אני מוחה !

אני מוחה !

עיתון יתד נאמן פירסמו שמרן הראש``ל הרב עובדיה יוסף פסק שאסור ללמוד משנה ברורה . והאמת שהרב עובדיה שליט``א אמר ``שכשלומדים הלכה צריך להתייחס לראשוני הראשונים`` . וכשזה נודע למרן הוא ביקש למחות נגד הכותבים, לכן אני מוחה נגד אותם מושחתים,מסלפים,ומבזים תלמידי חכמים גאונים שחיפשו לעצמם רייטינג נגד עדות המזרח ! אוי לאותה בושה,הוצאת דיבה, וחילול שם שמים ברבים !!

חבל!

עיתון יתד הוקם ע"י גדולי ישראל שבשעתו התנגדו חריפות לדרכו ופסיקותיו של הגר"ע יוסף. זו עובדה. מעולם לא היה מנהיג רוחני -שיתד מתייחסים אליו ככזה- ששב בו מאותה הדעה כלפי הנ"ל. גם זו עובדה. להשמיץ את דעתם של גדולי הדור שמנהיגים את יתד (בענין הגרע"י!) זו בעיה. הביקורת שיכולה להיות נכונה היא אולי יחסם לגראי"ל שטיינמן ולעוד כמה מגדולי בב, אבל לכתוב את זה זה לא בעיה אלא טמטום. למען השם, מה מעניין אותי מה איזשהוא לבלר כתב על עמיתו???! נ.ב. התשובה אף לאותה התכתבות מכוערת במשך שבועות על גבי 'בחדרי חרדים', חרדים, צאו מהראש המצומצם הזה!!

אני אוהב את הגישה שלך.

אם כי לדעתי יש להדגיש את מה שכתבת בסוף. אין בין דעת תורה לבין לבלרי יתד ולא כלום. יתד כמו שאר העיתונות החרדית, זה אסון מוחלט לציבור החרדי.

אני מוחה

גם לנשים אין!

19אריאל

New member
אשכנאצים נמאסתם!

מאיפה לעזאזל השנאה הזאת??!! מאיייייפה???!!! זה יהודים?! גועל נפש! מי שעסוק בלהחדיר שנאה בין העדות, יהי רצון שישרפו אותו לאט לאט ויוציאו לו את העיניים ...מהעיניים! למה אני צריך ללכת ברחוב ולשמוע ילדה בת 5 אומרת לחברה שלה בזו הלשון ``אפילו הספרדים הודו שהם טיפשים`` מי לעזאזל לימד אותה שהיא מעל הספרדים? תשובה , כל לילה אחרי קריאת שמע שעל המיטה אימא שלה דואגת להסביר לה שהיא אשכנזיה והספרדים סתם טיפשים. ככה לי נראה בכל אופן. די ללבות שנאה ומחלוקות! אתם יודעים מה `ידידי` האשכנזים? אני הכי כועס עליכם שגרמתם לי לשנוא אותכם. גרמתם לי להיות רשע כמוכם במלוא מובן המילה. אתם יודעים מה? אולי אני אפילו רשע יותר ממכם. בגללכם אני לא עוצר טרמפים לאשכנזים ואם אני רואה איזה שנורר לאיזה משפחה שנגמרת ב`סקי` וכד` שנקלעה למצוקה בגלל איזה אימא או אבא חולים , זה מזיז לי בלב כמו שזה מזיז לנסראללה. במקרה כזה אני אומר שזו בטח עוד אימא שחינכה את הילדים שלה לשנאה ושאלוקים ייקח אותה כמה שיותר מהר לפני שתספיק לעשות עוד נזקים בעולם. כל זה פירות הבאושים של הגזענות המלוכלכת שלכם . הרסתם לנו את העם היפה שלנו. וואי איזה תגובות מחכות לי על זה... אימאל`ה................

אח שלי

הגדלות שלך תתבטא בכך שלא תיסחף למריבה הקטנונית הזו. הרי מי שבאמת מבין יודע שאין יסוד לגזענות הזאת, בגלל זה בציבור הדל"י כמעט זה לא קיים ובציבור החילוני זה ממש פסה, (עד כדי כך שבתוכניות בידור צוחקים על פולנים...). מי שפקח ואינטלגנט הוא כזה גם אם קוראים לו ברק אובאמה, וכ"ש אם רק אימו היתה ממרוקו. ומי שאיננו כזה אז הוא אינו כזה! העדה ממש לא תורמת בקטע של אינטלגנציה. החכמה היא להתעלות מעל זה ולהפוך את זה לעוד בדיחה יבשה, בסה"כ איזה 'סבון' לכלך על 'פרענק'... בחייך, אחי. אבל אני, מה לעשות, גזעני.

חחחח כל הכבוד אוטוטו!

אתה כ``כ צודק! אז הנה לך, הצטרפתי למפלגת הגזענות שלך.

חחחח שמפו לקשישים...

התכוונת לעוות או שבטעות יצא לך במקום שמפו נגד קשקשים? בכל אופן, אני מרכך כביסה. בניחוח אפרסק רענן....

הבנתי. כאמור, אני מרכך.

אבל החברים הכי טובים שלי, מרוקאים אסליים. ואין עליהם. נראה לי שנולדתי אשכנזי בטעות. אולי החליפו בבית חולים?

די! אני מתחיל לאבד שיווי משקל...

כמעט האמנתי לך... אבל בדיקה פשוטה במראה העלתה שאני מקסימום מרוקאי. וגם אם כן, אז משתכנז...

אז אתה בונה לי אישיות חדשה...?

קשה לי להחליט. אני מתלבט אין אפללו לאמזלג. מה אתה ממליץ? סויסה, איפרגן, אבוטבול וטולידאנו זה נפוץ מידי, בנאלי.

למעלה