אני מודאגת!!

אני מודאגת!!

מסתמנת התחלת ירידה רצינית מהארץ,ונדמה שיש קשר שתיקה ע"מ לא לפגוע במורל הלאומי!!אומנם הפלסטינים לא מנצחים בקרב,אבל הם ניצחו את הכלכלה הישראלית,הפוליטיקה הישראלית התגלתה במלוא כיעורה,סחטנותה,שחיתותה!!ואם אנשים עוזבים את הארץ האשמה היא בראשי הממשלות חברי הכנסת,ובחוסר התיקווה שמתגלה יום-יום לפני הישראלי החרד מכל יום חדש של טרור וכלכלה מושחתת!!!

הרטוב

New member
הפלשתינים לא ניצחו אותנו דודה חיה

אנחנו ניצחנו את עצמינו. הטירור הוא סימפטום של ממסד רקוב ומושחת בדיוק כמו שהאבטלה היא סימפטום של ממסד רקוב ומושחת. התוצאה ירידה. בין הריבון להלן המדינה לבין האזרח להלן אזרח יש הסכם בלתי כתוב ובו מתחייב הריבון להבטיח בטחון כלכלי ובטחון צבאי תמורת שמירת האזרח על החוקים של הריבון. מישהו מעל בחוק הזה והמישהו הזה זאת המדינה. הממסד רקוב ומושחת עד היסוד. כנראה שמדינת ישראל היא באמת אפיזודה חולפת.

הרטוב

New member
לכן הדודה חיה אחת היא

או הפיכה אזרחית מידית וסילוק הממסד הזה מן השלטון וכינון מועצה מכוננת שהמשטרה והצבא כפופים לה (אין סיכוי שזה יקרה) או השתלטות הצבא על הכנסת והתקשורת סילוק הפושעים מי לבתי סוהר ומי לביתו וכינון משטר חרום צבאי לתקופה מוגבלת עד לסילוק הטירור והחלת דמוקרטיה נשיאותית או לחלופין דמוקרטיה פרלמנטרית נון סקטוריאלית נוסח אנגליה.

סוף סוף אני מתחיל לשמוע צלילים

שמתקרבים לצלילים שאני משמיע בכל הזדמנות כבר מזה כמה שנים...... מעניין כמה עוד זמן צריך שיעבור לפני שהאסימון ישמיע גם הוא את צליל הנפילה הסופי שלו אצל שארית הפליטה.......

אבו-דני

New member
דודה חיה או סבתא יכנא..הקשיבי נא!!!

--- עכשו מדבר איתך לא אבו-דני התרבותי לכאורה אלא הצ´חצ´ח מהשכונה... אנא עשי חסד עם כולם את וכל מדוכאי העולם... יש לנו מלחמה מלחמת קיום החלשים הנרפים נשברים ראשונים אנא במטוטא מכולכם רוצים ללכת לניכר? לכו!!! נתב´ג פתוח ברצף רק אל תזיינו לכולם בשכל נשאר כאן כרגיל מעטים מול ים ברברים ננצח אותם בתבונה עם הרבה סבלנות לזה קוראים תרגיל (תרגיל= בתחבולות תעשה לך מלחמה) ולכשתסתיים המלחמה כל החנונים שבורחים מהמערכה יחזרו כמו עכברים למחילה

הרטוב

New member
איזה תחבולות אבו דני!!

זה ממסד שמתחבל תחבולות איך להוציא כסף מאזרחי ישראל ואיך להוציא כסף מדודה אמריקה כדי להשביע את מכונת חליבת הכסף הממסדית הסקטוריאלית שאינה יודעה סובעה. זה ממסד עלוב שרק מאיים ולא עושה כלום אחרי הבריחה מלבנון איימו שאם החזבאללה יבצע פעולות נגד ישראל לבנון תבער,48 השעות של ברק,אנחנו עדיין מחכים לתום 48 השעות ועכשיו טילי קאסם. הכל ברברת הרבה רוח ומעשים אין. רק החלפת הממסד הרקוב והמושחת הזה ישנה את כללי המשחק פה.

nightbird

New member
רטוב, ס-ב-ל-נ-ו-ת

טילי קאסם זה בעיקר יחסי ציבור. הקטיושות הרבה יותר מסוכנות, והטילים הכימיים של עירק הרבה-הרבה יותר מסוכנים. גם אם כל הפלשתינים יתאבדו באופן קבוע מעכשיו עד להודעה חדשה, הם לא יצליחו לגרום את הנזק שיעשה פה טיל כימי או ביולוגי אחד. אבל העניינים עכשיו מתגלגלים לטובתנו ואפילו השמאל והתקשורת לא יוכלו לעצור את זה. עוד מעט האמריקנים יטפלו בעירק, שהיא האיום הממשי ביותר על האוכלוסיה בישראל, אחריה יגיע תורה של אירן ובהמשך סוריה. אנחנו מקבלים את הלוקסוס הזה כמעט בלי לנקוף אצבע. הפלשתינים, מעצבנים ככל שיהיו עם הצרחות והפיגועים שלהם, הם פישפש קטן שהשפעתו פסיכולוגית בלבד. עוד שנתיים-שלוש יהיה פה שלום שייכפה על הפלשתינים בתנאים נוחים מבחינתנו, ואחרי זה נטפל גם בכל הדברים האחרים שאתה מצביע עליהם. ייכון שלום בלי צדק, הצדק יבוא אחר-כך.

אבו דני אל תעשה אבו עלי!!

צעירה הייתי וגם זקנתי,וטפשים וחכמים ממך עברתי!אם ארצה אלך ואם לא ארצה לא אלך,קפיש!,המושגים שלך והפטריוטיות שלך חזקים מאד במיוחד על המקלדת!!נכון שיש מלחמת קיום,ובלי קשר ועם קשר אתה לא מתייחס לבעיות הפנימיות שלפי דעתי חמורות הרבה יותר,ואמרתי שאם ישנה סיבה לעזוב את הארץ{לרדת-כבר לא מושג רלוונטי)הרי מדובר בעיקר בסיבות שאינן קשורות לבעית פלסטין!

אבו-דני

New member
אוי הדודה חיה..איזו מתוקה...

--- כמעט נפלט לי איזה כפרה.....אבל עכשו אני לא בשכונה.. ובכן הדודה קלרה הנמלים עם הקפוטות הן הבעיה? אם כך אענה לך משל הייתי ראש הממשלה... את הדודה קלרה שמגישה לי תה במשרד ואני השמן שלא יודע שבע.. עכשו מתייחס בכל כובד משקלי בענינך... בעניין התלונה... אנו במלחמה עם פאשיסט שנתמך על ידי ישראלים בעלי אידיאוליה דומה מה יקרה אם נתחיל עם הנמלים הטפילים או אנשי החשמל הנבזים=מהומה האם מדינתנו הנמצאת במצוקה יכולה לפתוח חזית שניה? האם לא זכורה לך מלחמת לבנון? איך המדינה געשה? האם לא זכרת את ציניות השמאל שניצל את המלחמה לפתוח נגדי במערכה? איך אומרים אצלכם באידייש? פרה פרה...נגמור עם הפאשיסטים תחילה ואחר כך נתפנה לטפל בחוליגנים שמוציאים לנו את הנשמה דרך אגב..אם הייתי מטפל בהם עכשו, יודעת מה היה התוצאה? מפלגות השמאל היתה חוגגת על המציאה לעשות מטעמים מהמערכה... ולעזזאל המדינה

למעלה