אני מבולבלת!!

raayao180

New member
אממ זה תלוי..

ישנם שני מערכים מרכזיים (יש כנראה יותר אבל אני לא יודעת עליו כי הייתי במיון פרטני לתפקיד אז רק ריאיינו אותי ואחרי שבועיים התקבלתי
) האחת קצינת קישור: אחראית על מערך המילואים.. מזמנת אותם למילואים, דואגת,מטפלת וכו... השנייה שלישה גדודית: אחראית על מערך הסדיר: שוב.. אחרית על תנועת כוח האדם ביחידה, אחראים להוצאת קורסים, דרגות , טיפול בפרט וכו.. זה מה שאני יודעת.. אם למשהו תהיינה הבהרות או יתר פירוט אשמח לתשובה:)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאאאאא :] תודה ../images/Emo24.gif

בהצלחה גם לך :) ולגבי התאריך- אל תדאגי. זה יגיע מבלי שתשימי לב
הזמן פשוט טס ואני לא מאמינה :X

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כתבו שם? רותם [בת] לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) כלל צהלי כרגע
מתי מתגייסים? 18.2.2008

raayao180

New member
גם אני הייתי אמורה להתגייס ב18/02

אבל אז דחו לי ל20/02.. אל דאגה.. ככל צהלי זה לא רע.. ומי יודע? אולי אפילו יהיה לך תפקיד מדליק..:)

raayao180

New member
חחחחחחחחחח בהחלט:)

דחו לי את הגיוס כי התקבלתי לקצינת שלישות וזה יוצא בגיל 19 וחצי!!!!!! אני מתה להתגייס כבר אוףףףףףףףףףףףףףףף

פנינה 21

New member
אני מרגישה אותו דבר

דחו לי מיום שלישי הקרוב ל-18.11... וגם אני אתגייס בגיל 19 וחצי ..

shame on you

New member
אני....

מתגייסת לצבא בתאריך 24/10/07 לתפקיד חובשת אבל אולי אני אנסה לשנות את התפקיד... כי כולם אומרים לי שזה תפקיד מעפן..

raayao180

New member
חברה שלי מתגייסת ב24/10 לתפקיד חובשת...

והיא אגב מרוצה ביותר...

shame on you

New member
אני הייתי מרוצה מהתפקיד כי זה מה שרציתי

אבל כל הסביבה שלי לא מרוצה... ובעיקר ההורים שלי לא מרוצים. לדעתם זה תפקיד זניח כזה.. לא משהו שאפשר להתקדם בו ולא משהו שצריך בשבילו יותר מדי כישורים..

דללה

New member
אם את מרוצה, מה אכפת לך מה אחרים חושבים?

את "תבלי" את השנתיים הקרובות בצבא. לא הם! חוץ מזה, אף אחד לא מגיע לצבא בשביל להתקדם.

raayao180

New member
מצטרפת לדללה...

מה איכפת לך מה הסביבה רוצה? את רוצה להיות חובשת אז תהיי מאושרת שהצלחת להשיג את זה.. חובשת זה ממש לא תפקיד זניח כי החובשת היא הנותנת את העזרה הראשונה.. (שלעיתים קובע את מצב המטופל) אז תביני את חשיבות התפקיד.. חוצמזה אני בטוחה שכן אפשר להתקדם דרך התפקיד הזה.. ורק שתדעי לך שבסיום השירות לך יהיה ניסיון רב ומוחשי יותר בעזרה ראשונה מה שיהווה לך יתרון.. בכלל בחיים את צריכה לעשות מה שטוב לך ולא לאחרים..תהיי הכי את בעולם.. בהצלחה בשירות:) שיהיה לך בכיף וטפלי טוב במטופלים הבנת????

אני אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אנא עשו סדר בבלאגן: כתבו שם? רעות
לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) צבא... מתי מתגייסים? 11.3 יעד הגיוס? כניראה חיל החינוך

ווינגז

New member
איזה מוזר לכתוב פה

כתבו שם? יעל לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) צבא
מתי מתגייסים? 20.12.07 יעד הגיוס? דובר צה"ל

אניי

כתבו שם? דנה לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) צבא.. מתי מתגייסים? 18/2/08 יעד הגיוס? לא ידוע והלוואי משהו עם צילום..(לאוו דווקא דובר צהל או משו )

למעלה