אני מבקש!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מבקש!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל מי שרוצה כלב!!! אל תתפתו... גם אני רציתי כלב גזעי.. גם לי בילבלו את המוח... לא חבל??? לשים אלפי שקלים על כלב עם תעודות??? הלכתי היום לתחנת ההסגר בירושלים... נדהמתי!! כלבים נפלאים!!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים!!! שמסתכלים עליך ומתחננים שתיקח אותם!! ממש מסתכלים לך בעניים ובוכים!!! אתם רוצים כלב??? לכו לאגודות!! תצילו כלבים ממוות... אל תתלבטו לרגע!! תאמינו לי שלא תתאכזבו! אני גאה לומר שהיום הצלתי כלב נפלא ממוות!! הכלב היה אמור להיות מורדם שבוע הבא אחרי חודשיים שנרקב בכלביה! הוא פשוט הסתכל עליי ובכה! אני מתחנן לכל מי שמעוניין בכלב שיעשה את הצעד הזה ויקפוץ ל"אס או אס חיות" לצער בעלי חיים... לאגודות שיתנו לכם חיות נפלאות ולפעמים גם גזעיות שמחפשות בית חם ואוהב! אני פונה האליכם.. תנו להם חום ואהבה! אל תתנו שירדימו אותם!!! בבקשה! אשמח אם תפיצו את המכתב הזה לכל פורום שתוכלו! תצילו אותם!! אני מוכן לעזור במסר אישי לכל מי שיש לו בעיה!!!

dance of life

New member
אתה בנאדם מ-ד-ה-י-ם!

על מה שכתבת עכשיו!! ואני מוסיפה עוד עמותה לרשימה - עמותת ח.ב.ר בחולון, צומת אזור, הכלביה של רמי טל, פועלת בימי רביעי ושבת בין השעות 16:00 ו-19:00... הכלבים שם יוצאים לטיול רק פעם בשבוע.. אין מי שיוציא.. אין מי שיאמץ.. העלות היחידה היא על החיסונים - 300 ש"ח, וזה גם כולל את העיקור, והכסף נתרם לכלביה... הכל קודש. תמשיך להפיץ את המכתב הזה!!!! אעזור לך אם תרצה, אשמח לשלוח לכל העולם! שירבו אנשים כמוך!!!

ה מוזה

New member
../images/Emo45.gif יפה כתבת מסכימה עם כל מילה

תעודה לא עושה את האדם גם לא את ידידו הטוב ביותר מה שעושה זה הלב ויש במכלאות האלו מעבר לגדרות בעלי חיים עם לה ונשמה שרק מחכים לבית חם כלב - כולו לב מצטרפת לקריאה לפתוח את הלב להכניס לשם ולבית חבר נאמן לאמץ כלב או חתול להציל אותם מאחלת לך ולחבר החדש שלך המון שנים של ביחד

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

כאחת שבאמת אוהבת כלבים(וגם חתולים ובעלי חיים אחרים, אבל פחות)גם אני היצלתי לא פעם ולא פעמיים כלבים,אם זה מהרחוב אחרי שעברו התעללות(טוב שלא הייתי ברגע של ההתעללות,אותם מתעללים היו מתים ואני רצינית!)וזה באמת היה מחזה מזעזע שאני אחסוך מלתאר אותו(קשה לי מאוד להיזכר בזה),היה כלב שראיתי שפוגעים בו בביה"ס וצרחתי על המציקים בצורה כזאת שבסוף(אחרי שניסו להתווכח וקיללו אותי)הם הסתלקו(וטוב שכך),מכלביות לקחתי שני כלבים(לא ביחד,ההורים לא מרשים יותר מכלב אחד בבית לצערי),בעיניים של אחד(הנוכחי, שכבר חמש שנים בערך אצלנו)רואים כול יום את התודה הזאת בעיניים-הסיפור שלו היה שהוא גדל במשפחה אבל יום אחד הם פשוט החליטו שנמאס להם,זרקו אותו מחלון המכונית באיזו תחנת דלק ורק בנס הוא הגיע לכלבייה,הוא פשוט מקסים,חבר אמיתי,יש לו עצב תמידי בעיניים רוב הזמן אבל כשאני מתקרבת(הוא ישן ליד המיטה שלי תמיד)אין מאושר ממנו ורק בשביל הקשקוש הזה בזנב והמבט המודה שלו שווה לאמץ כלב. אני גם תורמת לכול מיני כלביות,לצערי לא בלקיחת כלבים(אם כי אני מפעילה לחץ מאסיבי ביותר על ההורים)אבל בתרומה כספית,לא יותר מידיי כי אין לי אבל בכול חג או יום הולדת או כשיש לי כסף אני תורמת אותו לבעלי חיים(ולא רק). כן ירבו אנשים כמוך

למעלה