אני מבקש את עזרתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

amirkela

New member
אני מבקש את עזרתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו אני מחפש מכשף!! יש כזה דבר לכשף מישהו ולגרום לו לאהוב אותך??? בכל מקרה אם אתם מכירים מכשף אז תתנו לי פרטים עליו כדי שאני ייצור איתו קשר

Envenom

New member
כן

הארי פוטר, דרך פריווט מספר 4 או הוגוורטס. תלוי מתי. וגם גנדאלף, The undying lands.

THE gray

New member
לא

הראשון עכשיו בחופשת קיץ.. והשני כבר לפני איזה שנתיים בגמלאות וחוץ מאהבות כושלות הוא לא מוכן לעשות כלום בעסק.. אבל שמעתי על כוכב עולה בעסקה.. סברינה או סאבלימנל לא בטוח... ## חבוב קרא את המאמרים למתחילים #

amirkela

New member
תקשיבו!

אני לא שאלתי אתכם מה דעתכם על הנושא שאלתי אם אתם מכירים מישהו כזה ואם אתם יכולים לתת לי פרטים היכן אני יכול למצוא אותו כדי שיעשה את זה בשבילי!!! אני את ההחלטה שלי עשיתי! והחלטתי שזה מה שאני רוצה. אז מה הקטע אתם לא יכולים לענות בכן או לא!! ישר ולעניין בלי זיבולי שכל!!!!!!!!!!!

P o M i K i

New member
רוצה ישירות?

כל מי שמבקש כסף בשביל כישוף או שהוא לא מכיר אותך אז הוא שרלטן אין לך מה לחפש

THE gray

New member
תלכי מפה!

נורא שמח שהחלטת מה את רוצה... וגם נורא אכפת לי מזה... לא אני ולא השתיים האחרים ענו לשרשור הזה בשביל למלאת את הצרכים שלך.. כולנו באנו פה להציג את הדעה שלנו.. ואם את רוצה לשמוע את דעתינו אז גם תקשיבי לזיבולים שלנו... ואולי הם יעזרו לך.. ואתמיני לי שבמיוחד אלו.. ומה תא לא מבינה נראה לך שאנחנו באמת פה בשביך השטויות שלך???

P o M i K i

New member
ידידי האפור

החיים כבדים לך מידי? יום קשה בעבודה? משהו קרה? אתה רוצה לדבר על משהו?

lilit jam

New member
כן יש דבר כזה...

אבל כל בן-אדם שמכבד את עצמו, גם אם הוא מכשף וגם אם לא... לא עושה את זה... תודה, שלום.

Weirdi

New member
?!

אני מכירה כמה אנשים שלא רק שמכבדים את עצמם, אלא גם מכובדים על ידי רבים אחרים שאין להם בעיה עם כישופי אהבה.

ToryMaster

New member
גם אני

זה שאני עצמי לא מכבדת אותם לא קשור לעניין
יש המון בעד ונגד כישופי אהבה, מה גם שאני לא מאמינה שזה פיתרון הגיוני או שקול, אני הייתי אומרת שזה אפילו לא פיתרון שפוי במיוחד, אבל כידוע - אהבה ושפיות אלה שתי מילים שסותרות אחת את השנייה. תחשבו על אונס, תחשבו על כפייה, תחשבו שאתם הייתם הקורבן של אלה. עכשיו תציבו את מושא הכישוף במקום של הקורבן, אם אתם אוהבים אותו באמת - קשה לי להאמין שתעשו לו דבר כזה.

lilit jam

New member
../images/Emo11.gif

איך הם יכולים לכבד את עצמם (ובלכבד את עצמם, אני מתכוונת גם לכבד אחרים...) ולעסוק בכשפי אהבה...? זה לא קצת מנוגד...?

THE gray

New member
את...

לא מבינה פשוט שהדעה שלך היא לא מה שכולם מאמינים בו.. אונס הוא רע בגלל הכאב שנגרם בו נפשית ופיזית.. אבל האם כישוף אהבה מוצלח עושה כזה דבר? לא כלכך בטוח..

lilit jam

New member
ואיך הגעת למסקנה הזו בדיוק...?

