אני מודה

Shame in you

New member
זוהר

קוראים לי. ואיך זה לא נכון? אולי כי אתה, נניח, מאוהב במישהי אחרת? וזו סתם דוגמא אחת מבין מיליונים.

snir 932

New member
קודם כל נעים מאד זוהר....

אני שניר הבן אדם הכי שפוי בפורום, הבנות פה פשוט משוגעות אחת יותר משוגעת מהשניה, אני אגלה לך סוד זה לא פורום של וידויי מהלב זה פורום של נרקומניות כל היום הבנות פה מסניפות חומרי ניקוי חכי שתכירי את מנהלת הפורום היא בכלל חבל על הזמן כל היום שותה כלור כמו וודקה בישבילה זה החיים(צחקתי לגבי כל זה, חכי שרק מישהי מהן תראה מה רשמתי אני הולך לקבל בטוסיק). אבל אני אומר לך שאני מאוהב בך ורוצה רק אותך אני לא רואה אף אחת אחרת אני רוצה רק אותך אני אוהב אותך זוהר אני מטורף עלייך זוהר! אני רוצה להיות רק איתך! אחרי דבר כזה שמישהו אומר לך את עוד מסוגלת לבוא אליו ולהגיד לו אתה מאוהב במישהי אחרת? שהוא בכלל לא והוא רוצה רק להיות איתך עם זוהר לאהוב אותך לפתוח בפנייך את הלב ובכל פעם שבעינייך היסתכל יגיד לך זוהר אותך אני אוהב!

Shame in you

New member
אבל,

למה אתה עושה את זה אם אתה יודע שאני יודעת שזה לא נכון? הרי זה סתם גורם לי להרגיש יותר רע.

snir 932

New member
כי תראי....

אני אומר לך את זה ואת פוסלת אותי בלי שאת מכירה אותי ויודעת בכלל מה הכוונות והרצונות שלי את ישר פסלת אותי! את אנטי וזה לא טוב, אני בטוח במיליון אחוז שהיו ליפני מה שאמרתי לך פה בנים שהיו מוכנים לתת את הלב שלהם בישבילך אבל את פסלת אותם וקטלת אותם כאילו הן שן שום ואת הקוטש שמוציא להם את המיץ ומוחץ אותם בשניה, זה בידיוק מה שאת היית קוטש שום! לא מצאתי דימוי יותר מקורי מצטער אבל אני רעב ובא לי פסטה אז חשבתי על שום, אני חושב שתנסי יותר להיות חיובית תראי שאת כן רוצה מישהו, תראי נכונות תשתפי פעולה אל תקטלי ותקטשי כמו לא יודע מה. תנסי ללמוד מהטעות שעשית עכשיו איתי אני לא אמרתי דברים אלייך ואת אמרת לי שזה גרם לך להרגיש רע, את יודעת למה זה גרם לך להרגיש רע? לא אל תעני! לא אני לא רוצה לשמוע! אני יגיד לך למה את אמרת שגרמתי לך להרגיש רע, את אמרת את זה כי את לא נתת לי היזדמנות הלב שלך נעול במיליון מנעולים ואחרי זה נעול עוד בכספת עוד קוד בעל 834265746895436796476867345 מספרים! תתחילי להיפתח תתחילי לחשוב חיובי תתחילי להעיז תתחילי לנסות תפסיקי להיות מבואסת תחייכי קצת יותר יש לך צחוק וחיוך יפים. תעשי את כל זה ותאמיני לי שהכל יהיה הרבה יותר טוב אבל תנסי ותאמיני במה שאת עושה
ודרך אגב זוהר בימי שישי יש פה ניקיונות אז את מצטרפת לתותית וביחד אתן בכלים, אני מנהל את הניקיונות פה
שניר

Shame in you

New member
בולשיט!

אתה מוזר. מצד אחד מצחיק וחמוד מצד שני מדבר כאלה שטויות מעצבנות. אף אחד לפניך לא אמר לי את זה, ואתה אומר את זה רק בצחוק. למה זה עושה לי רע? כי זה לא נכון.

snir 932

New member
בולשיט? אהבתי...../images/Emo11.gif

רק שתדעי שאם את חושבת שמה שאני אומר זה שטויות סבבה לא מכריח אותך להקשיב לי! וממש שלא מכריח אותך להקשיב לי!!!! ויודעת מה זוהר... תמשיכי באותה גישה שלילית כמו שאת איתה עכשיו ועוד חודש תשלחי לי הודעה ונראה לאיפה תגיעי ואם בכלל תגיעי לאיזה מקום ואם התיסכול והמירמור שלך לא יהיו יותר ממה שהיו אז, אני עוד חודש יצור איתך קשר ונראה כמה התקדמת עם עצמך לבד!!! שיהיה לך לילה טוב ובהצלחה!!! תהני ותמשיכי להיות שלילית זו אחלה הרגשה, אני מניח שאת אוהבת להיות על הריצפה כנראה שטוב לך שם מאשר טוב למעלה כמו כולם, תנסי לקום להרים את עצמך ותפסיקי להיות ילדה קטנה ממורמרת ומבואסת מכלום!!! שוב פעם לילה טוב שניר

Shame in you

New member
..

ילדה ממורמרת ומבואסת מכלום? אני רוצה לראות אותך עובר את זה. שיהיה לך לילה טוב, והמון תודה.

snir 932

New member
אני עברתי את זה...

ואני אחרי זה כבר והחיים שלי הכי מאושרים שיש! כי נתתי להם סיכוי ושיניתי את הגישה שלי תנסי להבין ת'רמז

tutit1005

New member
את האמת

שניר צודק..אנו פורום של קצת מטורפים.התמכרנו לריחות וניחוחות של אקונומיקה,סנט מוריס, אבקות כביסה,ושאר חומרי הניקוי את יודעת למה???? תשאלי את שניר...הוא יענה לך ברצון רק קחי בחשבון שיום שישי באופק.. הוא עוד יחליט לצרף אותך לצוות
שניררררררררר וואעליק אם רחלי תגיע לפה.....

snir 932

New member
תותית כבר הודעתי לזוהר...

וזרך אגב רחלי ואוסה בשירותים הן מקרצפות אותם
כי מישהו ביקר שם חה חה חה חה חה חה חה

zahav2007

New member
האמת ,שניר...

אני יכולה לגלות לך שגם אני סובלת קצת מהבעיה שלה...אני לא מאמינה לבעלי שהוא אוהב אותי,ואין לי מושג למה אני עושה את זה לעצמי? למרות שיש לי מושג קטנטן...אני עצמי,לא אוהבת את עצמי! אבל זה נורא להרגיש ככה! ותאמין לי שאין לי סיבה להרגיש ככה(מראה,ותכונות טובות)אבל זה כניראה נובע מגילגולים קודמים...(מתקשרת אחת אמרה לי) אהבתי את הדרך שלך לדבר איתה! יש לך סיכוי בפסיכולוגיה...

zahav2007

New member
כל הכבוד שניר!../images/Emo45.gif

אהבתי את הגישה הבוגרת שלך...! אתה משורר דגול,דרך אגב...

למעלה