתיים אחרי שסיימתי אותו, גם אותו הביאו לדוסים.. וגם לנו יש אוטובוס (54) שהוא רק של דוסים, לא עולה דלת אחורית! מה, אני בנאדם סוג ב'?!?! אבל זה לא רק לופוליאנסקי, זה היה גם לפניו.. אין מה לעשות, ירושלים עיר של דוסים ברובה... וגם לי נמאס לשמוע נשים דתיות שאומרות לי בתחנת אוטובוס שאני צריכה להתלבש יותר צנוע, ואני בושה וחרפה לעם ישראלת ואפילו זונה.. ונמאס לי שדוסים מסננים לידי קללות ביידיש תוך כדי שהם לא שוכחים לבהות טוב טוב בציצי שלי.. אבל מה לעשות? סובלים בשקט (טוב לא כזה בשקט, אבל בהחלט סובלים..)

Sheep From Hell

New member
אחותי.. את גרה ליידי!! חחח...

גם לי יש אוטובוס 54 אוטובוס כשר למהדרין!! את גרה בנווה קאקא? חחח... והנשים לפי מה שהבנתי הנשים(בתנאי שהן דוסיות) עולות בדלת אחורית כי חס וחלילית יכנסו להריון בעודן עומדות כמו בני אדם בדלת שמיועדת לכניסה... וכמובן גם יושבות מאחורה.. והגברים מקדימה ... אולי כם יעשו כניסה אחורית לעיר ושמשם רק נשים יכנסו והגברים יכנסו להכניסה הראשית !! בעלכס

חכי חכי

הם עוד מעט גם יעשו את זה...
ואכן, אני גרה בנווה קאקא כבר 14 שנים מחיי...

Sheep From Hell

New member
אני מתוודה! אני גרה בנווה קאקא!!!

חחח... איזה מצחיק.... וואיש! יש מצב שאולי אפילו ראיתי אותך באוטובוס או משו כזה...חחח זה כזה מזעזע... נכון בכתבה אמרו שרוצים לבנות קיר באמצע...? אז בבי"ס היסודי שלי ברמות אז הם עשו את זה לפני שנתיים כשאחי עדיין למד שם.. היה אסור לו להכנס בכניסה הרגילה כי כמובן עדיפות לדוסים מהתנחלים!!! ועכשיו העבירו את כל החילונים לבי"ס אחר.... ועכשיו עושים אותו דבר עם אורט רמות, בונים קיר ולאט לאט מעיפים אותם מהבי"ס.. מה הם ילכול ללמוד ברנה קסין? ואז מה יעשו כרנה קסין יסגר? איזה מזל יש לי שסיימתי ללמוד!! ועכשיו אני מרחמת על אחי המסכן שעולה לחטיבה באורט רמות....:(

Angel lips

New member
איזה מצב מבאס מה זה זה????

צריך להתחשב בדוסים כי גם הם אזרחים של המדינה אבל לאעל חשבונינו

העניין הוא

שממש קשה להתחשב בדוסים לא על חשבוננו.. מספיק כבר שסוגרים רחובות בזמן תפילות שבת וכאלו ופעם לגמרי סגרו את הרחובות שלהם (זה לא שאנחנו מתים לנסוע שם- חיתולים עם קקי זה לא כזה כיף..) ומספיק שקשה להיות עסק לא כשר (ואפילו אם אתה כשר אבל פתוח בשבת אתה מאבד תעודת כשרות..) העניין הוא שזה ממש בעייתי כי הם נדחפים לנו לחיים. רוצה דוגמא? בבקשה.. קופת החולים שלי נמצאת באיזור ממש ממש דוסי של שכונה. יום אחד, בשיא החום, אחר הצהריים, הייתי צריכה להגיע לשם. אין לשם אוטובוסים, אז הלכתי ברגל. בגלל החום לבשתי גופיה וג'ינס. זרקו עלי אבנים. ככה זה.. בשמחה לא הייתי הולכת, אבל זאת קופת החולים שלי, שאני משלמת לה כסף. ומה? אני לא אלך כי יש שם דוסים? או מה? אני אתלבש בבגדים ארוכים וחמים כשיש בחוץ 34 מעלות והשמש בדיוק במרכז השמים?? יש גבול לכמה אנחנו מתחשבים בהם, עכשיו שיתחשבו גם בנו...

בהחלט מסכימה

אני לא מדברת על אנשים דתיים באופן כללי, כי אני אישית מכירה המון חובשי כיפה שהם אנשים מדהימים. אני מדברים על מה שקרוי דוסים. אלו שבד"כ גרים בשכונה משלהם, הילדים שלהם נוסעים באוטובוס צהוב, אין להם טלויזיה בבית ואתה מדמיין את ההמשך.. בהחלט שלא התכוונתי לכל הדתיים...

Lara F

New member
גם לא כל אלה שחיים

בשכונה משלהם ואין להם טלויזיה בבית והילדים שלהם נוסעים באוטובוס צהוב, הם "דוסים" ו-"זורקי אבנים" תאמיני לי שגם ביניהם יש אנשים מדהימים.

מאוד הגיוני שכן...

אבל בתור אינדיבידואלים יש להם פחות השפעה על החיים שלי. הם כקבוצה, הם אלו שפוגעים במידה מסויימת באורח החיים שלי.

Zot ani 1

New member
אבל בכל זאת....

את מכלילה... מכלילה את כל הדתיים בגלל מיעוט פגום שזורק אבנים... זה אותו דבר כשאתם מזדעקים כאשר מתחילים להכליל ערבים בגלל מחבלים...

Zot ani 1

New member
קראתי...

והמשפט הראשון שלך הראה לי עוד פעם את מה שאמרתי- "אני לא מתייחסת לאנשים מסויימים. אני מדברת על הקבוצה ככלל" את מכלילה את כולם כקבוצה ומשתמשת בביטויים ממש לא מתורבתים כדי לאתר אותם. יש לך בעיה עם אנדים מסוימים בירושליים תגידי ברחוב ככה וככה יש אנשים כאלה וכאלה אבל אל תגידי שכל הדוסים מסריחים בגלל ששני אידיוטים זרקו עליך אבנים ליד קופת חולים...

ושוב,

זה שאמרתי שאני מכלילה זה כדי להראות שהבעיה היא לא עם האנשים אלא עם המנהגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של הקבוצה. זה לא אדם מסויים החליט לסגור רחוב מסוים בשבת, זה הקבוצה הזאת. האנשים זורקים אבנים עושים את זה בגלל חינוך מסויים שנקבלת בתוך הקבוצה הזאת. יכול להיות שיש אנשים שלא הושפעו מזה, ויפה להם, אבל חלק גדול כן מושפע מהחינוך ב"חדר" לדוגמא. ובגלל זה אני אומרת שאני מכלילה ולא מדברת באופן ספיציפי. אני לא חושבת שכל הקבוצה הם אנשים "טיפשים" או "לא נאורים" , לעומת זאת אני כן חושבת שהחינוך שהקבוצה מספקת או הגישה של הקבוצה כלפי נושאים מסויימים (למרות שבטח יש אנשים דתיים שלא מסכימים איתם) היא מסויימת.

Zot ani 1

New member
תקראי למטה...

את התגובה של לאה... היא אמרה את כל מה שאפשר להגיד בנושא...

Lara F

New member
נכון, לא כל "הדוסים" זורקים אבנים

וגם לא כל מי שהולכת בגופיה היא "זונה". להכליל זה לא בסדר.

למעלה