אני מודאג

fuq

New member
אוקיי הנה הלינק והפעם אין סיכוי שזה

לא יעבוד. אגב,עם cool edit אתה לא יכול לעשות כלום חוץ מלהקליט את עצמך במהירויות שונות והתוכנה שוקלת מלא והיא עושה בלאגן במחשב,חוץ מזה צריך לקנות את התוכנה ואפשר להוריד רק את הדמו.בכל מקרה הנה הלינק לשימושך האישי,אגב אתה צריך לעשות נראה לי קודם רישום באתר של אם פי שלוש.קום,אבל הנה הלינק,אם יהיו לך בעיות אני אסדר לך אותם סיונרה

עוNר

New member
לאאאאאאאאאאאאא אחי.... שוב טעות...

קודם כל, אתה יכול לעשות הרבה דברים עם Cool Edit, המון, וזה כולל למקסס בין 2 וויבים, קרוס-פיידינג, המון המון אפקטים וכו´... שנית, cool edit לא תופסת הרבה, מקסימום 11-12 מגה שזה ממש לא ´המון´, והיא לא עושה בעיות בגרוש. כנראה שיש לך את cool edit 2000 שהיא היתה חתיכת נפילה (בעייתית במיוחד) ולכן יש את 1.5 וכל השאר... ומה שיש לך זה מן הסתם דמו או גירסה לא פרוצה של התוכנה, זה למה אתה לא מקבל את כל האפשרויות. ביג דיל. לשחר, תשאיר לי פה ICQ שלך, מקסימום אני ישלח לך ת´תוכנה המלאה שעובדת פיקס.

BoR|S

New member
אהההההההההההההההה!!!

מה זאת אומרת יש לך את זה פרוץ???????????????? תן קצת כבוד לאלה שקנו את התוכנה!!!!!!!!!!!!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

עוNר

New member
אתה טועה טעות מרה אח שלי....

לא צריך לעשות את כל הבלגן הזה עם הטייפ והכל ברגע שאתה שם את הביט על דיסק, אתה מכניס ת´דיסק לסידירום שלך, ואתה יכול להקליט את עצמך (Micropone) ובו זמנית את המוזיקה מהדיסק (CD Audio) קלי-קלות. אתה גם יכול להשמיע רק את המוזיקה באוזניות (לבטל את ה-CD Audio ב-Recording options) ואז לעשות אקפלה שתשב בול על הביט אבל זה מומלץ רק אם יש לך תוכנה שתיישב לך אותו אח"כ כמו שצריך. הכי מומלץ פשוט להקליט יחד עם הסידי.

סליחה על הבורות אבל לא ממש הבנתי

על מה בדיוק אני מקליט? ושנייה נראה מה הבנתי אני מכניס את הדיסק לסידירום של המחשב אצלי במחשב יעלה מדיה פיילר של המחשב מה אז אני עושה?

עוNר

New member
ככה...

אתה משתמש בכל תוכנת אודיו (Cool Edit, Sound Forge) או אפילו ב- Wave Studio שבא עם רוב כרטיסי הקול. אתה מכניס ת´דיסק לסידירום שלך, בודק בבקר עוצמה (Volume Control) ב-Recording Options שהכל מכוון כמו שצריך, (גם CD וגם MIC) ואתה יכול להקליט בו זמנית את עצמך ואת ה-CD.

ICANNt

New member
זה לא משנה מה אתה שומע ברקע העיקר

שיהיה בקצב, אתה יכול להקליט על קסטה מעפנה או אפילו עם מטרונום שכיוונת על אותו BPM ואתה יודע מתי נכנס הפיזמון אחר כך צריך לקחת את הקטע WAV המוקלט שבמחשב (עם מיקרופון) ולחבר אותו לאינסטרומנטל עם איזשהו תוכנה, האמת שפה אני די נטקע כי אני לא מכיר תוכנות חינם שמחברות אודיו אחד על השני אבל אתה יכול לחפש תוכנות בתשלום ממורפיוס או קאזא

bobmarley

New member
מה פתאוווום!!! זה פשוט מאד!!!

מה זה השטויות האלה?? אל תבאס לפני שאתה יודע משהו אחי.... כל כרטיס קול שיש לכם כמעט תומך בהקלטה רגילה. פשוט צריך מיקרופון, את התוכנה acid pro ואינסטרומנטל בצורת וויב (שאפשר להפוך מאם פי שלוש דרך cdex( לפרטים תבקשו אני יודע..

אני רוצה עוד פרטים

תסביר לי עוד פרטים אבל תסביר לאט ומובן בלי המון מילים באנגלית שאני לא יודע מה הם בכלל כל מה שאני רוצה זה להקליט כמה שירים על ביטים הכי פשוט שאפשר

כבוד ענק לכל מי שעזר לי

תודה רבה למי שעזר אני מקווה שאני יסתדר כבר התקדמתי בכך שיש לי עכשיו ביטים ומה שנשאר זה להקליט עליהם מקווה שיצא טוב באמת תודה

bobmarley

New member
אוקיי

קודם כל, תשיג אינסטרומנטל של שיר שאתה רוצה תוריד את התוכנה cdex מ www.softseek.com או מאתר אחר וגם את acid pro את זה לא יודע מאיפה. תיכנס לתוכנה אסיד, ותשים את השיר wav שהפכת בתוכנה עכשיו יהיה לך ערוץ של האינסטרומנטל תלחץ על כפתור ההקלטה ויהיה לך שיר

bobmarley

New member
יש והרבה

יש הרבה מאד תוכנות שנותנות לך את האפשרות ליצור ביטים משלך תוך כדי ציור התווים, ודרך בנק הצלילים שיש לכם בכרטיס קול. אם אתה רוצה מגוון יותר מקצועי ורחב או שתקנה כרטיס קול טוב מאד או שתקנה מודול, שיש לו בנקים של סאונדים - ככה כולם עושים. התוכנה הכי טובה היום ללא ספק היא logic plantium 5 כל המפיקים הגדולים בעולם במיוחד בהיפ הופ משתמשים בה וגם בישראל. אחר כך יש אולי יותר קלות קצת כמו: Cubase VST 5 Cakewalk 5.0 מקווה שעזרתי...עוד משהו?

למעלה