אני מודאגת

° זואי °

New member
צכה עזרה

לא מבינה... הוא שר ככה:
"מזה כל כך פחדתי, עכשיו אני יודע, שנותר על הפחדים על החלומות, שנפסיק כבר לקוות, מזה כל כך פחדתי, עכשיו אני יודע, להיות איתך, להרגיש לבד"
זה טוב, או שזה רע???

אני מנסת...

הוא אמר... "נוותר על הפחדים"...יענו שניהם יוותרו... אחורי זה אמר... "מזה כל כך פחדתי"... אז מה שקורה כאן בעצם,זה... שהוא מציע לה משו...שהוא בעצמו לא יכול ליישם. עכשיו... אם היא תוותר...משו פה לא יהיה הדדי...זה נראה לי לא טוב... אם היא לא תוותר...אולי יש סיכוי לטוב. את יכולה רגע לברר מה הוחלט שם ביניהם?

° זואי °

New member
יפה לך הניתוחית!

תראי... מצד אחד הוא כותב "להיות איתך" מצד שני הוא כותב "להרגיש לבד" מה הוא מרגיש שם לבד? הוא מרגיש בדידות, או שהוא מרגיש לבד שהיא אוהבת אותו ובטוח לו שם?

יופי ששאלת...

זו אחת הבעיות המרכזיות של המערכת ד"כ... ליות ביחד ולהרגיש ביחד כל הזמן...זה אפעס מחניק קצת בקנה של הראות... אבל הוא פה בעצם מסביר איך הגיע לפואנטה של הג'י במערכת... ליות ביחד ולהרגיש לבד...זה הטופ של העילוי לדעתי.

לא מסכימה איתך,כי...

גם כשביחד צריך להרגיש ת'לבד... זה טו מץ' לבלון חמצן כל הזמן להרגיש ביחד כשביחד. אם את יכולה להרגיש לבד כשביחד...סימן שיש לך ת'צמך לעצמך גם... ואני צכה ת'צמי לעצמי...לא רק ת'צמי לביחד. בנת?

my sunshine

New member
בנתי, אבל

לא התכוונתי ל"לבד" של להרגיש ת'לבד. חושבת שבשיר הוא התכוון לבדידות. נורא להיות בודד, להרגיש בודד כשאתה ביחד.

או...

אז פם הבאה כדאי לו לבחור נכון ת'מילות...אם זה כומו שאת אומרת,כי... יש הבדל בין לבד לבודד. תדיגי לו שהמלצתי...למה הוא בלבל ככה את זוגתי. (זה נחמד ככה שאת שולחת לי
במקום לקרוא לי קרציה כומו את רגילה
)

לא טוב

הבחור משועמם...השיגרה קשה לו....האתגר התמוסס בקיצור בקרוב ניפגוש אותו בפורום גו"ג.........

סביו...בואי,ב'מת...

עוברים עליי ימים קשים לאחרונה... גם ככה אני נאבקת על כל נשימה של אות והברה... אני כתבתי במדוייק למה אני מתכווננת! ועוד פם אחת את שואלת לי ככה... אני מאבדת ת'שיווי של המשקל הסגולי של הניחוח השפיותי שלי...זה מה נותר. אנא ממך...קיצת התחשבות,כן?!

../images/Emo46.gif

אני אמרתי לך לא להתערבב????????? זה מה אמרתי? הא????????? אני דפקא זקוקה לך מתומהלת פה...אבל תשי זה בהתחשבות...זה כולה מה בקשתי.

מצוטטת

New member
אל חשש

גמני כאן לצידך היו ויש לנו כאן 'תמודודיות יותר קשות ואנחנו שורדות תתרגעי לך

מצוטטת

New member
למה את מחכת

תVי לו ת'קצה roof ש'לו לפֹּה למה ה3טיידתי במבער ניראה לך......... Eבנתי יהיה לו שימוש נו יאלללה...........

למעלה