אני מודאג

אני מודאג

אני לא מצליח למצא קבצים של אינסטרומנטל בנט´ ואין לי מושג איפה עוד אפשר להשיג אותם ואני צריך אותם דחוף אני מתנצל שאני כל הזמן שואל את זה אבל אולי רק אולי יש משהו שיודע איפה אפשר למצא קטעי אינסטרומנטל שאפשר לשיר עלייהם אני ישמח ויזמין אותו לפטל אצלי בבית

BoR|S

New member
אחי כנס...

יש לנו בערוץ #היפ בדאלנט מספר שרתי קבצים, על אחד מהם יש ספרייה שלמה של אינסטרומנטלים. להסבר כיצד נכנסים לשם כנס ל: http://www.hip-chat.f2s.com בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

fuq

New member
שנייה,אני קצת דפוק,אבל אם תגיד לי..

שאתה מתכוון ביטים שאתה יכול לשיר עליהם אל חשש אחי יש לי מה לתרום לך

fuq

New member
אוקיי....בשביל מה יש חברים

שבחיים לא ראית צירפתי לך פה אתר עם די הרבה ביטים

קודם כל תודה אחי

ככה בוריס ו FUQתודה אחים שלי ודבר שני האתר שצירפת אין את הקישור תנסה שוב או שיקח לזה פשוט כמה דקות עד שזה יופיע ועוד דבר אם כבר אתה יודע איפ היש אתר אם כאלה ביטים אולי אתה יודע איך אני מקליט עלייהם שירים עם מיכשור ביתי שכולל מחשב טייפ ומערכת סטריו ?

BoR|S

New member
בקשר להקלטה...

ברוב כרטיסי הקול אין לך אפשרות בו זמנית להשמיע את הביט וגם להקליט (אני לא מדבר כרגע על כרטיסי קול נדירים של יאמהא - yamaha או על סאונד בלאסטר לייב פלאטינום) אז אפשר לעשות את ההקלטה ככה: להקליט אקפלה ואז להדביק אותה על הביט בעזרת תוכנות כמו acid pro, cakewalk, cool edit ולקוות שמה שהתקבל זה שיר שיושב על הביט (לעיטים רחוקות זה יוצא ככה), כמובן שאפשר לעשות מאטרינג שיימשך שעות ואחריו גם בשיטה הזאת השיר יישב על הביט או שאפשר לקחת כמה ביטים, לצרוב אותם לדיסק מוזיקה, לשים במערכת ולהקליט את השיר בזמן שהביט מתנגל ברגע במערכת. מקווה שעזרתי ולא ביאסתי. נ.ב. אני רוצה את מה שתקליט באופן אקסקלוזיבי!!!
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

אתה הראשון אחרי צ´ולו שתקבל הקלטה

מה לעזאזל זה מאטרינג? לה התבעסתי אבל אני ינסה לחשוב על דרכים יותר פשוטות

BoR|S

New member
תגיד אחי...

יש לך את פלא ההיי-טק הישראלי הידוע כאיי סי קיו? אם כן אז מה המספר? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
סבביש אחי...

כשתוריד ותתקין תודיע בפורום כדי שאני אוכל לצרף אותך לרשימה שלי. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

אני חושב שאני יודע איך אני יקליט

אם הבנתי אותך נכון אתה גם מציע שאני פשוט ישים על דיסק כמה ביטים ואז יקח טייפ וחיצונית יקליט את השיר בזמן שהביט מתנגן במערכת נכון? אם ככה זה הרעיון שכרגע נראה שאני יעשה אותו האיכות תהיה בערך כמו של תחנת השידור אלג´זירה אבל זה גם התחלה

BoR|S

New member
תראה... תשמע...

בכל מקרה האיכות תהיה על הפנים אם אתה לא מקליט באולפן מקצועי אז זה לא משנה ממש. דבר נוסף, אתה מזלזל באלג´זירה, האיכות שלהם ממש לא על הפנים! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה