אני מודה

Shame in you

New member
אני מודה

אני צריכה את החום הזה בגוף. אני זקוקה נואשות למגע הזה, לקרבההזאת, לאהבה, לחיוך. אני חושבת שזה מתחיל גם איתך. הלוואי ואני טועה. שזה יפסיק עכשיו

אוסה

New member
לא הבנתי אותך ...

את זקוקה למגע ולחום , הלוואי שאת טועה וזה יפסק? לא הבנתי .....נמקי

Shame in you

New member
בדיוק ככה

אני זקוקה נואשות לאהבה, אבל אני רוצה שהאהבה שקיימת אצלי תיפסק כי היא לא תוביל לשום מקום. אין לי סיכוי איתו, עם אף אחד. אני חייבת להפסיק לאהוב כל כך.

snir 932

New member
למה כל השליליות הזאת...?

בא לך לספר מה בידיוק הסיפור וככה נוכל לעזור ולהתייעץ כולם ביחד. דרך אגב נעים מאד שניר

Shame in you

New member
מה הסיפור?

אני לבד, ואף אחד לא רוצה אותי, ואף אחד לא ירצה. זה, בתמצות אכזרי, הסיפור. תודה

ע ו פ ר ה

New member
יקירתי תהפכי את המשפטים שכתבת

אני את עצמי לא עוזבת לפחות אחד רוצה אותי או: כולם רוצים אותי (זה מאוד מעייף כשזה כולם) לפחות אחד וכנראה יותר ירצו אותי. אני אוהבת את עצמי ומעריכה את עצמי מאוד. תתלי את המשפטים האלה על המראה שלך וכל פעם שאת עוברת לידה תקראי אותם בקול. זה חייב להיות כמה פעמים ביום. תשחררי מהתודעה שלך את המשפטים הקודמים. הם באו אליך כדי שתעשי שינוי ומכיוון שנתקלתי במה שכתב אני מציעה לך שינוי. אל תכעסי על עצמך שאת מרגישה כך אבל תעשי פעולה לשחרר את הרגשות הקשים. את יכולה גם לעשות רשימה שתכתבי אותה בסופו של כל יום לפחות חודש ימים , ובה תרשמי את כל הדברים הטובים שקרו לך באותו יום ואם יש ימים טובים תרשמי גם אותם. אנרגיה טובה מזמינה אנרגיה טובה. הגעת לפה ופה תוכלי לקבל תמיכה וחיזוק מהמון אנשים נפלאים.
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

tutit1005

New member
shame in you ערב טוב

לבד? למה את חושבת שאף אחד לא ירצה אותך? כל אדם הוא קסם של בריאה לכל אדם יש קסם אישי שיכול לגרום לאחר ריגוש למה את חושבת שלילי?

Shame in you

New member
כי אף אחד לא רוצה

וזאת עובדה. באופן כללי אף אחד לא ירצה, אבל מה שכתבתי כאן מתייחס למובן הרומנטי. ואני ממש זקוקה לזה.

tutit1005

New member
אני חושבת

שאת נורא פגועה מאהבה נכזבת ומכן נובע החוסר אימון אולי גם בעצמך אולי תתני צאנס לאהבה חדשה ותסתכלי על כך במובן חיובי תני צאנס לעצמך ותני גם לאחרים ולבוא ולהגיד "אף אחד לא רוצה".. זה לא הגיוני,..

Shame in you

New member
זה לא רק בגללו

הוא סתם היה האבן שהפילה את הכל. ונתתי צ'אנס, יותר מדי צ'אנסים. אף אחד לא רוצה ולא צריך.

tutit1005

New member
תאמיני לי

שאם תנסי ותסתכלי חיובי הכל יראה לך ורוד נכון שהכל לא מושלם באהבה ..את עוד צעירה כל החיים לפנייך את עוד תראי כשהוא יגיע את תגעי.. רק תני צאנס קטן ותפתחי את הדלת.

snir 932

New member
וואי את יותר ממורמרת ממה שאני ...