(אני ממש לא רוצה שכולם יאמינו בדיעות שלי...) וכן... כי מישהו שעושה כישוף אהבה על מישהו אחר, פשוט... "אונס" את אותו בן-אדם לאהוב אותו... אז איפה הכבוד העצמי והכבוד לאחרים...?

THE gray

New member
עוד הפעם...

את קובעת שזה אונס.. לא כולם רואים בזה כאונס.. כי כל כישוף שנגוע למישהו אחר הוא כפייה מסוג כלשהו.. זה שאהבה היא נושא רגיש לא אורמ שהכפיה היא יותר גדולה.. ובגלל זה הרבה אנשים שמבצעים כאלה יהיו בעלי כבוד עצמי ויהיו עוד הרבה אנשים שלא יראו את זה בכלל ככפיה אלא כטובה לבנאדם. כי סך הכל האם יש מצב שבו את יותר מאושרת מאשר כשאת מאוהבת? מה שנאי מנסה להגיד הוא שרע וטוב הוא משוגים יחסיים אז אל תורידי מכבוד של בנאדם כלכך מהר..

lilit jam

New member
../images/Emo12.gif

אתה היית רוצה שמישהי שאתה לא אוהב תעשה לך כישוף אהבה...? לא היית מעדיף להחליט בעצמך את מי לאהוב ואת מי לא...?

Weirdi

New member
השאלה היא,

האם את שוקלת את כל האפשרויות כשאת אומרת את זה? כן, להכריח מישהו לעשות משהו (או להרגיש משהו במקרה הזה) נחשב אצל המוסר הכולל של העולם המודרני כ-רע. אבל לא הכל בחיים שחור ולבן. העולם הוא אפור וישנם סיטואציות שמה שמוסרי ולא מוסרי מתערבב. לדוגמא- תיקחי מישהו שיש לו בעיה רגשית, איזשהו חוסם רגשי והוא מאמין שהוא לא יכול לאהוב (מצב שדרך אגב קיים אצל חלק נרחב מאוכלוסיית הגברים.). תעשי עליו כישוף אהבה והוא פתאום מפתח רגשות כלפיך או כלפי מישהו אחר, ופתאום החיים שלו משתפרים והוא מאושר והוא אוהב והכל וורוד. כמישהו נמצא תחת כישוף אהבה דרך כלל הוא לא מודע לזה שזה משהו חיצוני. בידיוק כמו שבא לנו משהו מתוק כשרמת הסוכר בדם נמוכה, אז ככה האהבה באה בצורה טבעית (אם מי שעשה את הכישוך יודע מה הוא עושה והכל הלך כמתוכנן, כמובן) ויכול להביא לחיים יותר טובים סיפוק ואושר. מה לא מכובד בזה? כמובן יש את נקודת המבט שמה שאת קובעת שלא מוסרי, או לא מכובד לא נכון לשאר העולם. רק לדוגמא, קראולי היה אדם "רשע" הוא היה שוביניסטי היה בעד כפייה ועוד הרבה דברים שאת יכולה לתפוס כ'לא מכובדים'. ולמרות כל זה אנשים לא רק מכבדים אותו ואת עבודת חייו, אלא מאמינים שהוא היה גאון עם רעיונות גאוניים ששינו את פני המאגיה המודרנית.

lilit jam

New member
נו, טוב...

הדיון הזה יכול להמשיך עוד הרבה מאוד זמן, אז בקיצור... שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה...

ToryMaster

New member
אממ ממם

כל כישוף שנוגע למישהו הוא כפייה. נכון, אלא אם המישהו מודע לכישוף. זו אגב, אחת הסיבות שאני עצמי לא עוסקת בכישופים על אנשים אחרים, אלא אם הם מבקשים את זה, ואז אני שוקלת.

למעלה