אני מודאגת

אין בעיה...

אני בתצפית הלילה ברומו של מגדל... הצטיידתי מבעוד מועד בטלסקופ שלי...ובמונוקול של מצו'...היא במילא לא צכה אותו הערב. למי לדווח על הזדחלות מחשידה?

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif הגופה ש'לי כאן

נא להחזיר ת'ציוד לבעליהן Vקשה......... מה בתוכנייה הערב
i'm back in town

מצוטטת

New member
אה...

הבחנתי.... לו יושב בעקמומיות משו על הTOP של הגגון נו ו... איבד היציבות, גם הוא?

לדעתי...

בתור פידלר על הגגון...היה יושב לו טוב יותר. אבל המיתרים שם פקעו חושבת...אבל לא סגורה על זה. את במשמרת עכשיו עם ציוד מכוייל...אולי תצאי לבדוק?

מצוטטת

New member
אני נעה ונדה

בין הרים לגלים יש סימני גלשן ניקודיות לזיהוי מה בדיוק מחפשים פֹּה הערב/לילה בואי ניתפקסס קודם עם עצמותינו על מה בדיוק הולכים... הפעלתי ת'שבשבת ל'בנתיים

את ה...

שרוול רוח...הפרחת כבר? איתותוני הנחיתה...בידייך? תעבירי רגע ת'אצבעון הענוג שלך על הלשון... ותוציאי אותו מהשרשר הזה...לכיוון דרום...נסי לבדוק מה מצב כיס האוויר שם. אולם אחד כבר התפוצץ לו הערב...ובזכותי מילטת נפשך בזמן... עכשיו תעבדי קיצת!

° זואי °

New member
והנה עוד אחד

עופרה, כשהתעצבת עלים כמשו. עופרה, על טל בכייך טללים יבשו. עם בוא הסתיו הכל אבד בעננים. חיוך שלך את האביב מביא. אני נושם אתך, כריח הורדים. אני נושם אותך, אל תוך ליבי, אני נושם אותך אלי בכל כוחי, אני נושם אותך אל תוך ליבי.
יכולים להסביר לי.... למה הוא קורא לי עופרה?

תגידו תגידו...

יצא לי במקלחת והתנגבתי בשלו היתכן האפשרי הנכנסתי להריון? לא אכלתי ביס היום לא נגעתי גם אתמול היתכן האפשרי האנורקסית אנוכי? שאלתי אתמול שאלתי גם היום היתכן האפשרי אין לי מה לעשות עם עצמי?

למעלה