אני מודאגת

מצוטטת

New member
../images/Emo62.gif

ס ב ל נ ו ת זוכרת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו...נפלתי לשכנים בקומה 14

../images/Emo6.gif

תגידי לה שלא עושים ככה.... זורקים סוגייה....ואח"כ הולכים.... לקח לי הרבה זמן להגיע למסקנות בנוגע לזה....המון חשיבה הייתה פה

נו...

היא חיכתה פה 3 שעות... כבר מאוחר לגילה...שלחתי לה למיטה. פם הבאה תדעי...בימי חול אני מרשה לה עד 23:00 גג...ובשבתות וחגים עד 00:00... תרשמי.

צ'טערת, לא יכולה לעזור לך

עדיין תקועה בשיר הידוע של המשורר הדגול ע. פלח "בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי בלבלי, אותו בלבלי" כאילו מה? למה אם היה לך רע, למה לאחל את זה לאחר??? זה מה שנקרא "ואהבת לרעך כמוך"?
סופי - מבולבלת

° זואי °

New member
זה אחד שיש עליו אישיו רציני

יענו, אם לא אני אז אף אחד. המלצה אישית שלי... מהלב... לשמור מרחק! אובססיה כזאת, לא בריאה.

נסחפתי אחריה לעלומים שלה

לא צריך לסחוף אותי לסערה, אני כבר בתוכה (סתם חושבת לעצמי
, ........ אם אמר בלבלי אותו בלבלי, ואחר כך הגיע לתובנה שבעצם היא בילבלה אותו קודם ומבקש לנקום בה על ידי הבלבול שלה עם ההוא....האם ההוא יספר וישתף אותו בבילבול שהיא אמורה לבלבל גם אותו???
) הולכת לחשוב על זה
סליחה זואי, שהסתתי את נושא ההודעה שלך, פשוט חשוב לי לדעת את פשר המילים, למה התכוון המשורר, "בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי"

חושבת ........

שהעומק שמובע במילים, מצביע על אדם רגיש במיוחד שגורם לו להיות אובססיבי ולא לראות מעבר לדקויות הבילבול לוקחת את ההמלצה שלך ומוסיפה......... לשמור מרחק אבל להיות בתצפית שמא.......

למעלה