היייתי וואי אני לא מאמין שיש מישהי יותר ממורמרת ממני, בת כמה את שאת כל כך ממורמרת שאין לך אהבה? וואלה היא תגיע בשלב מסויים פשוט כמו שאני אומר לעצמי תמיד הזמן יעשה את שלו ועל הצד הטוב ביותר!!!!!!! זה לא טוב שאת מרגישה ככה זה מוריד לך מהביטחון העצמי מאד וחבל ממש סתם את עושה את זה לעצמך שאת בלי בעיה יכולה למנוע את זה!

Shame in you

New member
מממממ

אני יודעת שאני ממורמרת, אין צורך להזכיר את זה. ואני בת 17, ואני לא עושה את זה לעצמי. זה החיים עושים לי. אף אחד לא רוצה בי, נקודה.

אוסה

New member
איזה מתוקה ../images/Emo24.gif

את רק בת 17!!!! עוד יהיו לך הרבה אהבות ומחזרים (גם אחרי הנישואים - הכוונה למחזרים).

snir 932

New member
אוסה אוסה אויסה....

הייתי חייב כותרת יפה!!! גם אני אמרתי לה את זה שהיא כולה בת 17 ואין לה מה להרגיש ככה ובכלל שאין לה סיבה להיות ממורמרת היא בת 17 וכמו שאני האמנתי ועדיין מאמין הזמן עושה את שלו על הצד הטוב ביותר!!!!

Shame in you

New member
זה לא קשור לגיל

לא הכל קשור לגיל. אבל באמת לא רוצים אותי, לא עכשיו, לא לעולם לא. ואני צריכה אהבה לעזאזל.

snir 932

New member
למה את כל כך בטוחה בעצמך אה?

תני לי הסבר אחד הגיוני שישכנע אותי למה לא רוצים אותך לדוגמא נגיד ואני מעוניין בך אבל זו רק דוגמא! למה את חושבת שאני לא ארצה להיות איתך או לאהוב אותך? יש סיבה? את עושה כל הזמן משהו? את אומרת דברים? למה את חושבת שיש לי סיבה בתור מישהו שלא מכיר אותך לא לרצות אותך תשכנעי אותי שאני לא ארצה אותך! יאללה אני מקשיב אני רוצה שתגידי לי... אני עכשיו אומר לך נגיד שקוראים לך ברוריה(כן את יכולה לצחוק) אני כותב לך בתור מישהו שאוהב אותך וקצת מתבייש ברוריה יפתי ברוריה נישמתי הלב שלי כואב כשאת לא איתי, חיוכך עוטף אותי בחום ועורך עושה לי רק טוב. מבט עינייך בעיניי גורם לליבי לצאת במחולות ורוצה להגיד לך ברוריה שאותך אני אוהב מכל הבנות. עכשיו את קוראת את זה ותני לי עכשיו סיבה לשנות את הדעה שלי ולהפוך מהבן אדם שהכי אוהב אותך להפוך לבן אדם שלא רוצה שום דבר איתך יאללה תני לי סיבה!

Shame in you

New member
חחח

ברוריה? טוב, שיהיה. ואי לזה הסבר הגיוני. אנשים לא יכולים להתאהב בי, לא יודעת למה.

snir 932

New member
לפחות טוב שהתחלת לצחוק זה חשוב....

זה מרזה...(תותית תקשיבי צחוק זה מרזה אז תביני את הרמז לבד) תשימי לב שאת פוסלת את עצמך, איך קבעת שאנשים לא יכולים להתאהב בך? אני אוהב אותך אני מטורף עלייך אני חולה עלייך!!! תוכיחי לי שאני סתם אומר את זה ושזה לא אמיתי תוכיחי לי? נו יאללה ברוריה אני מקשיב תוכיחי לי שאני לא באמת אוהב אותך! דרך אגב תגידי לי מה השם שלך כי אני יקרא לך ברוריה בסוף

למעלה