אני מוחה !

פילוסופיה מורכבת...

אתה שונא אותי בגלל שאני שונא אותך, ואז אתה עוד יותר שונא אותי כי הרי אני גרמתי לך שתשנא אותי... ואז אתה עוד יותר שונא אותי כי הרי אני גרמתי שהשנאה תתגבר בזה שגרמתי לך לשנוא אותי... וחוזר חלילה... תרגיע, ידידי, אתה עלול להתפקע מרוב שנאה... תרגיע...

איך אתם יכולים למחות?

זה נכתב ביתד בהוראת הרב אלישיב. אם אתם מוחים על כבוד רבנים אתם פוגעים בכבודם של אחרים... שימו לב.

אני חוזר על מה שאמרתי...

הרב אליישיב ביקש למחות ולכן התלמידים שלו יצאו במחאה . עכשיו אני תלמיד של הרב עובדיה יוסף שליט``א, והוא ביקש למחות באותם כותבים... האם אתה מציע לי למחות חלילה ברב אליישיב שליט ``א ? מאותה מידה שהתלמידים שלו מחו, כך אני `התלמיד` אמור למחות ? ברור שלא ! לא יעלה בדעתי.. אבל אם תברר אתזה טוב יותר, תגלה שהגרי``ש אליישיב לא אמר את זה מסמכותו, אלא מסמכותם של תלמידיו המשוגעים !

לא להגזים....

הרב אלישיב לא יפרסם בעיתון בצורה כזאת רצינית בגלל שאיזה מקורב שלו החליט. מה שהר` עובדיה אמר זה מוקלט ואין וויכוח על זה. נראה לי שפתאום כל השנאה לאשכנזים יוצאת פתאום.. מועתק משם...

19אריאל

New member
העיתון זה הדבר האחרון שמענין את הרב

אלישיב. די להתייחס לכל מילה בעיתון המשוקץ הזה כאל דברי אלוקים חיים. זה רק עיתון. תחשבו רגע ברצינות ותראו שבאמת מה למרן הרב אלישיב ולעיתונים! הרב אולי מתעדכן בתאריך וגם זה לא דרך מערכת העיתון. זו עוד קבוצת עסקנים חרדים ומושחתים שרוצים להכתיב את חיינו. זהו.

כדי להיות אוביקטיבי

הוא אמר מילים נוספות. אבל אתה נרק אומן דע, הוויכוח הוא בין גדולי ישראל, חבל שאתה ואני נתערב בזה. יתד נאמן ביצע הוראה, הרב עובדיה שהוא גדול בפני עצמו דיבר ומה לנו שנעמוד בין הרים גבוהים?

אובייקטיבי ??

ממש לא ! רק מהמשפט שהוספת ``הוא אמר דברים נוספים`` אני מבין שאתה נגוע בסיפור... ואני לא בא להתערב בסיפור, בסה``כ רציתי להאיר את עינכם אחים טועים !

אנסה

לדעת הגרי"ש הגר"ע חרג בדבריו מהלשון המכובדת. לדעת הגר"ע כמובן שלא. לאור כך יתד פרסמו בצורה הכי מכובדת מחאה 'נמרצת', יתד=דעת הגרי"ש. מי הבעייתי? לא הבנתי!

למעלה