אני מבולבלת!!

raayao180

New member
אני מבולבלת!!../images/Emo12.gif

הבנתי מקריאה בפורום שחלק מתגייסים לצבא וחלק לשירות לאומי... אנא עשו סדר בבלאגן: כתבו שם? לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) מתי מתגייסים? יעד הגיוס? אז מי ראשון?

אני ראשון! אני!! אני!!!

כתבו שם? אבי לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי)- צבא בעז"ה. מתי מתגייסים? אין תאריך גיוס כרגע. יעד הגיוס? אין כרגע.

../images/Emo195.gif../images/Emo4.gif

כתבו שם? טל לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי)- כבר התגייסתי... מתי מתגייסים? עד מתי יולי 06'
יעד הגיוס? קמ"ד בסיס ר"ה, מד"נית בסיס בצלמון

כי אני מאלה שהקימו אותו...

אני גם בסדירים אבל הפורום הזה הוקם ע"י שמיניסטים 2005 שנודו מפורום שמיניסטים אחרי שסיימו בצפר... מאז נשארנו פה.

raayao180

New member
עונה לעצמי../images/Emo13.gif

שם: רעיה. מתגייסת לצבא.. לקצונה ייעודית תאריך גיוס: 20/02/08

אפ7ת

New member
../images/Emo9.gif

כתבו שם? אפרת
לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) שירות לאומי
מתי מתגייסים? 1 בספטמבר יעד הגיוס? קופ"ח

Karin917

New member
.

צבא מודיעין גלוי 6/2/08
[זה משאיר לנו המון זמן לחשוב על נקמה
]

LITI789

New member
אני...../images/Emo13.gif

כתבו שם?ליטל לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי)-צבא מתי מתגייסים?אוקטובר אבל אני בהכחשה!!!! יעד הגיוס?אמ....אחרי שהברזתי ממיונים אין לי שמץ..אבל זה תלוי מתי הלשכת גיוס ץחזיר לי תשובה על הפקס... אמ..הכחשה!!!

דללה

New member
חיילי מודיעין לעתיד- לא לפרסם מידע מסווג...

שם? שני לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) צבא מתי מתגייסים? 20.8 יעד הגיוס? מש"קית איתור במודיעין

raayao180

New member
ברור... דברים מסווגים וחשאיים לא מפרסמים..

התכוונתי שיכתבו רק מה שמותר:)

devilz

New member
הפעם ה100!

איפה! בבקום
או בטירונות
מתי 20.8 מודיעין... מיחשוב..

נגיד..חח

שם? מורן לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי) בעיקרון צבא מתי מתגייסים? פברואר 2009 יעד הגיוס? אין, השאיפה לדחות את הגיוס בשנתיים ולהגיע לפרקליטות צה"ל.

Itay Simons

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo7.gif

כתבו שם? איתי לאן מתגייסים? צבא מתי מתגייסים? 28ץ10 יעד הגיוס? מודיעין האזנות (איזה כיף לא להגיד את הנאום הזה ש"אולי אני הולך לתרגום ובלה בלה"
)

phoenixTheGod

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

כתבו שם?דפנה לאן מתגייסים? (צבא/שירות לאומי)צבא מתי מתגייסים?12.2 יעד הגיוס?מודיעין האזנות.

למעלה